2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet arada cok fark yok... Ya korkun varsa bence normal diye dayatma...çünkü hakkını vermelisin normal doğumun... Tansiyon problemin varsa hatta psikolojik nedenlerden dolayı bile belki doktorun normal dogumu tercih etmeyebilirde... Konuşmalısın bence de..

Canım benim Hiç korkma hep güzel duşun, en güzel sekilde inşallah bebislerimize kavuscaz... Kilosunu düşünme ters birsey yok şükür doktorun en iyisini bilir, sen sadece sakın ol ve bebeğini beslemeye bak birde sol yana gün icinde de yatıp istirahat et, bu cok etkili bebeğin beslenmesinde... Hem bazen ultrasonda ölçüm hatalarida olabiliyor... Sona geldik artık bitti kavuscazzz sadece buna odaklan... Düşünme, dile bile getirme baskasını...

günaydın anneler herkes iyidir umarım doğum haberi var mı* benim de yarın kontrolüm var açıklığa bakacak dr yine en son 1 cm di facedeki grubun adı nedir bende bi bakayım

offfffffff kızlar yaa evim temizlenecek temizlikçi gelcek annem gelince gelsin diyodum annem daha 15 gunden gelmez benim doğumda sanırım 17 haziran gibi bebeğimin en gerekli şeyleri yıkandı daha ütülenecek off yaa kışlıklar kalkacak yazlıklar cıkacak ben hiç bir halt yapamıyorum bu arada erken gelirse hiç bişe hazır deilll oyy çok bunaldım yaaa :84::84::84:

Bebekpoyraz hep yazardı ne oldu dogurdu mü yoksa,,,,,haberi olan varmi? Ben onun yazılarını cok takip eder gülmekten kopardım..ama bugün yok nisanida gelmişti yanlış hatırlamıyorsam..

stres yapma canım erken çağır kadını temizlensin evin olmazsa 17 hazirana yakın bidaha çağırırırsın bende yazlık kışlık işini halledeceğim kasılman falan yoksa gelmezz merak etme benim 32. haftadan beri kasılmam var ama gelmedi çok şükür hemen gelmez merak etme

yaa aynısı bende de var dün gece hiç uyuyamadım soluma da yatamıyorum artık sabahtan beri de sanki bıçak batırıylar gibi kasıklarıma ara ara.bide baş ağrısından çatlıycam.bebek oynuyor ama karnımda taş gibi sanki...yarın doktora gidicem nasılsa diye de aramadım bekliyorum bakalım artacakmı akşama kadar... bebiş geliyormu acep :18:

yok kasılmam falan ama ben hiç bir iş yapamıyorum yasak birilerine muhtacım hep ablam burda ama onunda cocuukları var okula gidiyo biri o gelcek utuye kışlık yazlık olayınıda o halledecek ama ne zaman içimde kaygıııı ne zormuşşş bağımlı olmakkk

cnm 1300 kaç haftalıkendii?? benimde aynı tedirginliklerim var

sağol cnm içimi rahatlattın valla

bu stres çk kötü ya....işlerini yaptır bence bi an önce o zaman kafan acayip rahatlar.bende öyleydim çok şükür geçen hafta bitiridm herşeyi rahatım şimdi

selam arkadaşlar nasılsınız..... var mı yeni haberler.... biz oğluşumla iyiyiz.... sağlık ocağına gittik topuk kanı için... şimdi uyuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…