- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
en çok ben dert ediyorum sanırım vücut temizliğini nst nin gidişatına göre artık kuaförde bi gün ayarlıcam bi cesaretimi kırsam kuaföre giderim sürekli neyse rabbim yardımcımız olsu tek derdimiz vücut temizliği olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da
fıstıklar selam seviiiiii sonunda seni yakaladım
sen o gün çıkıyorum deyip çıkmışsın ama yazdıkların bana gelmedi, o yüzden bişey demeden çıktım sandım ben :)
yarın 1 haftam daha bitiyor ve 2 hafta kalıyor izne ayrılmak için.
bi arkadaşım vardı 38.haftasında doğurmuş, epidural normal doğum 1,5 saatte herşeyiyle bitmiş :)) çok memnun kalmış. ben de epidural normal mi yapsam yoksa sadece normal doğum mu yapsam kararsızım..
bir kere karnım ağrıdığında gitmiştim muayene etti üç parmağıyla ama o çatı muayenesimiydi bilmiyorum idrarımda kan olduğu için etmişti ama taş düşürmüşüm bi sorun yoktu tıpta ayıp olmaz adam işini yapıyo bende keyfimden gitmediğime göre bi sorun yok bence
selam kızlar bis geldik...doktordan geliyrz.. c.tesi gidecektik erkene aldk eşim bugun müsaitti...
haberler iyi...oğluşum iri bir bebek olucak gibi kızlar, doktor dedi eğer zamanını beklerse 4500 kiloyu geçer o zaman normal doğum olmaz dedi... :44: net kararı 2 hafta snra verecek doktor.. tabi o zamana kadar ceee e demezde oğlum
3556 gram 51 cm olmuş... gidişatı iyi... tansiyonum ilk defa iyi çıktışaşırdım
muallaktayız yani nolcağımız belli değil kızlar
gözün aydın mervecim
yani bu 2 hafta içinde doğum olabilir falan demedimi dr ki 2 hafta bekletiyo??
suyun gelir kanaman gelirse normal yaparız ama gününü beklerse sezaryen olursun dedi... sancım falan çıkmadı nst sonucu da iyi... nolcak bende bilmiyorum... annem de diyo 10 gün içinde doğurursun sen diyo:44:
suyun gelir kanaman gelirse normal yaparız ama gününü beklerse sezaryen olursun dedi... sancım falan çıkmadı nst sonucu da iyi... nolcak bende bilmiyorum... annem de diyo 10 gün içinde doğurursun sen diyo:44:
çatı muayenesinden de bahsetmedi, haftaya mutlaka bekliyorum ne kadar erken gelirsen kontrollere o kadar iyi dedi..
banada annen haklı gibi geliyoda ondan dedim...
yani gününü beklemeyip müdaheleyle normal doğum oluyo bildiğim kadarıyla,
eğer şartlar izin veriyorsa tabii..
yanii geldi geldi gelmedi sezeryen yaparız demiş dr açıkçası
ha şöle de..
demin yazdığını değiştirmişin,
bende diyorum bu dr ne dediğinin farkındamı
aynen öyle diyo bacım... 1 haftada hergün yklaşık 100 gram almış sevihatta 1 hafta bile olmadı 6 gün oldu en son 2910 du geçen cuma... şimdi 3556 gram
selam kızlar bis geldik...doktordan geliyrz.. c.tesi gidecektik erkene aldk eşim bugun müsaitti...
haberler iyi...oğluşum iri bir bebek olucak gibi kızlar, doktor dedi eğer zamanını beklerse 4500 kiloyu geçer o zaman normal doğum olmaz dedi... :44: net kararı 2 hafta snra verecek doktor.. tabi o zamana kadar ceee e demezde oğlum
aynen öyle diyo bacım... 1 haftada hergün yklaşık 100 gram almış sevihatta 1 hafta bile olmadı 6 gün oldu en son 2910 du geçen cuma... şimdi 3556 gram
sağol mervecim inşallah bakalım, zorunlu olmadıkça sezaryen istemiorum zaten... normal düşünüyorum şuan için :)adaşım Merve merhaba ....
ne güzel haberlerle dönmüşsün dr dan normal doğumu canı gönülden istiyorsan bunun için elinden geleni yap derim ben :)
sağol teyzesi ellerinden öperamannn yarabbiii
tuuu tuuu maşallahhhh
tosuncuk olacak annesi
Kız noluyo bu haziran anaları hep pehlivan doğuruyolar vallahi başı bağlı olmasa alırdım kızıma asumanınkini alırım bende napimbu ne 4500 maşallah
maşallah burak beye tosuncuk olacak desene ne güzel doğar doğmaz yanakları tam ısırmalık olurşu topikte bi benim kız minnak olacak valla hepinizinki tosuncuk bende ebru şallı gibi bi kız doğuurum napim kız dediğin narin olur dimi
maşallah kız hadi gözn aydın nasıl besledn bebişi bizede söyle tansiyonuna sevndim ne güzel ama bebeğin şimdi doğsa bile zamanını tamamlamış gibi inş kolaylıkla doğumun olur
sağol mervecim inşallah bakalım, zorunlu olmadıkça sezaryen istemiorum zaten... normal düşünüyorum şuan için :)
sağol teyzesi ellerinden öper
kız 4500 kg değil dahaeğer zamanını beklerse geçer 4500 kiloyu dedi doktor.. :)
şuan için 3556 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?