2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haftalık çağırır artık canm bence nst ye falan alıyolar ya kız sevi normal istiyorum ya bu bebek çabuk doğsun diye neler yapabilrm artık doğsa erken demem yani son iki haftam sonuçta

kıskanılmazmı canım ya son günler daha zormuş şafak sayan askerlere döndük ya:84:
sorma çok uyus oluorum keşke benim sat'ım 1 eylül falan olsaydı
cuma sabahı 8 de doğummm.. dualarınızı bekliorum arkadaşlar..
hadi canım Allah kurtarsın dualrımız seninleeeeeeeeeeeeeee

evet rahatladı ağzı kulaklarına varıyordu
son kontrolün olur heralde doğur da şööööööööööyle bi normalll, herkess örnek alsın seviiiiiiiiiiii

cuma sabahı 8 de doğummm.. dualarınızı bekliorum arkadaşlar..

etmezmiyiz arkadaşım
yarında ege doğuracak sanırım
allahım sen arkadaşlarımızı ve tüm doğum yapacaklara kolaylık ver rabbim..

kızlar şoklardayım ya benim nette problem çıkaracak zamanı buluyo hep bi gittim doğuran doğurana ne çok doğum olmuş bodrum suzi gelmiş doğuranların bebkleri hayırlı olsun suziye çok sevindim kuvözden çıkmış bebeği bodrum da atlatır inş hayırlısıyla biz bekleyenlere de sabır diliyorum vallahi geçmişi anca okudum

zaten ne zaman önemli bişi olsa ya net olmaz ya da kopaaat gider

evet bugun gelen giden çok oldu doğumlar oldu dasilvadido arkadaşımız da doğurmuş bu arada kızlar geçen gün geldi yazdı bilmeyenler için söyliyim...

amin diyorum, başka bişi demiyorum
tubi bende acelemden sezeryen olmasam baree

amin diyorum, başka bişi demiyorum
tubi bende acelemden sezeryen olmasam baree

Zaten çoğu normal isteyen sezaryen oluyor sezaryen isteyen de normal doğurmak zorunda kalıyorkısmet cnm acele etme..zaten 2 bebişin var daha ne olsun ne güzel keşke ben de şimdi 3.ye hamile olsaydım yaaa özendim sana vallahi

birden atak yaptı haziran bebeleri hepsi birden gelmeye başladı kız merve bende doktora gitmedim şurda pazartesiye ne kaldı anneme sordum boşver bi problem yoksa gitme dedi bende ptesi gitcem bakalım ayy bişey söylese şu doktor da rahatlasam vallahi muaeyene olmaya razıyım

valla kızz sorma , benim kontrol cuma günü bacım bakalım benim velet ne alemde ? bende çatı muayenesinden korkuyorum yaa, ondan korkuyorum diyorum normal doğum düşünüyorum bu ne lahana bu ne pehriz turşusu Allahhımmmm kurtar biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ferdi tayfurun Allah'ım kör et beni şarkısına benzedi

allah sanada versin arkadaşım evlat gibi güzel bişey varmı??
yapıver gitsin

bende razıyım bendeee
sen hiç çatı muayenesi oldunmu??,

allah iyiliğini versin kızzz
hayatımın ilk çatı muayenesini olduğum gün bide doğurmuştum..
insan nelere alışıyo hodri meydan olmuştum bi anda

çatlak karı yaa git bakalım burak bey ne alemde çatı tecrübelerini bana da anlat bari hazırlıklı gideyim :18: bende tırsa tırsa normal diyorum ama belki çatım dardır diye de avunuyorum içimden valla saçmalığa bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…