selinsu doktorun bu konuda kesinlikle zorluk çıkaramaz.sezeryana karar verdim diceksin.özel hastanelerde ki hatırladığım kadarıla konyadaydın aç sor sezryan doğum ücfretiniz nedir diye.doktoruna da sorabilirsin.öyle ciiddi fiyat farkı olmaz zaten.
herkese slmm.bende doktordan geldim kızlar.bebeğim her zamanki gibi hala çok küçük.2 kilo şu anda.onun dışında bi sıkıntısı yok.2 hafta sonra 37+5 olunca tekrar gideceğiz doktora.benim bebeğimde tersi 3 hafta önce gitiğimizde.dönmüş şimdi..
ama sezeryen yine terciihm dedi doktor küçük bebekleri normal doğum istemiyorum dedi.zor oluyormuş.riskli..artık 2 hafta gidince gün verecek heralde..3 hafta önce 1300 grdı 3 haftada 700 gr almış işte..
belki küvezede ihtiyacı olabilir dedi..
şöyle 2500 kilo bi olsa:18:
offfffffff kızlar yaa evim temizlenecek temizlikçi gelcek annem gelince gelsin diyodum annem daha 15 gunden gelmez benim doğumda sanırım 17 haziran gibi bebeğimin en gerekli şeyleri yıkandı daha ütülenecek off yaa kışlıklar kalkacak yazlıklar cıkacak ben hiç bir halt yapamıyorum bu arada erken gelirse hiç bişe hazır deilll oyy çok bunaldım yaaa:84::84::84:
günaydın anneler herkes iyidir umarım doğum haberi var mı* benim de yarın kontrolüm var açıklığa bakacak dr yine en son 1 cm di facedeki grubun adı nedir bende bi bakayım
bişicik olmas canım yaaaa bozma moralini benim velet de baskı yapıyor hatta elliyim dedim baskı yapan yeri kasıklarımın da altında hissettim hareketlerini o kadr inmiş kii çok şaşırmıştm... bişey olmaz korkma
stres yapma canım erken çağır kadını temizlensin evin olmazsa 17 hazirana yakın bidaha çağırırırsın bende yazlık kışlık işini halledeceğim kasılman falan yoksa gelmezz merak etme benim 32. haftadan beri kasılmam var ama gelmedi çok şükür hemen gelmez merak etme
herkese slmm.bende doktordan geldim kızlar.bebeğim her zamanki gibi hala çok küçük.2 kilo şu anda.onun dışında bi sıkıntısı yok.2 hafta sonra 37+5 olunca tekrar gideceğiz doktora.benim bebeğimde tersi 3 hafta önce gitiğimizde.dönmüş şimdi..
ama sezeryen yine terciihm dedi doktor küçük bebekleri normal doğum istemiyorum dedi.zor oluyormuş.riskli..artık 2 hafta gidince gün verecek heralde..3 hafta önce 1300 grdı 3 haftada 700 gr almış işte..
belki küvezede ihtiyacı olabilir dedi..
şöyle 2500 kilo bi olsa:18:
günaydın anneler herkes iyidir umarım doğum haberi var mı* benim de yarın kontrolüm var açıklığa bakacak dr yine en son 1 cm di facedeki grubun adı nedir bende bi bakayım
becerebildiysem link'i aşağıda
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Canım benim Hiç korkma hep güzel duşun, en güzel sekilde inşallah bebislerimize kavuscaz... Kilosunu düşünme ters birsey yok şükür doktorun en iyisini bilir, sen sadece sakın ol ve bebeğini beslemeye bak birde sol yana gün icinde de yatıp istirahat et, bu cok etkili bebeğin beslenmesinde... Hem bazen ultrasonda ölçüm hatalarida olabiliyor... Sona geldik artık bitti kavuscazzz sadece buna odaklan... Düşünme, dile bile getirme baskasını...
cnm 1300 kaç haftalıkendii?? benimde aynı tedirginliklerim var[/QUOT
32 hafta 2 gümlükkken cnm
offfffffff kızlar yaa evim temizlenecek temizlikçi gelcek annem gelince gelsin diyodum annem daha 15 gunden gelmez benim doğumda sanırım 17 haziran gibi bebeğimin en gerekli şeyleri yıkandı daha ütülenecek off yaa kışlıklar kalkacak yazlıklar cıkacak ben hiç bir halt yapamıyorum bu arada erken gelirse hiç bişe hazır deilll oyy çok bunaldım yaaa:84::84::84:
zcanım 2 aylıkken bizde düşünüyoruz tati işini inş. bebişte bizde sağlıklı oluruzda tatile gideriz
cnm 1300 kaç haftalıkendii?? benimde aynı tedirginliklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?