2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryanda 6 hafta sonra denize girebiliyorsun..bı sakıncası yok ama bence hiç girme dusa gir son anda mikrop falan kapma derim, yani ben doğumdan once ne havuz ne denize girmezdim ama doktoruna sor en iyisini o bilir tabiii..

O zaman sen sor ben öyle aliyim :)

tamam tatlım ben sana mesaj atarım pzt günü gidicem doktora

oha yumruk daha neler anacım bu karı milleti abartmayı bu kadar mı sever yaa

sağol canım, benim bi kere kanama oldu çok az, o zaman doktor alttan bu şekilde muayene etti hiç acımadı ama tabi çatıya bakma durumu daha farklı olabilir. 38.haftada mı bakıyorlar kaçta bakıyorlar?

Ben cati muayenesini valla elle yaptirtmadm...cok huyluyum doktordan rica ettim ultrason dalgasını kullandı... Bence bir deneyin sizde şansınızı o zaman acımıyor..
o nasıl bişey canım yaa,ilk defa senden duydum

benimki de dönmedi, böyle rahatmış hanımefendi... ya ben de sezeryan olcam ama, doğumdan 2-2,5 ay sonra dikişler kapanmış olmaz mı?:26:yani ben denize gircem diye temenni ediyodum da...

yok cnm yaa o ark abartmaz cerrahpasda yaomıslarrr valla hemsırelerrr

bana 34 te baktı doktorum walla ole ıkı parmak falan degıl bılegını soktu bebegın kafasına kdr dokundum dedı.ama cok acımadı onemlı olan kendını kasmamak.38 de tekrar bakacakmıss

gerçekten herşeyi nasıl abartıyoruz :)
ben de çok alttan muayene oldum ve acaip kasıyorum kendimi çok rahatsız oluyorum... Hatta doktorun biri bana normal doğum yapamazsın sen demişti de o zaman adama sinir olmuştum..

evet canım 38 haftamda baktı dr.yani bu hafta başında. ama acı hissetme olayı dr.a ve senin acı eşiğine bağlıdır çok da uzun sürmediği için aman aman dayanılmıcak bir acı değil bebeğimiz için değer

hiç duymamıştım öyle oluyorsa niye canımızı yakıyr bu dr.lar. heralde her dr.da yoktur o alet ben de bir soruyum gittiğimde birdaha yaşamak istemiyorum acıyı

Yaw olmaz mı hani sopa gibi birsey var alttan bakarken kullanıyorlar, ucuna yine sivimsi birsey sürüyorlar tıpkı karnına yaptıkları gibi... Muhakkak vardır makinanın kenarına bakın orda asılı durur..

Korkunççççççççç :) Allah'ım ben çok korkuyorum ve de tırsıyorum yaaa

Sen de doğurmadan gir tatlım işte denize

ayy çok soğuk olur şimid gerçi hep giriyo turistler ama ben giremem tırsarım yaa şu kız cıksın ölee:18::18:

Sezeryanda 6 hafta sonra denize girebiliyorsun..bı sakıncası yok ama bence hiç girme dusa gir son anda mikrop falan kapma derim, yani ben doğumdan once ne havuz ne denize girmezdim ama doktoruna sor en iyisini o bilir tabiii..

ya gecen sene komşum doğurana kadar girdi havuza ama ben girmem ne havuz ne denniz doğumdan sonra sıkıntı olmazsa denize girerim 2 ay sonra falan bişe olmaz sanırım dikişlere

bende öle temenni ediyorumm gireriz yaa bişe olmaz herhaldee

kızlar bunları şimdden düşünmeyin bence
çatı muayenesi felan
bilinçaltınıza korku yerleşiyor
zamnı geldiğinde yaşama en iyisi bence
ağrı eşiğiyle de çok alakalı
kimi insan çok rahat dayanır kimisi korkar iğne yaptırmak gibi düşünün

Yok ya farklı deil abartılsak birsey yok da bazi doktorlar cidden karıştırmayı mı seviyor nedir tam dayakliklar..

bana 34 te baktı doktorum walla ole ıkı parmak falan degıl bılegını soktu bebegın kafasına kdr dokundum dedı.ama cok acımadı onemlı olan kendını kasmamak.38 de tekrar bakacakmıss

ayyy ya nıe bıda bakıyorlarrrr bu catı esneyen bır seymıkıııııııııııııı????

cnm bence her doktorun yapısı farklı bence...

bana da doktorum ben bıraz sesımı cıkarınca dedıkıı:bu sefer ılk oldugu ıcın heyecanına verıyorum ama eger normal yapacaksan dayanıklı olman lazım dedı bende cok kastımmm

Ben de aynı şeyi temenni ediyorum hatta deniz hayaliyle yanıp tutuşuyorum.. Adalardan emin olsam temiz olduğuna gidip giricem.. güneyde olsam dakika durmazdım

yok artık daha neler
doktor mu gerçekten bunu yapan, tıp diplomalı falan? hem de 34. haftada??

Yaw olmaz mı hani sopa gibi birsey var alttan bakarken kullanıyorlar, ucuna yine sivimsi birsey sürüyorlar tıpkı karnına yaptıkları gibi... Muhakkak vardır makinanın kenarına bakın orda asılı durur..

tamam canım bakıyım da benim dr.aksi benim dediğimi yapmaz ki illa elle kontrol etmek ister ama söylicem bunu içimde kalmasın

kızlar bişey sorcam bileniniz var mı acaba? isteğe bağlı sezaryen olunca fazladan ücret ödeniyor mudur yoksa zorunlu alınankiyle aynımıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…