2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben görmedim canım, kusura bakma, biz daha buralardayız sen sıkma canını :)) sezeryan olursan sen de benden önce gideceksin :)) temizlikle ilgili neydi sorun canım?

oy oyy maşallah, hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim, kokla öp bebişini bizlerin yerine :)

Kızlarrrrr okumayı bırakın da yazın yaaaa:84 kadar yazıyorum cevap gelmeyince moralim bozuluyoryazın lütfen görüşlerinizi..
aynen tubi katılıyorm herks geçmişi okuyor

Allah analı babalı büyütsün canım , ameliyatın iyi geçmesine sevindim... Allah bizlere de su gibi doğumlar nasip etsin

Allah uzun ömürler versin bebişine ne güzel yaaaaaa :)))))

merve cim nasılsın kız tansiyon ne durumda hani bie yürüyüş yasak ya tansiyondan dolayı ben bugnden itibaren çiğnemeye karar verdim yürümezsem doğum zor olacak gibi geliyo yürüyüşle aşağı çöküyo bebek tabi yürüyüş sonrası tansiyonumada baktırırım sen ne düşünüyosun

kadercaner ya bize bebeğini anlatsana kız vaktin varsa nasıl bişey anne olmak öpüp koklamak hem kaç kilo doğdu tabiii vaktin varsa canm

iyiyim bacım nasıl olayım az önce bi başım döndü hemen geçti ama off nolcak böyle bilmiyorum... bende yürüyüş bandı var ama dengemi kaybederim diye yürüyemiyorum... bizim buralarda da öyle yürüyüş alanı falan yok, anca eşim götürürse yürürüm o da götürmez evet doğumu kolaylaştırıyormuş yürüyüş... nolcak bilmiyorum valla..

sen nasılsn?

kadercanerrrrrr meraktan çatlıcaz yaz bişeylerbebişini mi emziriyorsun yoksa..aiyyy yerim ben onu yaa minik melekler onlar..

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun ayrıca.... inşallah bizlerde sağ sağlim alırız bebişlerimizi kucağımıza

ohoo ben 11 haziranda daha yeni izne ayrılmış olcam benim oğlum son samuray zaten

bende iyiyim arada hafif sancılar gelip gidiyo o kadar sancı geldikçe sevnyorum önceden adet olacakken canım sıkılırdı o ağrıyı yaşıycam diye ama şimdi baya güzel bişey getirecek bu sancılar bana o yüzden gelsinler ama bence sende dene yürümeyi gerçi 39 a girilecekken başlanmalı diyodu bugn bi arkadaş doktoru demiş onada doğumu tetikler demiş

mrb güzel anneler

benimde bir haftam kaldı merakla sabırsızlıkla gelmiyor isyanlarıyla bekliyorum meleğimi bir süredir takip edebiliyorum yazılarınızı doğum yapan annelere hayırlı olsun allah bebişlerini onlara bağışlasın benim gibi bekleyenlere de sabır versin son günler çok zormuş beklemek sıkıntılar daha bir artıyor allaha şükür gündüz iyiyim de gece olunca bir şey oluyor bize

ay kız sen bitirmişsin inş gelir bebeğn artık normal istiyosn galiba demi

senin de baya az kalmış canım, hadi hayırlısı.. normal düşünüyorsun heralde, sezeryan olsa çoktan doğardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…