2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Birceeeeeeee oğluşunu görmüşsün ne güzel, karar verdin mi doğum şekline :)
eveet gördüm minnağımı:)) hep belliydi zaten doğum şeklim doktor 1 hafta daha düşün dedi de o da biliyor fikrimi değiştirmeyeceğimi:)))
dün doktorum epey anlattı bana.dünyada 4 farklı kurul mu ne varmış. 1 tanesi isteğe bağlı sezaryanı etik görmüyormuş, 3 tanesi etik olduğunu düşünüyormuş. benim doktorum da etik görüyormuş allahtan:))) ikisini de açıklamak benim görevim ama son karar senin dedi.

Sezeryanda hep estetik yapılıyormuş artık, kapama yani dikiş falan yok, gidip aldırma olayida yok, iltihaplanma olasiligida cok düşük... En geç 2 aya denize gireriz doktorumahep sordum ben bunları zamanında fazla meraklıyim da... İlla tatil yapicam ya sanki bebisimiz rahat bırakacak, iste şimdi boş boş tatilin derdine düştüm bakalım neler olacak bekleyip gorcez, aman onlar sag salim gelsilerde

ben her alttan muayene oluşumda feci kasılırım ama ikisi farklı şeylerdir herhalde... doğumla alakası var mıdır ki sonuçta yabancı birinin makineyle ya da elle seni muayene etmesinin :26::26:

Ben de aynı şeyi temenni ediyorum hatta deniz hayaliyle yanıp tutuşuyorum.. Adalardan emin olsam temiz olduğuna gidip giricem.. güneyde olsam dakika durmazdım
yukkk ben dayanamam girerim bu yaz, kız kalesini özledim valla, ora benim mekanım, kardeşimle yunus bisikletlere biner açılır, derinde atlarız suyaaaayyyy hava ısındıkça ne kadar özlediğimi farkettim

ben her alttan muayene oluşumda feci kasılırım ama ikisi farklı şeylerdir herhalde... doğumla alakası var mıdır ki sonuçta yabancı birinin makineyle ya da elle seni muayene etmesinin :26::26:

doğum sırasında insan sadece acısının geçmesini ister gibi geliyor, çok da düşünümez herhalde başka şeyler. yine de bilemem tabii:))

ya benim dr. etik bulmazsa nolcak:18::18::18:

:)) sezeryan diyorsun yanii
keşke ben de baştan beri öyle deseydim, konuştum konuştum normal diye şimdi tükürdüğümü yalayamıyorum
gerçi bebek hala ters duruyor ama döner muhtemelen o güne kadar

selinsu doktorun bu konuda kesinlikle zorluk çıkaramaz.sezeryana karar verdim diceksin.özel hastanelerde ki hatırladığım kadarıla konyadaydın aç sor sezryan doğum ücfretiniz nedir diye.doktoruna da sorabilirsin.öyle ciiddi fiyat farkı olmaz zaten.

sağol juse içimi rahatlattın aslında hep normal taraftarıydım ama sesleri duyuca cesaretim kırıldı

Aynen valla oluyor tabi ya rahim boyunu ölçtü kisalma var dedi henüz acilma yok dedi... İlla ellerini daldirmalarinin anlamı yok, sınır bisey...
rahim boyuna benim doktorum herseferinde bakıyor, bana da anlatıyor burası doğumda şöyle kısalcak bebişin kafası burdan geçecek, gelecek diye.

yok cnm yaa o ark abartmaz cerrahpasda yaomıslarrr valla hemsırelerrr
valla çok tuhaf canım, yumruk yani oha diyorum tekrar anacım sanki torbaya ellerini daldırıyorlar

bana 34 te baktı doktorum walla ole ıkı parmak falan degıl bılegını soktu bebegın kafasına kdr dokundum dedı.ama cok acımadı onemlı olan kendını kasmamak.38 de tekrar bakacakmıss
34.haftada mı, bebeğin kafasını mı elledi.. hiç duymamıştım böyle bişey..bebeğin kafası kaç cm geride, 10 cm sokmuş o zaman elini..

sen çok biliyosun deseydin, konuşması kolay gelsin kendi doğursun da görelim erkek milleti yaa, doktor olanı bile hödük işte

kızlar bişey sorcam bileniniz var mı acaba? isteğe bağlı sezaryen olunca fazladan ücret ödeniyor mudur yoksa zorunlu alınankiyle aynımıdır?
valla benim dr um söyle bişey söyledi bana. ''' isteğe bağlı sezeryan diye bişey yok, özel hastanelerde sadece bu konuda daha esnek olunuyor ama yine kayıtlara sezeryan için geçerli bi sebep( bahane) yazılmak zorunda dedi.'''
benim için ne yazacaksınız dedim. '''senin bebeğin zaten ters bahaneye ihtiyacın yok dedi veeeeeee dosya kaydıma bebek makat geliş pozisyonda''' yazdı

Son düzenleme:

evet evet gelsinler de nası olsa girilir ya denize belki iyi de gelir deniz suyu

ben aksam salonda havuza gırdım cok ıı geldı valla ayaklarıma felannnnnn

walla aşağıda havuz kımseciklerde yok tertemizdir şimdi ama cesaret edemem yaa soğuk daha su :18::18::18:

:)) sezeryan diyorsun yanii
keşke ben de baştan beri öyle deseydim, konuştum konuştum normal diye şimdi tükürdüğümü yalayamıyorum
gerçi bebek hala ters duruyor ama döner muhtemelen o güne kadar

36 haftadan sonra çok küçük bir ihtimalmiş dönmesi. dün alper mumcuda da okudum doktorum da öyle söylemişti. ilk doğumda normal başlayan doğumların %60ı sezaryane çevriliyor dedi doktorum. ya normal yapamam herhalde çilek. en baştan şartlanmadım hiç. şimdi bazen acaba normal mi yapsam diye düşünecek oluyorum nefesim daralıyor hemen çıkarıyorum aklımdan:)) sezaryanda ilerde fıtık olma ihtimali falan olabiliyormuş eşimin kafasını da o karıştırdı. napalım artık hayırlısı. ben de böyle atıp tutuyorum normal oluverirmiş bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…