2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banayaklasmaaa sesin çıkmıyo hiç :)) napıyosun nasılsın? face e gündüz giremiyorum ben işyerinde.. nasıl gidiyo ?

ayyy kızlar pzt doktoruma gıtıım bebeğimın suyu eksilmiş birazz doktor cuma tekrar gel knt edıcez dedı cumaya kdr hep yat gunde 3 lt su ıc dedı.eger cuma gunku kontrolde yıne suyu eksılmısse sezeryanla alıcaz mecburen dedı 35 haftalık hamıleyım ben daha yaa oğlusum 2650 gr daha cok kucukkk zamanında gelsın ıstıyorummmm ne yapacamm bennn hareketlerıde azaldı sankı yada bana ole gelıoo gercı nts de kalp atısşları ve hareketlerı normal cıktı off yaa

cnm rabbim yardımcın olsun önemli olan bebişinin sağlığı düşünme onları bebeğin sağlıkla doğsunda gerisi mühim değil

canım sen bol suya dikkat et sıkıntı olmaz inşallah kalp atışları iyiymiş üzme kendini sağlıkla zamanında kavuşursun inşallah

sen bol bol su iç canım en az 3 lt içilmesi gerekiyor zaten senin suyun azalmış ise daha fazla içmen gerekir günde 5 lt filan içmeye çalış ancak açığı kapatır erkenden doğmasın kuzucuk daha zamanı var hiç olmazsa 38den sonra olsun dimi annesi

slm bayanlar günde 25 hurma yiyecek olan kim öle sonra be gibi kocaman bi bebek taşı içinde normal doğumada veda etme şansı yakala öylemi fazla kaçırmayın hurmayı yanında kuruyemiş falanda yiyin ama günde 1 kaç tane yiyin sonra hem siz kilo alır hemde bebeğiniz çok alır dikkata edin son aylarda bebek çünkü çok hızlı kilo alıyor

asuman naber sancıların devam ediyomu nasıl gidiyor nasılsın şimdi

az önce yine kasıklarımda başladı sancılar ilaç içmiyorum artık gelebilir dedi doktor ilacı kestik ne yapsam geçer diye kıvranıyorum bende yere yattım ayaklarımı koltuğa yasladım sanki biraz hafifledi çıkıcam diyo bu ufaklık babası işten gelince çıksın şimdi o işte onsuz hastaneye gitmek istemiyorum

ne kadarlık bebişiniz?

slm kızlar biz geldik gene... su konusu geçmiş , bana da nazar değdi günde 3-5 litre su içen ben 2-3 gündür suyu unuttum, aklıma hiç gelmiyorr

Son düzenleme:

heçç bişey olmaz bacım.ben öylece bıraktım çıktım odamı.banane karnımda bebe bi de onları mı düşüncem.ayyy takma anacım sen bebeişinle keyfine bak.-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…