ben epilasyon makinesi kullanıyorum biraz acılı oluyo ama ağda beceremiyorum diğerleriyle içime sinmiyo kuaföre de gitmek istemiyorum alışınca iyi oluyo aslında
ayyy epilasyonda zor kız ben jiletle halletmeye çalışıyorm ama o da hiç içime sinmiyo napayım kendimi zorlayamamki varsın jiletli olsun doğumdan sonra gene ağdaya dönerm inş
epilasyon aleti var bende ama yapmaya cesaretim yok sir ağda ile hallediyodum ama şimdi eğilemişyorum artık 2 saatte anca bitiyor araştırdım kuaförde yarım saat dedi şaştım onlar profosyonel tabi ama nasıl gidip aldırtçam cesaretim yok ya utanıyorum geçen eşim almıştı sağolsun ama oda uzun sürdü bana bi yandan kzıyo ne gerek var die bi yandan acıyo diye üzülüyo
gerçekten çok zorlanıyorum iki dkk ağdayı tutsam elimde sinir sıkışması oluştuundan hemen titriyo acıyo zaten jilet pratik ya amaaann ne bileym zor işte ama halletmeye çalışıyorzevet canım şimdilerde zaten bende çok zor alıyorum karnımdano yüzden evde her ihtimale karşı bulundurıyorum jilet ne kadar yapsam da istediğim gibi olmuyo ani bi durumda hemen hallederim napiym
gerçekten çok zorlanıyorum iki dkk ağdayı tutsam elimde sinir sıkışması oluştuundan hemen titriyo acıyo zaten jilet pratik ya amaaann ne bileym zor işte ama halletmeye çalışıyorz
arkadaşlar herkese merhabalar..bende haziran 16 yı bekleyen haziran annelerindenim.
Öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
Sizleri takip ettim ara ara ama birşeyler paylaşmak maalesef nasib olmadı.2. bebişimi bekliyorum ilk doğumum sezeryan , şimdi ise gönüllü olarak ssvd yani sezeryan sonrası normal doğumu bekliyorum 2 sene olmasına rağmen dr umla inşallah hiç bir sorun olmayacağını konuşarak rahatladım.çatı muayenesinden bahsetmişsiniz bence hiçte korkulacak bir durum değil ben 2 kere oldum ilk doğumumda dahil ikisinde de hiç birşey hissetmedim kendinizi kasmayın ve derin bir nefes alın durumunu öneriyorum.birde vucut temizliği muhabbeti geçmiş ben çook uzunca senelerdir kuaförde işimi halleden biri olarak bugün yine gittim ve doğumdan önceki son temizliğim olması ümidi ile temizlendim 16 hazranı beklemeyecek gibi kasılmalarım olduğundan hazırlıksız yakalanmak istemedim baktım dopum olmaz arada kreme başvururum artık , ama gerek kalmayacak gibi.
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şu anda aranızda en çetrefilli durumda olana benim sanırım .
Birde her annenin (şartlar el veriyorsa) öncelikle normal doğum için şartlanması gerektiğini savunuyorum.
olsun allahtan bu jiletler varartık gide gele doktordan da çekinmez oldum
arkadaşlar herkese merhabalar..bende haziran 16 yı bekleyen haziran annelerindenim.
Öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
Sizleri takip ettim ara ara ama birşeyler paylaşmak maalesef nasib olmadı.2. bebişimi bekliyorum ilk doğumum sezeryan , şimdi ise gönüllü olarak ssvd yani sezeryan sonrası normal doğumu bekliyorum 2 sene olmasına rağmen dr umla inşallah hiç bir sorun olmayacağını konuşarak rahatladım.çatı muayenesinden bahsetmişsiniz bence hiçte korkulacak bir durum değil ben 2 kere oldum ilk doğumumda dahil ikisinde de hiç birşey hissetmedim kendinizi kasmayın ve derin bir nefes alın durumunu öneriyorum.birde vucut temizliği muhabbeti geçmiş ben çook uzunca senelerdir kuaförde işimi halleden biri olarak bugün yine gittim ve doğumdan önceki son temizliğim olması ümidi ile temizlendim 16 hazranı beklemeyecek gibi kasılmalarım olduğundan hazırlıksız yakalanmak istemedim baktım dopum olmaz arada kreme başvururum artık , ama gerek kalmayacak gibi.
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şu anda aranızda en çetrefilli durumda olana benim sanırım .
Birde her annenin (şartlar el veriyorsa) öncelikle normal doğum için şartlanması gerektiğini savunuyorum.
seni tebrik ederim gerçekten ben hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum yurtdışında yapılan bişey sezeryan sonrası normal doğum bizim doktorlarımız nedense yapmıyorlar
hiç çatı muayenesi oldunmuki??????
walla benim 10 yıllık dr um ama hala çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?