2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız?

kızlar ayaklarım 2 gundur çok şişiyo hiç şişmezdi sıcaklar bastırdı ondanmı acaba baya bir şiş sizinkide şiştimi yaa
canım ben de dün toplantıda 2 saat kadar aynı pozisyonda oturmak zorunda kaldım, akşam eve geldiğimde ayaklarım acayip şişmişti, gece boyu da çok rahatsız bi şekilde uyudum. başlıcam bu izin olaylarına yakında zaten, yaa madem hamile bi bayanın 32.haftadan sonra dinlenmeye ihtiyacı var ne diye 5 hafta daha zorluyorlar, sonrasında otomatikmen 13 hafta verseler ne olur yani, bu ülkeyi heralde hamile kadınlar kurtarıyor..

off kafam karıstı herkes bana kordon kanı nı saklatın dıo yaaa

canım ben de onu ciddi bi şekilde istiyordum ama sonra makaleler okudum araştırdım biraz, henüz bir faydasının olacağı ispatlanmamış, bir çok hastalıkta tedavi amaçlı falan da kullanılmıyormuş, zaten bi nakil durumu gerekse kişinin kardeşinden vs alınıyormuş. valhasılı ispatlanmış birşey değil deniyordu.. Türkiyede sadece bir kere kullanılmış, o da çözüm olmamış.. ben yaptırmıcam o yüzden..

ama ıste ben kardes felan pek dusunmedıgımdennn off valla bende karar veremedımmmmmmmmmm

valla bende senın gıbı düşünüuorumm şuan kordoın kanı ayırtılsada zannetmıyorum bı ısse yarayacagını

kızlarr günaydınn))benim boğazım ağrıyo ve kaşınıyoo ya:-((son hafta nasıl hastalandım anlamadım:-((((geceleri öyle çok terliyorum ki bundan oluyo bence:-(((

kızlarr günaydınn))benim boğazım ağrıyo ve kaşınıyoo ya:-((son hafta nasıl hastalandım anlamadım:-((((geceleri öyle çok terliyorum ki bundan oluyo bence:-(((

günaydın canım dun soguk su ıctım ve bogazım sısıyo galıba agrıyo ve kasınıyoo :))

ama ıste ben kardes felan pek dusunmedıgımdennn off valla bende karar veremedımmmmmmmmmm

bence biraz daha araştır canım, neticede kar amaçlı kuruluşlar var bu işin içinde. kimsenin niyetini tam olarak bilemiyoruz. ben de çok mantıklı buluyordum ama sonra vazgeçtim..

valla bende senın gıbı düşünüuorumm şuan kordoın kanı ayırtılsada zannetmıyorum bı ısse yarayacagını

hani örnekleri falan olsa anlıcam da, okuduğum makaleyi keşke hatırlasam nerede okumuştum acaba :44: bulursam göndereyim buraya da..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, az kaldı doğuma vay beee
bepanthene nin pastili çok iyi geliyor, tadı kötü ama en azından işe yarıyor..

Son düzenleme:
,

ya cnm bız yıne calısamaz raporumu alıcaz napıcaz ısten ayrılırken son gunn

saklatırsam zaten canım ege unv tesı felan yapıomus oanlara saklatırımmm:)
bu eğitimlerin faydası oluyor dımı cnm cuma varda bende gıtsemmı dıye dusunuyormmmm

,

evet öyleymiş.benim de bugün son günüm.bugün gidecektim ama bugünden geçerli oluyomuş aldığın rapor. o yüzden yarın doktora gidip raporumu almaya karar verdim..

,

evet canım yine aynı şekilde hastaneden raporu alıp işyerimize vermemiz gerek.. ahhh o gün bi gelse heyecanla bekliyorum vallaa

saklatırsam zaten canım ege unv tesı felan yapıomus oanlara saklatırımmm:)
bu eğitimlerin faydası oluyor dımı cnm cuma varda bende gıtsemmı dıye dusunuyormmmm

oluyor canım ben çok faydalandım bi sürü gereksiz şeyi almaktan kurtardılar beni :) aklımdaki soru işaretleri gitti.

1 haftam var artık datanamıyorum yaaa.
cuma eğitim varmıs bı hastanedede gıdım barı dedımmm..

nası olcak yanı cnm sen sımdı 37. haftana gırdın bgndemı calısmak zorundasın yrınmı alman lazım raporuuu???

benim ilk aldığım raporda mayısın 25 ine kadar çalışabilir yazıyodu. yani tam 3 hafta kalıyo doğuma. idari mali işler şube müdürümüze sordum garanti olsun diye. raporu bugün alırsan 1 günün boşa gider o yüzden yarın al raporunu dedi..bende yarın alcam işte..

ÇALIŞAN ARKADASLARIMM Bİ FİKİR VERİNN VERIN LUTFEN

şimdi 6 aydır evdeyım ve dogumdan sonra 6 ay surecım var yanı aralıga kadar daha sonrasında ne yapmalıyım sastım kaldım bebegımı kıme emanet edeyım kımsem yok kadın tutalım dıyo esım nasıl guvenıp bırakayımm ne yapmalyım

o dert bende de var ve işin içinden çıkamadım bende

benim de tek aklıma gelen bakıcı..

saol cnm yaa ıyı oldu verdıgın bılgı bende 37de gıdıp alıcaktım dırekk

1 haftam var artık datanamıyorum yaaa.
cuma eğitim varmıs bı hastanedede gıdım barı dedımmm..

evet hızla hantallaşıyor insan bu haftalarda. ben de salak gibi hala biraz daha sonra yaparım diye kıyafetlerini yıkamamıştım bebeğin. bu haftasonu herşeyi yapıp bitircem inş. hem bebeğinkileri hem bizim kışlıkları, hem ayakkabıları. zaten toplamda 1 günümü alır bunlar, ertesi gün de ütülerim olur biter. haziranda da kadın alcam tekrar, camlar yine battı, ve halıları yıkamaya göndericem.

benim raporda şu tarihe kadar demiyor, 9 mayısta 32 haftalık diyor. 5 hafta daha çalışabilir diyor. kuruma getirdim personel uygun buldu ben de verdim. 10 haziranda doluyor benim çalışma sürem. ben ne zaman getirmeliyim o zaman, takip eden pazartesi mi canım?

o dert bende de var ve işin içinden çıkamadım bende

benim de tek aklıma gelen bakıcı..

ya bakıcı tamam ama nasıl guvenıcem sorun o nasıl guveneyım 6 aylık cocuk dovse soylemyemez mam vermese acım dıyemez temızmı bakar nasıl olur ne bıleyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…