2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fıstıklar mesai bitti ben kaçar, evde işler beni bekler bugün lavaboları halletme günü :92:
kendinize iyi bakın öpüldünüz byee

selam kızlar bis geldik... doktordan geliyrz.. c.tesi gidecektik erkene aldk eşim bugun müsaitti...

haberler iyi... oğluşum iri bir bebek olucak gibi kızlar, doktor dedi eğer zamanını beklerse 4500 kiloyu geçer o zaman normal doğum olmaz dedi... :44: net kararı 2 hafta snra verecek doktor.. tabi o zamana kadar ceee e demezde oğlum

3556 gram 51 cm olmuş... gidişatı iyi... tansiyonum ilk defa iyi çıktı şaşırdım

muallaktayız yani nolcağımız belli değil kızlar

Son düzenleme:

tek değilsin canım, hepimiz dert ediyoruz

walla bluecum epidural çok rahat,
bende aynen arkadaşın gibi doğurmuştum..

evet o çatı muayenesi işte, ben sana keyfindenmi gittin dedim arkadaşım tıpta elbetteki ayıp olmaz, bunlar sadece bizim kuruntularımız..

gözün aydın mervecim
yani bu 2 hafta içinde doğum olabilir falan demedimi dr ki 2 hafta bekletiyo??

gözün aydın mervecim
yani bu 2 hafta içinde doğum olabilir falan demedimi dr ki 2 hafta bekletiyo??

suyun gelir kanaman gelirse normal yaparız ama gününü beklerse sezaryen olursun dedi... sancım falan çıkmadı nst sonucu da iyi... nolcak bende bilmiyorum... annem de diyo 10 gün içinde doğurursun sen diyo:44:

çatı muayenesinden de bahsetmedi, haftaya mutlaka bekliyorum ne kadar erken gelirsen kontrollere o kadar iyi dedi..

Son düzenleme:
suyun gelir kanaman gelirse normal yaparız ama gününü beklerse sezaryen olursun dedi... sancım falan çıkmadı nst sonucu da iyi... nolcak bende bilmiyorum... annem de diyo 10 gün içinde doğurursun sen diyo:44:

banada annen haklı gibi geliyoda ondan dedim...
yani gününü beklemeyip müdaheleyle normal doğum oluyo bildiğim kadarıyla,
eğer şartlar izin veriyorsa tabii..
yanii geldi geldi gelmedi sezeryen yaparız demiş dr açıkçası

Denizsuray teşekkür ederim bende Allah ın izni ile bir sorun olmadan doğum yapacağımı umud ediyorum hep dualar ediyorum Rabbim bana o muhteşem anı yaşatsın die :)

optimist dert etme canım bende bugün mü yarın mı derken gidiverdim sancı ne zaman gelecek hiç belli olmuyor kendinizde bir kıpırtılar hissettiğiniz an (kadınsal hislerden) halledin temzilik işlerinizi :)

ha şöle de..
demin yazdığını değiştirmişin,
bende diyorum bu dr ne dediğinin farkındamı

aynen öyle diyo bacım... 1 haftada hergün yklaşık 100 gram almış sevi hatta 1 hafta bile olmadı 6 gün oldu en son 2910 du geçen cuma... şimdi 3556 gram

adaşım Merve merhaba ....

ne güzel haberlerle dönmüşsün dr dan normal doğumu canı gönülden istiyorsan bunun için elinden geleni yap derim ben :)

Kız noluyo bu haziran anaları hep pehlivan doğuruyolar vallahi başı bağlı olmasa alırdım kızıma asumanınkini alırım bende napim bu ne 4500 maşallah

aynen öyle diyo bacım... 1 haftada hergün yklaşık 100 gram almış sevi hatta 1 hafta bile olmadı 6 gün oldu en son 2910 du geçen cuma... şimdi 3556 gram

maşallah burak beye tosuncuk olacak desene ne güzel doğar doğmaz yanakları tam ısırmalık olur şu topikte bi benim kız minnak olacak valla hepinizinki tosuncuk bende ebru şallı gibi bi kız doğuurum napim kız dediğin narin olur dimi

adaşım Merve merhaba ....

ne güzel haberlerle dönmüşsün dr dan normal doğumu canı gönülden istiyorsan bunun için elinden geleni yap derim ben :)
sağol mervecim inşallah bakalım, zorunlu olmadıkça sezaryen istemiorum zaten... normal düşünüyorum şuan için :)
amannn yarabbiii
tuuu tuuu maşallahhhh
tosuncuk olacak annesi
sağol teyzesi ellerinden öper
Kız noluyo bu haziran anaları hep pehlivan doğuruyolar vallahi başı bağlı olmasa alırdım kızıma asumanınkini alırım bende napim bu ne 4500 maşallah

kız 4500 kg değil daha eğer zamanını beklerse geçer 4500 kiloyu dedi doktor.. :)

şuan için 3556 gr

maşallah kız hadi gözn aydın nasıl besledn bebişi bizede söyle tansiyonuna sevndim ne güzel ama bebeğin şimdi doğsa bile zamanını tamamlamış gibi inş kolaylıkla doğumun olur

çıtır bi kız bebek doğurcaksın kız ne güzel ya aslında kilo önemli değil yakamozcum sen sağlıklı doğur da ne de olsa besler büyütrsün.. zaten bebekler çokçabuk gelişiyor doğduktan sonra... sağlıklı olmaları önemli

maşallah kız hadi gözn aydın nasıl besledn bebişi bizede söyle tansiyonuna sevndim ne güzel ama bebeğin şimdi doğsa bile zamanını tamamlamış gibi inş kolaylıkla doğumun olur

valla normal yediklerimi yedim özen göstermedim canım, tansiyonuma çok şaşırdım zaten diken üstünde doktora gözlerimi dikmişken tansyon ölçtü masasına gitti dedim nasıl durum hocam ? iyi tansiyon dedi holley diyorum orda

şu an doğsa diye cümleye başladığımda "erken!" cvbını aldım volveroncum

olsun kız 4500 olmasada bu hızla bir hafta durursa en az 4000 olur paşa maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…