- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
sabah yazdım bişeyler cnm..temizlik konusunda,geçen de bebek hareketleri konusunda falan yazdım..kimse yorum yapmadı moralim bozuldueskiden çok kalabalıktı herkes de yazıyordu,ben o zamanlar pek yazmadım gerçi, o kadar çok yorum geliyordu ki..10-15 gün sonra kimsecikler kalmayacak burada zaten..herkes bebişiyle ilgilenecek
slm.. 23 mayıs pazartesi günü spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi....allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu... ameliyatım çok iyi geçti genel anesteziye göre çok daha iii hiçbirşey anlamadım ameliyat masasına yatmamla saniyler geçti dakika bile değil bebeğin ağlama sesi çok güzel bir duyguydu gerisini hatırlamıyorum zaten uyutulmuşum... allahım iyiki doğurdum:)))) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıklı birşekilde alırsınız bebişleri kucaklarınıza...
aynen tubi katılıyorm herks geçmişi okuyorKızlarrrrr okumayı bırakın da yazın yaaaa:84kadar yazıyorum cevap gelmeyince moralim bozuluyor yazın lütfen görüşlerinizi..
slm.. 23 mayıs pazartesi günü spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi....allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu... ameliyatım çok iyi geçti genel anesteziye göre çok daha iii hiçbirşey anlamadım ameliyat masasına yatmamla saniyler geçti dakika bile değil bebeğin ağlama sesi çok güzel bir duyguydu gerisini hatırlamıyorum zaten uyutulmuşum... allahım iyiki doğurdum:)))) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıklı birşekilde alırsınız bebişleri kucaklarınıza...
ben görmedim canım, kusura bakma, biz daha buralardayız sen sıkma canını :)) sezeryan olursan sen de benden önce gideceksin :)) temizlikle ilgili neydi sorun canım?
Galiba cnm benim de çok az kaldı:18:11 haziran da son kontrol var sonraki hafta doğum için gün verecek dr:18:hem heyecan hem mutluluk hem de korku var:18:ALLAHIMMMMM sen yardımcımız ol..hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimiiiiziiii..
ben görmedim canım, kusura bakma, biz daha buralardayız sen sıkma canını :)) sezeryan olursan sen de benden önce gideceksin :)) temizlikle ilgili neydi sorun canım?
Galiba cnm benim de çok az kaldı:18:11 haziran da son kontrol var sonraki hafta doğum için gün verecek dr:18:hem heyecan hem mutluluk hem de korku var:18:ALLAHIMMMMM sen yardımcımız ol..hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimiiiiziiii..
sanada az kalmış canım bak benm 2 haftam var ama sanki uzuuuuuun bir ay varmış gibi geliyo ben nasıl beklemişim 9 ay boyunca son iki hafta geçmek bilmiyo :84:
sanada az kalmış canım bak benm 2 haftam var ama sanki uzuuuuuun bir ay varmış gibi geliyo ben nasıl beklemişim 9 ay boyunca son iki hafta geçmek bilmiyo :84:
ben de şaşıyorum nasıl geçti 9 ay diyebundan sonrası zor geçecek bize..ama ne güzel cnm yaa bak 2 haftacık kalmış senin..gerçi benim de 3 haftacık falan sayılabilir
merve cim nasılsın kız tansiyon ne durumda hani bie yürüyüş yasak ya tansiyondan dolayı ben bugnden itibaren çiğnemeye karar verdim yürümezsem doğum zor olacak gibi geliyo yürüyüşle aşağı çöküyo bebek tabi yürüyüş sonrası tansiyonumada baktırırım sen ne düşünüyosun
[Galiba cnm benim de çok az kaldı:18:11 haziran da son kontrol var sonraki hafta doğum için gün verecek dr:18:hem heyecan hem mutluluk hem de korku var:18:ALLAHIMMMMM sen yardımcımız ol..hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimiiiiziiii..
ben de şaşıyorum nasıl geçti 9 ay diyebundan sonrası zor geçecek bize..ama ne güzel cnm yaa bak 2 haftacık kalmış senin..gerçi benim de 3 haftacık falan sayılabilir
gerçekten 9 ay geçtide son zamanlar geçmiyor
iyiyim bacım nasıl olayım az önce bi başım döndü hemen geçti ama off nolcak böyle bilmiyorum... bende yürüyüş bandı var ama dengemi kaybederim diye yürüyemiyorum... bizim buralarda da öyle yürüyüş alanı falan yok, anca eşim götürürse yürürüm o da götürmezevet doğumu kolaylaştırıyormuş yürüyüş... nolcak bilmiyorum valla..
sen nasılsn?
gerçekten 9 ay geçtide son zamanlar geçmiyor
9 ay değil cnm 8 ay değil miyanlış yazmışım 8 ay yeni bitti benimm senin çok az kalmış valla her an gelebilir çok heyecanlı yaaa
aiyyyyyyy kızlar dün 10 günlük bir bebeği görmeye gittim.2800 doğmuş minicik gibi geldi gözüme yaaa çok tatlıydı ama ağzı burnu minicik hep uyuyor bacak bacak üstüne atmış öyle uyuyor görmeniz lazım içim gitti çok tatlı yaaaa..düşünsenize bizim de içimizde öyle tatlı bir yavrucak var minicik
mrb güzel anneler
benimde bir haftam kaldı merakla sabırsızlıkla gelmiyor isyanlarıyla bekliyorum meleğimibir süredir takip edebiliyorum yazılarınızı doğum yapan annelere hayırlı olsun allah bebişlerini onlara bağışlasın benim gibi bekleyenlere de sabır versin son günler çok zormuş beklemek sıkıntılar daha bir artıyor allaha şükür gündüz iyiyim de gece olunca bir şey oluyor bize
mrb güzel anneler
benimde bir haftam kaldı merakla sabırsızlıkla gelmiyor isyanlarıyla bekliyorum meleğimibir süredir takip edebiliyorum yazılarınızı doğum yapan annelere hayırlı olsun allah bebişlerini onlara bağışlasın benim gibi bekleyenlere de sabır versin son günler çok zormuş beklemek sıkıntılar daha bir artıyor allaha şükür gündüz iyiyim de gece olunca bir şey oluyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?