hayır dönmedi orda burda geziyor karnımın içinde canı nası isterse öle yanii bende cok cıkardım keyfini gecen sene evim site içinde havuz var deniz hemen karşımda ama ben sezeryan olucam için giremicem bu sene
ayy öyle bişey oluyosa bende makineyle yaptırırım bende çok huyluyumdur eşim o yüzden sinir oluyo bana
O zaman sen sor ben öyle aliyim :)
oha yumruk daha nelercnm ben oldum c.tesı bana okadar zor gelmedıı afedersın 3 parmagını soktu ama burda bı arkdas yumrugunu soktu felan dediiii...dedıgın gıbı sadece catıya bakıyolar ama bana 15 gun sonra yıne bakcakmıs neye bakcaksaaaa....
acılmayıda soluyo bana dedıkı rahat ol acılma felan yok daha
canım çatala çıkıyorsun altını çıkartıp.dr. eldivenini taktığı gibi 2 parmağını daldırıyor sonra içeriyi yokluyo biraz acıyor yani benimki acıdı ama hemen ekti elini.derin derin nefes alıp kasmamak önemli kasınca ağrıyor.
o nasıl bişey canım yaa,ilk defa senden duydumBen cati muayenesini valla elle yaptirtmadm...cok huyluyum doktordan rica ettim ultrason dalgasını kullandı... Bence bir deneyin sizde şansınızı o zaman acımıyor..
benimki de dönmedi, böyle rahatmış hanımefendi... ya ben de sezeryan olcam ama, doğumdan 2-2,5 ay sonra dikişler kapanmış olmaz mı?:26:yani ben denize gircem diye temenni ediyodum da...hayır dönmedi orda burda geziyor karnımın içinde canı nası isterse öle yanii bende cok cıkardım keyfini gecen sene evim site içinde havuz var deniz hemen karşımda ama ben sezeryan olucam için giremicem bu sene
hiç duymamıştım öyle oluyorsa niye canımızı yakıyr bu dr.lar. heralde her dr.da yoktur o alet ben de bir soruyum gittiğimde birdaha yaşamak istemiyorum acıyı
ayy öyle bişey oluyosa bende makineyle yaptırırım bende çok huyluyumdur eşim o yüzden sinir oluyo bana
yok cnm yaa o ark abartmaz cerrahpasda yaomıslarrr valla hemsırelerrrtamam tatlım ben sana mesaj atarım pzt günü gidicem doktora
oha yumruk daha neleranacım bu karı milleti abartmayı bu kadar mı sever yaa
sağol canım, benim bi kere kanama oldu çok az, o zaman doktor alttan bu şekilde muayene etti hiç acımadı ama tabi çatıya bakma durumu daha farklı olabilir. 38.haftada mı bakıyorlar kaçta bakıyorlar?
tamam tatlım ben sana mesaj atarım pzt günü gidicem doktora
sağol canım, benim bi kere kanama oldu çok az, o zaman doktor alttan bu şekilde muayene etti hiç acımadı ama tabi çatıya bakma durumu daha farklı olabilir. 38.haftada mı bakıyorlar kaçta bakıyorlar?
hiç duymamıştım öyle oluyorsa niye canımızı yakıyr bu dr.lar. heralde her dr.da yoktur o alet ben de bir soruyum gittiğimde birdaha yaşamak istemiyorum acıyı
Korkunççççççççç :) Allah'ım ben çok korkuyorum ve de tırsıyorum yaaa
Sen de doğurmadan gir tatlım işte denize
Sezeryanda 6 hafta sonra denize girebiliyorsun..bı sakıncası yok ama bence hiç girme dusa gir son anda mikrop falan kapma derim, yani ben doğumdan once ne havuz ne denize girmezdim ama doktoruna sor en iyisini o bilir tabiii..
o nasıl bişey canım yaa,ilk defa senden duydum
benimki de dönmedi, böyle rahatmış hanımefendi... ya ben de sezeryan olcam ama, doğumdan 2-2,5 ay sonra dikişler kapanmış olmaz mı?:26:yani ben denize gircem diye temenni ediyodum da...
evet canım 38 haftamda baktı dr.yani bu hafta başında. ama acı hissetme olayı dr.a ve senin acı eşiğine bağlıdır çok da uzun sürmediği için aman aman dayanılmıcak bir acı değil bebeğimiz için değer
bana 34 te baktı doktorum walla ole ıkı parmak falan degıl bılegını soktu bebegın kafasına kdr dokundum dedı.ama cok acımadı onemlı olan kendını kasmamak.38 de tekrar bakacakmıss
gerçekten herşeyi nasıl abartıyoruz :)
ben de çok alttan muayene oldum ve acaip kasıyorum kendimi çok rahatsız oluyorum... Hatta doktorun biri bana normal doğum yapamazsın sen demişti de o zaman adama sinir olmuştum..
o nasıl bişey canım yaa,ilk defa senden duydum
benimki de dönmedi, böyle rahatmış hanımefendi... ya ben de sezeryan olcam ama, doğumdan 2-2,5 ay sonra dikişler kapanmış olmaz mı?:26:yani ben denize gircem diye temenni ediyodum da...
bana 34 te baktı doktorum walla ole ıkı parmak falan degıl bılegını soktu bebegın kafasına kdr dokundum dedı.ama cok acımadı onemlı olan kendını kasmamak.38 de tekrar bakacakmıss
Yaw olmaz mı hani sopa gibi birsey var alttan bakarken kullanıyorlar, ucuna yine sivimsi birsey sürüyorlar tıpkı karnına yaptıkları gibi... Muhakkak vardır makinanın kenarına bakın orda asılı durur..
ayyy ya nıe bıda bakıyorlarrrr bu catı esneyen bır seymıkıııııııııııııı????
34 te gıtııtıgımde catı genıslıgıme baktı cok rahat normal dogum yapabılecegımı soledı 38 de de acılmaya bakacak herhalde:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?