bende iyiyim arada hafif sancılar gelip gidiyo o kadar sancı geldikçe sevnyorum önceden adet olacakken canım sıkılırdı o ağrıyı yaşıycam diye ama şimdi baya güzel bişey getirecek bu sancılar bana o yüzden gelsinler ama bence sende dene yürümeyi gerçi 39 a girilecekken başlanmalı diyodu bugn bi arkadaş doktoru demiş onada doğumu tetikler demiş
kızlar bu facebooktaki olay neydi ben bulamadım?
aiyyyyyyy kızlar dün 10 günlük bir bebeği görmeye gittim.2800 doğmuş minicik gibi geldi gözüme yaaa çok tatlıydı ama ağzı burnu minicik hep uyuyor bacak bacak üstüne atmış öyle uyuyor görmeniz lazım içim gitti çok tatlı yaaaa..düşünsenize bizim de içimizde öyle tatlı bir yavrucak var minicik
bende dün akşam sancılandım biraz , bi de gece sağa sola dönerken kramp giriyor kasıklarıma 3-5 saniye... ovalaya ovalaya geçiriyorum... evet bende son haftalarda duymuştum , senden hafta olarak geriyim... cuma günü doktora gidicektm ama c.tesiye sarktı... gittiğimde sorayım doktoruma canım... yürü derse bi şekilde yürümem lazm...
slm.. 23 mayıs pazartesi günü spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi....allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu... ameliyatım çok iyi geçti genel anesteziye göre çok daha iii hiçbirşey anlamadım ameliyat masasına yatmamla saniyler geçti dakika bile değil bebeğin ağlama sesi çok güzel bir duyguydu gerisini hatırlamıyorum zaten uyutulmuşum... allahım iyiki doğurdum:)))) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıklı birşekilde alırsınız bebişleri kucaklarınıza...
bende dün akşam sancılandım biraz , bi de gece sağa sola dönerken kramp giriyor kasıklarıma 3-5 saniye... ovalaya ovalaya geçiriyorum... evet bende son haftalarda duymuştum , senden hafta olarak geriyim... cuma günü doktora gidicektm ama c.tesiye sarktı... gittiğimde sorayım doktoruma canım... yürü derse bi şekilde yürümem lazm...
kramplar için kalsiyum magnezyum alıyor musun?
eğer yorulunca tansiyonu yükseliyosa doktorlar yasaklıyo canm ya öyle olunca da nasıl doğurucaz biz bilemiyorum iki korkum var bir sezeryan iki suni sancıyla doğuma girmek yani bi yerden başlamalıyım diye düşünüyorm mesele mayıs annelernden duymuştum 25 tane falan hurma yiyip de ertesi günü doktora gidenler olmuştu şok oldum ve bunu bikaç kişi yapmış çıkmıştı bende midem elverdiince yemeye çalışıcam
ay kız sen bitirmişsin inş gelir bebeğn artık normal istiyosn galiba demi
senin de baya az kalmış canım, hadi hayırlısı.. normal düşünüyorsun heralde, sezeryan olsa çoktan doğardı :)
benim kocam çok korkuyo yeni doğmuş bebeklerdenay bu çok küçük diye yaklaşamıyo bile :)) tabi ya nasıl tatlılar hem de, gelince evimiz cennet kokacak onlarla mis gibi
benim korktuğumda normal doğumda saatlerce sancılanıp sezaryene alınmaktek bundan korkuyorum valla...
hurma mevzusunu anlamadım:44:
canım hurma oksitosin hormonunu salgılattırıyomuş ya hatta son ayda hergn yenmesi tavsiye ediliyo bu kızlar da baya yemişler sonra doğurmuşlar bunu denemk istiyorm ama dişimi ağrıtıyo genede yemeye çalışıcam
canım hurma oksitosin hormonunu salgılattırıyomuş ya hatta son ayda hergn yenmesi tavsiye ediliyo bu kızlar da baya yemişler sonra doğurmuşlar bunu denemk istiyorm ama dişimi ağrıtıyo genede yemeye çalışıcam
ben hemen başlayayım hurmaya benimkinin gelmeye niyete yok
hadi yaa
annem bi tane okunmuş hurma getirmiş dolapta saklıyorum doğuma giderken yerim diye... :44:
o zaman bende alayım yaa hurmaaa
hep beraber yemeye başlayalım kızlar ben 25 tane falan yiyeyim diyorumda bakalım midem götürebilecekmiiiiii
iç canım ben faydasını çok gördüm.. doğum için de önemli, kasılmalar iyi değil. erken doğumu tetikliyor.düzenli değil canım ama dün akşam içmiştim...
evet kızlar normal düşünüyorum aslında çok korkuyorum ama hiç bir sorun yokken de sezeryan istemedim gerçi sabırsızlığım son haddinde annem kızıyor rahat bırak çocuğu diyeher günüm bugün doğururmuyum diye geçiyor gece öyle yatıyorum sancım var gibi sanki doğar artık bir aydır bu durumdayım çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?