hep beraber yemeye başlayalım kızlar ben 25 tane falan yiyeyim diyorumda bakalım midem götürebilecekmiiiiii
kız 25 tane yersen tansiyondan gidersin
kız 25 tane yersen tansiyondan gidersin
ayyy kızlar pzt doktoruma gıtıım bebeğimın suyu eksilmiş birazz doktor cuma tekrar gel knt edıcez dedı cumaya kdr hep yat gunde 3 lt su ıc dedı.eger cuma gunku kontrolde yıne suyu eksılmısse sezeryanla alıcaz mecburen dedı 35 haftalık hamıleyım ben daha yaa oğlusum 2650 gr daha cok kucukkk zamanında gelsın ıstıyorummmm ne yapacamm bennn hareketlerıde azaldı sankı yada bana ole gelıoo gercı nts de kalp atısşları ve hareketlerı normal cıktı off yaa
ayyy kızlar pzt doktoruma gıtıım bebeğimın suyu eksilmiş birazz doktor cuma tekrar gel knt edıcez dedı cumaya kdr hep yat gunde 3 lt su ıc dedı.eger cuma gunku kontrolde yıne suyu eksılmısse sezeryanla alıcaz mecburen dedı 35 haftalık hamıleyım ben daha yaa oğlusum 2650 gr daha cok kucukkk zamanında gelsın ıstıyorummmm ne yapacamm bennn hareketlerıde azaldı sankı yada bana ole gelıoo gercı nts de kalp atısşları ve hareketlerı normal cıktı off yaa
slm bayanlar günde 25 hurma yiyecek olan kim öle sonra be gibi kocaman bi bebek taşı içinde normal doğumada veda etme şansı yakala öylemi fazla kaçırmayın hurmayı yanında kuruyemiş falanda yiyin ama günde 1 kaç tane yiyin sonra hem siz kilo alır hemde bebeğiniz çok alır dikkata edin son aylarda bebek çünkü çok hızlı kilo alıyor
az önce yine kasıklarımda başladı sancılar ilaç içmiyorum artık gelebilir dedi doktor ilacı kestik ne yapsam geçer diye kıvranıyorum bende yere yattım ayaklarımı koltuğa yasladım sanki biraz hafifledi çıkıcam diyo bu ufaklık babası işten gelince çıksın şimdi o işte onsuz hastaneye gitmek istemiyorum
kızlar, özellikle de kamuda çalışan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Benim bugün son günüm.en az 4-5 ayda olmıcam dairede.şimdi benim üstüme zimmetli 2 bilgisayar bir yazıcı, bikaç teknik alet var. Bunları odamda öylece bırakıp çıkayım mı ne yapmalıyım? Ben yokken mutlaka kullanan olacaktır.başına bişey gelirse bu eşyaların bana sıkıntı yaratırlar mı??
selam kızlar biz geldik
bugün doğuran eden varmı???
herkes ne alemde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?