2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün akşam sancılandım biraz , bi de gece sağa sola dönerken kramp giriyor kasıklarıma 3-5 saniye... ovalaya ovalaya geçiriyorum... evet bende son haftalarda duymuştum , senden hafta olarak geriyim... cuma günü doktora gidicektm ama c.tesiye sarktı... gittiğimde sorayım doktoruma canım... yürü derse bi şekilde yürümem lazm...

benim kocam çok korkuyo yeni doğmuş bebeklerden ay bu çok küçük diye yaklaşamıyo bile :)) tabi ya nasıl tatlılar hem de, gelince evimiz cennet kokacak onlarla mis gibi

kramplar için kalsiyum magnezyum alıyor musun?

ayyy böle mesajları okuyunca dahada cesaret alıyor insan allah razı olsun paylaştığın için Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah...Allah hepimize nasip etsin inşallah....AMİNNNNN

eğer yorulunca tansiyonu yükseliyosa doktorlar yasaklıyo canm ya öyle olunca da nasıl doğurucaz biz bilemiyorum iki korkum var bir sezeryan iki suni sancıyla doğuma girmek yani bi yerden başlamalıyım diye düşünüyorm mesele mayıs annelernden duymuştum 25 tane falan hurma yiyip de ertesi günü doktora gidenler olmuştu şok oldum ve bunu bikaç kişi yapmış çıkmıştı bende midem elverdiince yemeye çalışıcam

benim korktuğumda normal doğumda saatlerce sancılanıp sezaryene alınmak tek bundan korkuyorum valla...

hurma mevzusunu anlamadım:44:

ay kız sen bitirmişsin inş gelir bebeğn artık normal istiyosn galiba demi

senin de baya az kalmış canım, hadi hayırlısı.. normal düşünüyorsun heralde, sezeryan olsa çoktan doğardı :)

evet kızlar normal düşünüyorum aslında çok korkuyorum ama hiç bir sorun yokken de sezeryan istemedim gerçi sabırsızlığım son haddinde annem kızıyor rahat bırak çocuğu diye her günüm bugün doğururmuyum diye geçiyor gece öyle yatıyorum sancım var gibi sanki doğar artık bir aydır bu durumdayım çok fena

benim kocam çok korkuyo yeni doğmuş bebeklerden ay bu çok küçük diye yaklaşamıyo bile :)) tabi ya nasıl tatlılar hem de, gelince evimiz cennet kokacak onlarla mis gibi

Ben de görünce kendimi düşündüm.bu kadar minik bir şeyi nasıl tutabilirim ya bir yerini acıtırsam kuzumun diye..çok minik yaa anlatamam ama çok tatlı oluyorlarAllahtan annem yanımda olacak da yardım edicek ilk günler çok zorluk çekerim yoksa..oyyyyyy oyyyyyyy doğsa da sevsemamann erken falan gelmesin de zamanında gelsin öyle severim kuzumu

benim korktuğumda normal doğumda saatlerce sancılanıp sezaryene alınmak tek bundan korkuyorum valla...

hurma mevzusunu anlamadım:44:

canım hurma oksitosin hormonunu salgılattırıyomuş ya hatta son ayda hergn yenmesi tavsiye ediliyo bu kızlar da baya yemişler sonra doğurmuşlar bunu denemk istiyorm ama dişimi ağrıtıyo genede yemeye çalışıcam

arkadaşlar pijama olayına takıldım şu haluk bayramın takımları vardı ya onlardan almak istiyorum.en yugun fiyat nerdeydi hatırlayamadım.bilen varsa yazabilir mi?

hadi yaa

annem bi tane okunmuş hurma getirmiş dolapta saklıyorum doğuma giderken yerim diye... :44:

o zaman bende alayım yaa hurmaaa

düzenli değil canım ama dün akşam içmiştim...
iç canım ben faydasını çok gördüm.. doğum için de önemli, kasılmalar iyi değil. erken doğumu tetikliyor.

ay son hafta hakkaten zor olur ya sürekli insan bekler ağrıyomu belim karnım diye:)) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

25 hurma yuuuh yani hergün 2-3 tane yiyorum ben, anne sütünü de tatlandırıyormuş, özellikle son ay tavsiye ediyorlar ben 3-4 aydır yiyorum. bi kere de cdden 40 yasin okutup öyle yedim..içinde o kadar çok vitamin mineral var ki süper bi besin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…