çatlak karı yaa git bakalım burak bey ne alemde çatı tecrübelerini bana da anlat bari hazırlıklı gideyim :18: bende tırsa tırsa normal diyorum ama belki çatım dardır diye de avunuyorum içimden valla saçmalığa bakarmısın
izledim aslında ucundan azcık eşim bağırınca kapattım hemenbir de normal doğum fotoğrafları vardı nette onlara baktım da üff yaaa yok ben yapamam sevii yaa nolur daha fazla ısrar etme ben kestircem kendimi niyeti bozdum
gel etme ne olur kestirme
inan onun sonrası daha zor
2 hafta öksüremiyosun, gülemiyosun bile
hem ben ameliyathaneden çok korkuyorum yaaa
bu kadar cesaretliyim ama tırsıyorum ordan
dimi kızz Allah'tan işte birden cesaret geliyor
allah iyiliğini versin kızzz
hayatımın ilk çatı muayenesini olduğum gün bide doğurmuştum..
insan nelere alışıyo hodri meydan olmuştum bi anda
çatlak karı yaa git bakalım burak bey ne alemde çatı tecrübelerini bana da anlat bari hazırlıklı gideyim :18: bende tırsa tırsa normal diyorum ama belki çatım dardır diye de avunuyorum içimden valla saçmalığa bakarmısın
Kızlarrrr ben çıkıyorum hepinizi öptüm iyi gecelerrrrr..
ben de keşke sezaryan olmak için bir bahanem olsa da boşuna sezaryan olmuş olmasam diyorum ama her şey normal şimdilik
vallahi bende gitgellerdeyim ama sonradan vicdan azabı yaşamak istemediğimden normal istiyorum yoksa fena tırsıyorum yani
allah sanada versin arkadaşım evlat gibi güzel bişey varmı??
yapıver gitsin
Aminnn..Biz de 3 kızız,çok güzel bir duygu:)annem iyiki doğurmuş..benim de bundan sonra ikiz kızım olsa ohhh değme keyfime:)1 erkek 2 kız:)inşallahhhhh..
ikiz yapma kızzz teker teker yap ikizi büyütmesi zor
olmadım ya nasıl bişey ne sokuyo oraya acaba
bişi sokmuyolar canımcım, dr eliyle bakıyo işte açılma varmı diye..
dimi kızz Allah'tan işte birden cesaret geliyorhadi bakalım biz ne halt edicez
kız çatı muayenem cuma olmuycak ama ben gene de hazırlıklı gidicem belki acil bişi olur bakarlar falanbu hafta olmazsa haftaya kesin olurum diye düşünüyorum çatı darsa yapacak bişi yok bacım o zaman
benimde çatım dar demişti normal deniycez demişti, ama 1 saatte doğurmuştum
kendinizi iyi motive edin kızlar, acaip moralli olun ve inanın....
aynen bacım bende vicdan yapıyorum gel gitlere kapıldığımda...
poyraaazzzz senin adina acaip seviniyorum ya annende geldi hersey yolunda masallahhh
tansıyonumda 15 geldıı :26::26: annem geldı ya bugun heyacan yaptııımm sanırım sevıncten dr a beraber gıttık annemın agzından kurban olurumlar eksık olmuyor dr nasıl guldu yattıgım yerde krız gecırdım gulmekten kadın kafayı yedi resmen
sendemi kızzz
dr a nerdeyse her gittiğimde gülme krizine giriyorum
dr da alıştı, oda benle gülüyo
benimde annemin kurban olurumları meşhurdur esra
Birdenbire karnım çatlamış iki yerde var ama acıyo nedense kıpkırmızı çatlayan yer acırmı kızlar yoksa başka bişeymi o :26:
esra gözün aydın canım annen gelmiştir, ağrıların geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?