aman iyi bari annesi geldiyse rahatlamıştır kızcağız,
dr a en az ben gidiyorum galiba
herkes kontrolden geldim yazıyor hergün,
benim dr 25 iyle 1 i arası gel demişti,
sonra kaç kez daha kontrol olur bilmiyorum
çok sıkıldım artıkk doğurmak istiyorum yaaaa
sorma çok uyus oluorumkıskanılmazmı canım ya son günler daha zormuş şafak sayan askerlere döndük ya:84:
hadi canım Allah kurtarsın dualrımız seninleeeeeeeeeeeeeeecuma sabahı 8 de doğummm.. dualarınızı bekliorum arkadaşlar..
aman iyi bari annesi geldiyse rahatlamıştır kızcağız,
dr a en az ben gidiyorum galiba
herkes kontrolden geldim yazıyor hergün,
benim dr 25 iyle 1 i arası gel demişti,
sonra kaç kez daha kontrol olur bilmiyorum
çok sıkıldım artıkk doğurmak istiyorum yaaaa
cuma sabahı 8 de doğummm.. dualarınızı bekliorum arkadaşlar..
ne güzel cnm yaa keşke bana da öyle bir cesaret gelse..her şey normal ama ben sezaryan düşünüyorum..normal yapabilirim diyemiyorum yaa:18:hayranım senin gibi normal yapıcam diyenlere..ne güzel aklınıza koymuşsunuz yaparsınız da
tubi ben 2 doğum ve 1 sezeryan ameliyatına benzeyen bi kitle ameliyatı geçirdim,
normal doğum çok daha kolay...
bu seni gaza getirdimi
kıskanılmazmı canım ya son günler daha zormuş şafak sayan askerlere döndük ya:84:
ayyy sorma yaa offff
ne olur allahım hayırlısıyla geçsin şu günlerde artık..
sezeryan bana hiç kolay gelmiyoki çok şükürki epidural diye bişey çıktı epidural normal daha mantıklı bence hem bebk doğana kadar sıkıntıyı çekip sonra bebekle rahat rahat ilgilenmek daha cezbediyo beni
Haklısın cnm her şeyin normali en doğrusu ama benim gibi saatlerce ağrı sancı çekmekten korkanlar için iyi ki sezaryan var
etmezmiyiz arkadaşım
yarında ege doğuracak sanırım
allahım sen arkadaşlarımızı ve tüm doğum yapacaklara kolaylık ver rabbim..
tubi ben 2 doğum ve 1 sezeryan ameliyatına benzeyen bi kitle ameliyatı geçirdim,
normal doğum çok daha kolay...
bu seni gaza getirdimi
ayyy sorma yaa offff
ne olur allahım hayırlısıyla geçsin şu günlerde artık..
valla cnm bilmiyorum ki yaa ordan bir çocuk kafasının çıkacağını düşündükçe bana fenalıklar geliyor..bir de ordan da dikiş oluyor sonuçta varsın karnımı kessinler
etmezmiyiz arkadaşım
yarında ege doğuracak sanırım
allahım sen arkadaşlarımızı ve tüm doğum yapacaklara kolaylık ver rabbim..
valla cnm bilmiyorum ki yaa ordan bir çocuk kafasının çıkacağını düşündükçe bana fenalıklar geliyor..bir de ordan da dikiş oluyor sonuçta varsın karnımı kessinler
allah iyiliğini versin emi hiç güleceğim yoktu
netten izlesene iki doğumuda bi kaç kez izle ama
alışıyosun ve acaibine gitmiyor sonra
kızlar şoklardayım ya benim nette problem çıkaracak zamanı buluyo hep bi gittim doğuran doğurana ne çok doğum olmuş bodrum suzi gelmiş doğuranların bebkleri hayırlı olsun suziye çok sevindim kuvözden çıkmış bebeği bodrum da atlatır inş hayırlısıyla biz bekleyenlere de sabır diliyorum vallahi geçmişi anca okudum
allah iyiliğini versin emi hiç güleceğim yoktu
netten izlesene iki doğumuda bi kaç kez izle ama
alışıyosun ve acaibine gitmiyor sonra
Eşim çok kızıyor sakın doğum videosu falan izleme diyor:)ben daha önce hamile falan değilken sezaryan doğum izlemiştim ama akıllanmadım kendimi kestirmeye niyetliyim seviii
kızlar şoklardayım ya benim nette problem çıkaracak zamanı buluyo hep bi gittim doğuran doğurana ne çok doğum olmuş bodrum suzi gelmiş doğuranların bebkleri hayırlı olsun suziye çok sevindim kuvözden çıkmış bebeği bodrum da atlatır inş hayırlısıyla biz bekleyenlere de sabır diliyorum vallahi geçmişi anca okudum
amin diyorum, başka bişi demiyorum
tubi bende acelemden sezeryen olmasam baree
zaten ne zaman önemli bişi olsa ya net olmaz ya da kopaaat gider
evet bugun gelen giden çok oldu doğumlar oldu dasilvadido arkadaşımız da doğurmuş bu arada kızlar geçen gün geldi yazdı bilmeyenler için söyliyim...
Eşim çok kızıyor sakın doğum videosu falan izleme diyor:)ben daha önce hamile falan değilken sezaryan doğum izlemiştim ama akıllanmadım kendimi kestirmeye niyetliyim seviii
deli olma kızzz sezeryen sanki kolaymı, aslında kordonlarımı bağlatmak istiyorum ama sırf bunun için sezeryende olmak istemiyorum, dr umla aynı fikirdeyim yanii
sen izle bence, insan bilmediği şeyden korkar, ameliyatı falan defalarca izlemiştim ben...
birden atak yaptı haziran bebeleri hepsi birden gelmeye başladı kız merve bende doktora gitmedim şurda pazartesiye ne kaldıanneme sordum boşver bi problem yoksa gitme dedi bende ptesi gitcem bakalım ayy bişey söylese şu doktor da rahatlasam vallahi muaeyene olmaya razıyım
Zaten çoğu normal isteyen sezaryen oluyor sezaryen isteyen de normal doğurmak zorunda kalıyorkısmet cnm acele etme..zaten 2 bebişin var daha ne olsun ne güzel keşke ben de şimdi 3.ye hamile olsaydım yaaa özendim sana vallahi
birden atak yaptı haziran bebeleri hepsi birden gelmeye başladı kız merve bende doktora gitmedim şurda pazartesiye ne kaldıanneme sordum boşver bi problem yoksa gitme dedi bende ptesi gitcem bakalım ayy bişey söylese şu doktor da rahatlasam vallahi muaeyene olmaya razıyım
deli olma kızzz sezeryen sanki kolaymı, aslında kordonlarımı bağlatmak istiyorum ama sırf bunun için sezeryende olmak istemiyorum, dr umla aynı fikirdeyim yanii
sen izle bence, insan bilmediği şeyden korkar, ameliyatı falan defalarca izlemiştim ben...
izledim aslında ucundan azcık eşim bağırınca kapattım hemenbir de normal doğum fotoğrafları vardı nette onlara baktım da üff yaaa yok ben yapamam sevii yaa nolur daha fazla ısrar etme ben kestircem kendimi niyeti bozdum
valla kızz sorma , benim kontrol cuma günü bacım bakalım benim velet ne alemde ?bende çatı muayenesinden korkuyorum yaa, ondan korkuyorum diyorum normal doğum düşünüyorum bu ne lahana bu ne pehriz turşusu Allahhımmmm kurtar biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ferdi tayfurun Allah'ım kör et beni şarkısına benzedi
valla kızz sorma , benim kontrol cuma günü bacım bakalım benim velet ne alemde ?bende çatı muayenesinden korkuyorum yaa, ondan korkuyorum diyorum normal doğum düşünüyorum bu ne lahana bu ne pehriz turşusu Allahhımmmm kurtar biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ferdi tayfurun Allah'ım kör et beni şarkısına benzedi
allah sanada versin arkadaşım evlat gibi güzel bişey varmı??
yapıver gitsin
Aminnn..Biz de 3 kızız,çok güzel bir duygu:)annem iyiki doğurmuş..benim de bundan sonra ikiz kızım olsa ohhh değme keyfime:)1 erkek 2 kız:)inşallahhhhh..
allah sanada versin arkadaşım evlat gibi güzel bişey varmı??
yapıver gitsin
bende razıyım bendeee
sen hiç çatı muayenesi oldunmu??,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?