2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm içimi rahatlattın valla

Yok valla icini rahatlatmak için deil, kötü hicbirsey olmayacak eminim...sende rahat ol...

Ben öğlen yemeğimi yedimmmm, bebisim alttan alttan hickiriyor gene...odasına gidip biraz onunla basbasa takilcam, müzik dinleyip, çoraplarını minciklicam biraz en cok ayaklarını hayal ediyorum minnak minnak sonra yine gelirim,,,, burdaki tüm fedakar güzel anneleri kocamannnn opuyorummm...byessss hepiniz moralinizi yüksek tutunnn az kaldiii ...

maşallah canım maşallah sühanallah dünya tatlısı..darısı hayırlısıyla hepimize inşallah..rabbim iki dünyada da yüzünü güldürsün bebişinin..hayırlı evlat olsun inşallah

amin arkadaşım... inş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı size de nasip etsin....

ben hiç sancı hissetmedim canım... suyumda gelmemişti... adet olmuşum gibi kırmızıydı... hiç beklemiyodum... bi gittim ki 4 cm açılmışsın dediler...

sancı yoktu ama kanaman mı vardı canm ya anlamadım ne güzel 4 cmle gitmişsin inş bende 4 cm le gidermde normal doğum yaparım vaktin varsa anlatabilirmsn

kızlar bugn ilk defa çok sancılandım resmen rahmimin genşlediini hissettim bişey bastırıyo gibi ama geçti şimdi ya doğuma hazırlık sancısı falanmıydı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…