valla normal yediklerimi yedim özen göstermedim canım, tansiyonuma çok şaşırdım zaten diken üstünde doktora gözlerimi dikmişken tansyon ölçtü masasına gitti dedim nasıl durum hocam ? iyi tansiyon dediholley diyorum orda
şu an doğsa diye cümleye başladığımda "erken!" cvbını aldım volveroncum
maşallah burak beye tosuncuk olacak desene ne güzel doğar doğmaz yanakları tam ısırmalık olurşu topikte bi benim kız minnak olacak valla hepinizinki tosuncuk bende ebru şallı gibi bi kız doğuurum napim kız dediğin narin olur dimi
valla normal yediklerimi yedim özen göstermedim canım, tansiyonuma çok şaşırdım zaten diken üstünde doktora gözlerimi dikmişken tansyon ölçtü masasına gitti dedim nasıl durum hocam ? iyi tansiyon dediholley diyorum orda
şu an doğsa diye cümleye başladığımda "erken!" cvbını aldım volveroncum
olsun kız 4500 olmasada bu hızla bir hafta durursa en az 4000 olur paşa maşallah
yaaaaaaa belirti var yaniiidur canımmmm daha erken tabi ama biz nasılda sabırsızlanıyoruzz seni anlayabiliyorum sen şimdi 36 yı bitiriceksn demi amaaan 2 hafta sonra gelsede olur bence çok bekletmesin kuzularm beni bugn heyecanlandırdı kuzucum ama yok gelmeycek gibi akşama yürüyüşle sancım artacakmı bakalım
Merhaba,
Başlığı görünce ben de yazmak istedim.37+1 günlük hamileyim,Daha önce hiç yazma fırsatım olmamıştı.
Bu arada siz kaç haftalık hamilesiniz?
Maşallah bebeğinize,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
yaaaaaaa belirti var yaniiiyürü kız yürü valla sancın artarda doğurursun inşallah
merhaba canım tşk ederim Allah razı olsun...
çizelgemde yazıyor ama burdan da yazayım 35+6 yım yarın bitiyor 36.haftam...
ayy hadi inş artar sancı da ilginç bi haldeym canım ya bugn annemle halam gelmişti karnımı ölçtü bebek baya inmiş dedi haftaya kalmaz dedi ya çok sevndm ve halamın ölçümü genelde doğru çıkmıştr heyecanlandım ya kız esra dünürün bugn yokmuyduki ne doğum yapmış olmasın
kızlar bu arada bebekpoyraz dünürüm girmemiş bugun hiç siteye doğurmuş olmasınnn
kalplerimiz birmiş aynı anda yazmışız... hakkaten yaa girmemiş bugun hiççç tlfnu da yokki arasammerak ettim bak şimdi :44:
olabılır beklıyordu zaten hem annesıde gelmısstı:))
evet canm ya birmiş gerçekten de sanki ben doğurucam gibi heyecanlandım şimdi doğruduysa haber etse keşke
çıtır bi kız bebek doğurcaksın kız ne güzelya aslında kilo önemli değil yakamozcum sen sağlıklı doğur da ne de olsa besler büyütrsün.. zaten bebekler çokçabuk gelişiyor doğduktan sonra... sağlıklı olmaları önemli
doğru söylüyosun canım sağlıklı olsunda kiloyu nasılsa doğduktan sonrada alırama tombiş olsada güzel olurdu hani, tombik tombik olacak senin oğlan ne güzel yirim ben onu
benimkide öyle canım boyu uzun ama zayıf geçen haftaya kadar boyu uzun ama kilosu hep orta değerlerlere uygun çıkıyodu geçen gidişimde 200 gr filan az çıktı narin çıtır bi kız olur benimkide artıkyakamoz biz senle ebru şallıyı çok izledik heralde bizim kızlar manken doğmak istiyobenim kızımda boylu ama orta kiloda
kızlar bu arada bebekpoyraz dünürüm girmemiş bugun hiç siteye doğurmuş olmasınnn
doğru söylüyosun canım sağlıklı olsunda kiloyu nasılsa doğduktan sonrada alırama tombiş olsada güzel olurdu hani, tombik tombik olacak senin oğlan ne güzel yirim ben onu
kızlaarr nasılsısınız??
dun doktordaydık 2800 olmus bızım sıpa kordon hala boynunda hatta kordonu emıyordu
sıvı gene fazla ben 15 kılo almısım artık her hafta beklıyor dcantanız hazır bekleyın dedı sancılar 10 dk bır olursa hastanede bulusuruz dedı
yanıı normal dogum yolu gorundu hadı bakalım hayırlısı
en son egede bırakmıstım baska dogum yapan var mı??yenı haberler
siteden atarım sana bi koşu kucaklar ısırır yanaklarını koparır bana tekrar atarsın
sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?