2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk :) inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız hepberaber... cuma günü kontrolümüz var bakalım geçen hafta gittiğimizde doğurcak gbi duruyosun dedi bir haftada bütün hazırlıkları tamamladım nolur nolmaz :)

tlf da kime laf yetiştiriyosun kısss

aman teyzem halam dayım yengem az bı gun kaldı dıye hepsı gelıcez doguma dıyolar bende hepınızı nereye sıgıdırayım dedım bızene dıyolar delı karılar

yok canım sen şey dersin.. evimize hırsız girmişti herşeyimiz çalındı o yüzden böle bi önlem aldık..falan filan..

evet olabılır oo :13:

gunayydın kızlarr bugun saat 2:30 da doktordayım kahvaltı oncesı bı sıze bakayım dedım ne var ne yok??
bugun ege doguracaktı:)))var mı baska suprız??

aman teyzem halam dayım yengem az bı gun kaldı dıye hepsı gelıcez doguma dıyolar bende hepınızı nereye sıgıdırayım dedım bızene dıyolar delı karılar
aman aman gerek yok kalabalığa deseydin...hamileliğim boyunca çok misafirim oldu(yatılı) gıcık oldum resmen...

günaydın kıslarrr doğum haberi var mı??
günaydınn, şuan yok sanırım

günaydın canım hoşgeldin, açlıktan kızım midemin kenarlarını kemiriyodu, hemen kahvaltıya atladım,sen nasılsın?
atla tabii aç bırakma bebişi bende kahvaltı yapıyorum bi yandan bi yanadan burdaym işte nolsun beklemedeyiz

kaçıncı haftadasın canm inş hayırsısıyla gelir bebğin

selam kızlar
hpiniz iyisinizdr umarım
sabah kontrole gittim 2800gr olmuş benim sıpa
15 haziran için sezaryen randevumuzu da aldık
artık gün sayıyoruz

kzlar ayıptır demesi bugn benm çok hafif sümüksü su renginde akıntım var geceden beri damla damla bide yumurtalıklarıma bişey baskı yapıyo sancı değilde ağrıı gibi doğum habercisi olabilirmi ki pek ümidim yok ama :44:

dur saatınıde ayarlayıcaz bu cuma herkese 2 saat sonrasını soylıycem mıllete :))
doğumda heralde hastane dolup taşacak, iki taraf sülale de aynı şehirde bizim,herkes dört gözle bekliyo valla...

atla tabii aç bırakma bebişi bende kahvaltı yapıyorum bi yandan bi yanadan burdaym işte nolsun beklemedeyiz
gece bi ara uyandım,ama nasıl acıkmışım, karnımdaki sıpa bi tepiniyo bi tepiniyo anlatamamya kalksanaaaaaaaa der gibi

selam kızlar
hpiniz iyisinizdr umarım
sabah kontrole gittim 2800gr olmuş benim sıpa
15 haziran için sezaryen randevumuzu da aldık
artık gün sayıyoruz
selammmm ne güzel haberlerle gelmişsin maşallahhhhh. bende cumartesi gidecem bakalım büyümüşmü kızcem. bu arada 14 ü de benim doğum olcak kısmetse, 1 araylayız yani

valla 38. haftan bitiyo tatlım, her an herşey olabilir... druna ulaşıp soramazmısın? nişan olabilirmi dicem ama renkli oluyo o heralde...

büymüştür mutlaka
nst ye bağlandım bugün dr bileşaşırdı ne hareketli bebek bu diye bide akşamlaı görse ne yapar acaba yemekten sonra coşuyo benim sıpa

büymüştür mutlaka
nst ye bağlandım bugün dr bileşaşırdı ne hareketli bebek bu diye bide akşamlaı görse ne yapar acaba yemekten sonra coşuyo benim sıpa

10 gün önce gittim dr a. 2328 gr dı bebeğim, nst girdim, sancı cihazını bağlamadılar niyeyse, sadece bebek hareketlerini nabzını dinlediler, bebek sakin çıktı, dr tekrar gönderdi, çikolata falan yedim o arada, yine sakin çıktı, her zaman kuduran kızım nst de uyumuş, ben de tedirgin oldum, dr bi problem yok ama daha hareketli bi bebek olmasını istiyorum bu yüzden 2. defa gönderdim nst ye dedi:26:

valla 38. haftan bitiyo tatlım, her an herşey olabilir... druna ulaşıp soramazmısın? nişan olabilirmi dicem ama renkli oluyo o heralde...

ağzından bal damlıyo canım ya keşke doğum habercisi olsa ama bence değil ya ne bileyim öyle seziyorumki 40 ı bitirtecek bana akıntı devam edersede doktora ulaşırım o da gel der zeten ama ben gidemem genede cumartesiye kalırım eşim cumartesi müsait anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…