eveet gördüm minnağımı:)) hep belliydi zaten doğum şeklimBirceeeeeeee oğluşunu görmüşsün ne güzel, karar verdin mi doğum şekline :)
dün doktorum epey anlattı bana.dünyada 4 farklı kurul mu ne varmış. 1 tanesi isteğe bağlı sezaryanı etik görmüyormuş, 3 tanesi etik olduğunu düşünüyormuş. benim doktorum da etik görüyormuş allahtan:))) ikisini de açıklamak benim görevim ama son karar senin dedi.bu haftaya kadar normal düşünüyordum ama nst ye girdiğim yerde sancı odası vardı ordaki sesleri duyunca tırstım ve kafam karıştı ben doğuramam heralde sezaryen düşünüyorum ama daha dr.a söylemedim isteğe bağlı sezaryen olabiliyor mu acaba?
ayy çok soğuk olur şimid gerçi hep giriyo turistler ama ben giremem tırsarım yaa şu kız cıksın ölee:18::18:
ya gecen sene komşum doğurana kadar girdi havuza ama ben girmem ne havuz ne denniz doğumdan sonra sıkıntı olmazsa denize girerim 2 ay sonra falan bişe olmaz sanırım dikişlere
bende öle temenni ediyorumm gireriz yaa bişe olmaz herhaldee
ayyy ya nıe bıda bakıyorlarrrr bu catı esneyen bır seymıkıııııııııııııı????
cnm bence her doktorun yapısı farklı bence...
bana da doktorum ben bıraz sesımı cıkarınca dedıkıı:bu sefer ılk oldugu ıcın heyecanına verıyorum ama eger normal yapacaksan dayanıklı olman lazım dedı bende cok kastımmm
kızlar bişey sorcam bileniniz var mı acaba? isteğe bağlı sezaryen olunca fazladan ücret ödeniyor mudur yoksa zorunlu alınankiyle aynımıdır?
yukkk ben dayanamam girerim bu yaz, kız kalesini özledim valla, ora benim mekanım, kardeşimle yunus bisikletlere biner açılır, derinde atlarız suyaaaBen de aynı şeyi temenni ediyorum hatta deniz hayaliyle yanıp tutuşuyorum.. Adalardan emin olsam temiz olduğuna gidip giricem.. güneyde olsam dakika durmazdım
ayyy ya nıe bıda bakıyorlarrrr bu catı esneyen bır seymıkıııııııııııııı????
34 te gıtııtıgımde catı genıslıgıme baktı cok rahat normal dogum yapabılecegımı soledı 38 de de acılmaya bakacak herhalde:97:
olabılır canım 38de bana da bakcak cunkuuuu...
kızlar bişey sorcam bileniniz var mı acaba? isteğe bağlı sezaryen olunca fazladan ücret ödeniyor mudur yoksa zorunlu alınankiyle aynımıdır?
bız medıkal parka sormustuk cnm zorunlu sezeryan ve zorunlu sezeryan arasında fark vardıı
ben her alttan muayene oluşumda feci kasılırım ama ikisi farklı şeylerdir herhalde... doğumla alakası var mıdır ki sonuçta yabancı birinin makineyle ya da elle seni muayene etmesinin :26::26:
off zuzummmm bu cocuklarr bızımmm kıymetımızııııı bılsınleeeeeeeeerrrrr:):)
ben her alttan muayene oluşumda feci kasılırım ama ikisi farklı şeylerdir herhalde... doğumla alakası var mıdır ki sonuçta yabancı birinin makineyle ya da elle seni muayene etmesinin :26::26:
eveet gördüm minnağımı:)) hep belliydi zaten doğum şeklimdoktor 1 hafta daha düşün dedi de o da biliyor fikrimi değiştirmeyeceğimi:)))
dün doktorum epey anlattı bana.dünyada 4 farklı kurul mu ne varmış. 1 tanesi isteğe bağlı sezaryanı etik görmüyormuş, 3 tanesi etik olduğunu düşünüyormuş. benim doktorum da etik görüyormuş allahtan:))) ikisini de açıklamak benim görevim ama son karar senin dedi.
eveet gördüm minnağımı:)) hep belliydi zaten doğum şeklimdoktor 1 hafta daha düşün dedi de o da biliyor fikrimi değiştirmeyeceğimi:)))
dün doktorum epey anlattı bana.dünyada 4 farklı kurul mu ne varmış. 1 tanesi isteğe bağlı sezaryanı etik görmüyormuş, 3 tanesi etik olduğunu düşünüyormuş. benim doktorum da etik görüyormuş allahtan:))) ikisini de açıklamak benim görevim ama son karar senin dedi.
yukkk ben dayanamam girerim bu yaz, kız kalesini özledim valla, ora benim mekanım, kardeşimle yunus bisikletlere biner açılır, derinde atlarız suyaaaayyyy hava ısındıkça ne kadar özlediğimi farkettim
olabılır canım 38de bana da bakcak cunkuuuu...
bız medıkal parka sormustuk cnm zorunlu sezeryan ve zorunlu sezeryan arasında fark vardıı
off zuzummmm bu cocuklarr bızımmm kıymetımızııııı bılsınleeeeeeeeerrrrr:):)
bilsinler de kız çocuğu annesinin kıymetini ancak evlenince anlıyor
doğum sırasında insan sadece acısının geçmesini ister gibi geliyor, çok da düşünümez herhalde başka şeyler. yine de bilemem tabii:))
Ben hiiiiç bilemiyorum birce bakalım Allah büyük, hangi şekli hayırlısı ise o şekilde doğusun sağlıkla sıhhatle hepimizin kuzuları..
ben aksam salonda havuza gırdım cok ıı geldı valla ayaklarıma felannnnnn
Oyyyyyyyy ne güzel yapmışsınnnnnnn.. ben de izne çıkınca gidicem bol bol havuza dayanamıyorummmmmm
selinsu doktorun bu konuda kesinlikle zorluk çıkaramaz.sezeryana karar verdim diceksin.özel hastanelerde ki hatırladığım kadarıla konyadaydın aç sor sezryan doğum ücfretiniz nedir diye.doktoruna da sorabilirsin.öyle ciiddi fiyat farkı olmaz zaten.
rahim boyuna benim doktorum herseferinde bakıyor, bana da anlatıyor burası doğumda şöyle kısalcak bebişin kafası burdan geçecek, gelecek diye.Aynen vallaoluyor tabi ya rahim boyunu ölçtü kisalma var dedi henüz acilma yok dedi... İlla ellerini daldirmalarinin anlamı yok, sınır bisey...
valla çok tuhaf canım, yumruk yani oha diyorum tekraryok cnm yaa o ark abartmaz cerrahpasda yaomıslarrr valla hemsırelerrr
34.haftada mı, bebeğin kafasını mı elledi..bana 34 te baktı doktorum walla ole ıkı parmak falan degıl bılegını soktu bebegın kafasına kdr dokundum dedı.ama cok acımadı onemlı olan kendını kasmamak.38 de tekrar bakacakmıss
gerçekten herşeyi nasıl abartıyoruz :)
ben de çok alttan muayene oldum ve acaip kasıyorum kendimi çok rahatsız oluyorum... Hatta doktorun biri bana normal doğum yapamazsın sen demişti de o zaman adama sinir olmuştum..
valla benim dr um söyle bişey söyledi bana. ''' isteğe bağlı sezeryan diye bişey yok, özel hastanelerde sadece bu konuda daha esnek olunuyor ama yine kayıtlara sezeryan için geçerli bi sebep( bahane) yazılmak zorunda dedi.'''kızlar bişey sorcam bileniniz var mı acaba? isteğe bağlı sezaryen olunca fazladan ücret ödeniyor mudur yoksa zorunlu alınankiyle aynımıdır?
Sezeryanda hep estetik yapılıyormuş artık, kapama yani dikiş falan yok, gidip aldırma olayida yok, iltihaplanma olasiligida cok düşük... En geç 2 aya denize gireriz doktorumahep sordum ben bunları zamanında fazla meraklıyim da... İlla tatil yapicam ya sanki bebisimiz rahat bırakacak, iste şimdi boş boş tatilin derdine düştüm bakalım neler olacak bekleyip gorcez, aman onlar sag salim gelsilerde
ben aksam salonda havuza gırdım cok ıı geldı valla ayaklarıma felannnnnn
:)) sezeryan diyorsun yanii
keşke ben de baştan beri öyle deseydim, konuştum konuştum normal diye şimdi tükürdüğümü yalayamıyorum
gerçi bebek hala ters duruyor ama döner muhtemelen o güne kadar
ben aksam salonda havuza gırdım cok ıı geldı valla ayaklarıma felannnnn
doğumdan sonra belli bi zaman bikini de yakışmaz şimdiOyyyyyyyy ne güzel yapmışsınnnnnnn.. ben de izne çıkınca gidicem bol bol havuza dayanamıyorummmmmm
ya benim dr. etik bulmazsa nolcak:18::18::
Bulur bulur, zaten normal dogumdan psikolojikman korkan bir anneyi zorlamazlar, onunda dezavantajları var hem anne hem bebek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?