2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bursadayım netten almaktan başka çarem yok galiba

hoşgeldin canm buralar pek sessiz

sabah iyiydi ben bi ara giriş yapamadım demek yine sustu millet :)))

ben pijamamı da geceliğimi de nü sh'den aldım. ankaradakiler bilir, arada %70 indirime giriyorlar, disney in geceliğini 40a aldım, pijamamı da 27'ye :) sabahlıkların hiçbirini beğenmedim, annem ince kumaştan istediğim gibi dikecek..

biyerde daha okumuştum sancı illa ağrı şeklinde olmuyomuş kızlar gerilme gibi gerginlik te sancıymış bende çok gerginlik var aslında patlıycak gibi oluyorum bazen belki de sancıdır bakalım belki yarın belki ptesi gidicem doktora inş sancıdır

gülsüm bebeğinin fotoğrafını koymuş. ne kadar masum ya, çok tatlı maşallah
ben de gördüm çok güzel maşallah Allah nazardan saklasın :)
bircecim sen nasılsın? haberlerini okudum oğluşunu görmüşsün, inşallah doktorun senden sonra ayrılır ya..

anam ne meraklısınız erken erken doğurmaya daha 37desin az daha bekle

niye kız bak gülsüm de 37 ya da 38 de doğurdu galiba bak minnoşa ne tatlı sapasağlam bende doğursam fena mı olur

selam herkese bende bu hafta nstye başlıcam arada sanki sancı geliyo göbeğim çok gerginleşiyo bide kızlar bişi sorucam kuaförlük işlerinizi ne zaman hallettiniz benim normal doğum gözüküyo şimdilik 35+4 bu arada 2 hafta sonra mı yaptırsam acaba

niye kız bak gülsüm de 37 ya da 38 de doğurdu galiba bak minnoşa ne tatlı sapasağlam bende doğursam fena mı olur

yok canım tabi sapasağlam olur inşallah, sağlıkla gelsin hepsi.. ama 40ı geçen de çok oluyor unutmamak lazım, ona göre hazırlıyorum ben kendimi.. sonra sabırsızlanmak istemiyorum..benim acelem yok valla oğluşum isterse temmuzun ilk haftası da gelebilir

sancı yoktu ama kanaman mı vardı canm ya anlamadım ne güzel 4 cmle gitmişsin inş bende 4 cm le gidermde normal doğum yaparım vaktin varsa anlatabilirmsn

evet canım.ben pembemsi bişi bekliyodum, ama resmen kırmızıydı.hatta kararsız kaldım hastaneye gitme konusunda.gittim, çatıya baktılar, 4 cm dediler.sabah 7.30 gibiydi.öğlene kalmaz doğurursun dediler.sonra sancılarım gelmeye başladı hafif hafif.suni sancı falan almadım hiç.sonra şiddetlendi baya.epidural istedim.yapılınca rahatladım baya.sonra yine şiddetlendi.açılmam 8-9 cm.ken doktor çatıya baktı.kemiklerin dar dedi.bi yarım saat daha bekleyelim, bebek inecek mi dedi. bekledik, 10 cm olunca ebeler odamda ıkındırdılar insin diye.inmedi.hooop sezeryana.ağrılarla gittim sezeryana, sonra uyuşturdular, rahatladım... kesim anı çok rahattı, bişi hissetmedim.şimdi kesik yeri hareketlerimi baya kısıtlıyo, ama azalıyo yavaş yavaş acısı....

vallahi ben elimden geldiğince hazırlıklı olmaya çalışlyorum bnmde normal gözüküyo ne zaman ne oluca belli olmaz

canım ben sık sık banyoda kendim hallediyodum.. iyiiki de öyle yapmışım.gününden 15 gün erken geldi

bence aç olmak daha önemli çünkü ağrıdan dolayı kusma olabilir.birde sezeryana dönerse açlık süresi var en az 6 saat hemen ameliyata almazlar aklında olsun

kızlar benim doğumdan 10 gün kadar önce nadiren kasık ağrılarım (adet sancısı gibi) ve bel ağrılarım başlamıştı.karın sertliğim de aynen nadiren oluyodu.ama nadiren oluyodu.hiç evde düzenli sancı çekmedim.

evet bazen eşimle konuşuyoruzda ben diyorum 40 ı beklemicek herkes doğuruyo o da beni sinir etmek için bence kırkı geçicek diyo kardeşi ole doğurdu ya herkes oyle doğurcak sanıyo garibim kısmet ne zaman gelirse kabulümüz belli olmaz tabi sağlıklı gelsin yeter

selam herkese

balımcığım dediğin tarih geç olur, bu haftadan sonra sanırım dr her an çatı muayenesi yapablir canım aklında bulunsun

temizlikçi öyle demiş ama normal doğumda karnın tok ise lavman yapıyolar bağırsakları boşaltmak için bildiğim kadarıyla sezeryanda da aç olmak lazım en az 6 saat

ben de gördüm çok güzel maşallah Allah nazardan saklasın :)
bircecim sen nasılsın? haberlerini okudum oğluşunu görmüşsün, inşallah doktorun senden sonra ayrılır ya..
sağol canım, iyiyim işte olabildiğim kadar:)) doktoruma üzüldüm valla, zaten 3 haftadır randevular erteleniyordu, sorun olduğu belliydi. epey duygu sömürüsü yaptım benim doğumumda sonra gidin diye:)) bakalım haftaya netleşecekmiş. iy ki burda da bir doktora gidiyormuşum, yoksa hiç bilmediğim bir doktor daha da zor olurdu.

ayy epey zor olmuş canım. o kadar sancı çektikten sonra sezaryana alınmak kötü ya( bebeğin çok tatlı ama, onu görünce unutmuşsundur her şeyi.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

çatı muayenesi olur diye hep hazırlıklı gidiyorum tüy dökücüyle falan anlık hallediyorum ama işte ağda olsa daha iyi olur bi de bizim doktor sancı falan yoksa nst de 38den önce çatı muayenesi yapmıcakmış erken doğumu tetiklememek için ama en iyisi dediğiniz doğru ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım

ben epilasyon makinesi kullanıyorum biraz acılı oluyo ama ağda beceremiyorum diğerleriyle içime sinmiyo kuaföre de gitmek istemiyorum alışınca iyi oluyo aslında

ahhh canm ya 10 cm e gelmişken doğsaymış ya ama kısmet demekki çatı muayenesinin önce yapılmaması çok kötü olmuş ona göre sezeryana alınırdın ama maşallah seninkide güzel açılmış bakalım bizimki nasıl olacak benmde hafif hafif adet sancısı gelip gidiyo dört gözle bekliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…