haluk bayram pijama nette pijama dünyasından bak istersen.fiyatlar fena değil ama tabi istanbuldan alan arkadaşlar daha ucuza almışlardır asıl yeri orada galiba bi de seçenek çok..sen nerde oturuyodun..bi de ankarada çarşıbaşı mağazasında gördüm bi kaç modelini..
hoşgeldin canm buralar pek sessiz
ben de gördüm çok güzel maşallahgülsüm bebeğinin fotoğrafını koymuş. ne kadar masum ya, çok tatlı maşallah
biyerde daha okumuştum sancı illa ağrı şeklinde olmuyomuş kızlar gerilme gibi gerginlik te sancıymış bende çok gerginlik var aslında patlıycak gibi oluyorum bazen belki de sancıdır bakalım belki yarın belki ptesi gidicem doktora inş sancıdır
ben de gördüm çok güzel maşallahAllah nazardan saklasın :)
bircecim sen nasılsın? haberlerini okudum oğluşunu görmüşsün, inşallah doktorun senden sonra ayrılır ya..
anam ne meraklısınız erken erken doğurmayadaha 37desin az daha bekle
niye kız bak gülsüm de 37 ya da 38 de doğurdu galiba bak minnoşa ne tatlı sapasağlam bende doğursam fena mı olur
sancı yoktu ama kanaman mı vardı canm ya anlamadım ne güzel 4 cmle gitmişsin inş bende 4 cm le gidermde normal doğum yaparım vaktin varsa anlatabilirmsn
selam herkese bende bu hafta nstye başlıcam arada sanki sancı geliyo göbeğim çok gerginleşiyo bide kızlar bişi sorucam kuaförlük işlerinizi ne zaman hallettiniz benim normal doğum gözüküyo şimdilik 35+4 bu arada 2 hafta sonra mı yaptırsam acaba
selam herkese bende bu hafta nstye başlıcam arada sanki sancı geliyo göbeğim çok gerginleşiyo bide kızlar bişi sorucam kuaförlük işlerinizi ne zaman hallettiniz benim normal doğum gözüküyo şimdilik 35+4 bu arada 2 hafta sonra mı yaptırsam acaba
kızlar merhaba,
şuan evde temizlikçi var ne kadar doğru bilmiyorum ama dediki
eğer doğumun normal olacaksa sürekli mideni dolu tut aç kalma hiç dedi.bebek de aç doğmuyomuş ozaman uyuyan bi bebek oluyomuş mız mız olmuyomuş..
ama sezaryende böle değilmiş tabi..
dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyoruma ama paylaşayım dedim:)
yok canım tabi sapasağlam olur inşallah, sağlıkla gelsin hepsi.. ama 40ı geçen de çok oluyor unutmamak lazım, ona göre hazırlıyorum ben kendimi.. sonra sabırsızlanmak istemiyorum..benim acelem yok valla oğluşum isterse temmuzun ilk haftası da gelebilir
sağol canım, iyiyim işte olabildiğim kadar:)) doktoruma üzüldüm valla, zaten 3 haftadır randevular erteleniyordu, sorun olduğu belliydi. epey duygu sömürüsü yaptım benim doğumumda sonra gidin diye:)) bakalım haftaya netleşecekmiş. iy ki burda da bir doktora gidiyormuşum, yoksa hiç bilmediğim bir doktor daha da zor olurdu.ben de gördüm çok güzel maşallahAllah nazardan saklasın :)
bircecim sen nasılsın? haberlerini okudum oğluşunu görmüşsün, inşallah doktorun senden sonra ayrılır ya..
evet canım.ben pembemsi bişi bekliyodum, ama resmen kırmızıydı.hatta kararsız kaldım hastaneye gitme konusunda.gittim, çatıya baktılar, 4 cm dediler.sabah 7.30 gibiydi.öğlene kalmaz doğurursun dediler.sonra sancılarım gelmeye başladı hafif hafif.suni sancı falan almadım hiç.sonra şiddetlendi baya.epidural istedim.yapılınca rahatladım baya.sonra yine şiddetlendi.açılmam 8-9 cm.ken doktor çatıya baktı.kemiklerin dar dedi.bi yarım saat daha bekleyelim, bebek inecek mi dedi. bekledik, 10 cm olunca ebeler odamda ıkındırdılar insin diye.inmedi.hooop sezeryana.ağrılarla gittim sezeryana, sonra uyuşturdular, rahatladım... kesim anı çok rahattı, bişi hissetmedim.şimdi kesik yeri hareketlerimi baya kısıtlıyo, ama azalıyo yavaş yavaş acısı....
çatı muayenesi olur diye hep hazırlıklı gidiyorum tüy dökücüyle falan anlık hallediyorum ama işte ağda olsa daha iyi olur bi de bizim doktor sancı falan yoksa nst de 38den önce çatı muayenesi yapmıcakmış erken doğumu tetiklememek için ama en iyisi dediğiniz doğru ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım
evet canım.ben pembemsi bişi bekliyodum, ama resmen kırmızıydı.hatta kararsız kaldım hastaneye gitme konusunda.gittim, çatıya baktılar, 4 cm dediler.sabah 7.30 gibiydi.öğlene kalmaz doğurursun dediler.sonra sancılarım gelmeye başladı hafif hafif.suni sancı falan almadım hiç.sonra şiddetlendi baya.epidural istedim.yapılınca rahatladım baya.sonra yine şiddetlendi.açılmam 8-9 cm.ken doktor çatıya baktı.kemiklerin dar dedi.bi yarım saat daha bekleyelim, bebek inecek mi dedi. bekledik, 10 cm olunca ebeler odamda ıkındırdılar insin diye.inmedi.hooop sezeryana.ağrılarla gittim sezeryana, sonra uyuşturdular, rahatladım... kesim anı çok rahattı, bişi hissetmedim.şimdi kesik yeri hareketlerimi baya kısıtlıyo, ama azalıyo yavaş yavaş acısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?