2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarr nasılsısınız??
dun doktordaydık 2800 olmus bızım sıpa kordon hala boynunda hatta kordonu emıyordu
sıvı gene fazla ben 15 kılo almısım artık her hafta beklıyor dcantanız hazır bekleyın dedı sancılar 10 dk bır olursa hastanede bulusuruz dedı
yanıı normal dogum yolu gorundu hadı bakalım hayırlısı
en son egede bırakmıstım baska dogum yapan var mı??yenı haberler

dur canımmmm daha erken tabi ama biz nasılda sabırsızlanıyoruzz seni anlayabiliyorum sen şimdi 36 yı bitiriceksn demi amaaan 2 hafta sonra gelsede olur bence çok bekletmesin kuzularm beni bugn heyecanlandırdı kuzucum ama yok gelmeycek gibi akşama yürüyüşle sancım artacakmı bakalım

yakamoz biz senle ebru şallıyı çok izledik heralde bizim kızlar manken doğmak istiyo benim kızımda boylu ama orta kiloda

Merhaba,
Başlığı görünce ben de yazmak istedim.37+1 günlük hamileyim,Daha önce hiç yazma fırsatım olmamıştı.
Bu arada siz kaç haftalık hamilesiniz?
Maşallah bebeğinize,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

yaaaaaaa belirti var yaniii yürü kız yürü valla sancın artarda doğurursun inşallah

merhaba canım tşk ederim Allah razı olsun...

çizelgemde yazıyor ama burdan da yazayım 35+6 yım yarın bitiyor 36.haftam...

ayy hadi inş artar sancı da ilginç bi haldeym canım ya bugn annemle halam gelmişti karnımı ölçtü bebek baya inmiş dedi haftaya kalmaz dedi ya çok sevndm ve halamın ölçümü genelde doğru çıkmıştr heyecanlandım ya kız esra dünürün bugn yokmuyduki ne doğum yapmış olmasın

kızlar bu arada bebekpoyraz dünürüm girmemiş bugun hiç siteye doğurmuş olmasınnn

kalplerimiz birmiş aynı anda yazmışız... hakkaten yaa girmemiş bugun hiççç tlfnu da yokki arasam merak ettim bak şimdi :44:

doğru söylüyosun canım sağlıklı olsunda kiloyu nasılsa doğduktan sonrada alır ama tombiş olsada güzel olurdu hani, tombik tombik olacak senin oğlan ne güzel yirim ben onu

doğru söylüyosun canım sağlıklı olsunda kiloyu nasılsa doğduktan sonrada alır ama tombiş olsada güzel olurdu hani, tombik tombik olacak senin oğlan ne güzel yirim ben onu

siteden atarım sana bi koşu kucaklar ısırır yanaklarını koparır bana tekrar atarsın

sağol canım benim

selm kızlar
ben her geçen gün kendimi daha kötü hissediyorum yaa ağırlaşmak dedikleri bu mu acaba
sırtım çok ağrıyor ayaklarım çok şişti
ufacık hareketlerde bile çok terliyorum
ama işlerim bitmedi daha evimin temizlenmesi lazım pazartesi ayrlayabilirsem kadın gelicek felan
işlerim bitmeden doğum yapmakta istemiyorum

yakamoz biz senle ebru şallıyı çok izledik heralde bizim kızlar manken doğmak istiyo benim kızımda boylu ama orta kiloda
benimkide öyle canım boyu uzun ama zayıf geçen haftaya kadar boyu uzun ama kilosu hep orta değerlerlere uygun çıkıyodu geçen gidişimde 200 gr filan az çıktı narin çıtır bi kız olur benimkide artık şimdi değilde büyüyünce öyle olur inşallah uzun boylu zayıf hatunlar çok güzel oluyo
kızlar bu arada bebekpoyraz dünürüm girmemiş bugun hiç siteye doğurmuş olmasınnn

kumsalın kilosu boyuda iyiydi en son gittiğinde, doğsada erken sayılmaz artık görmüş oluruz kuzucugu

kız bazı bebekler anne karnında değilde doğdukdan sonra kilo alıyomuş belki senin sütün yarayışlı olacak hiç belli olmazki

ayyyyyyy. ok heyecanliiiiii
cati muanesi yaptimiiii
cok seker ya kordonunu mu emiyordu :))) doguralim yaa

siteden atarım sana bi koşu kucaklar ısırır yanaklarını koparır bana tekrar atarsın

sağol canım benim

ayyy olur vallahi misler gibide kokar doğdugunda bi iki sarılır koklar öper atarım geri sana ısıramam kız kıyamam bebişe yeni doğmuş olacak o daha ama bayılırım ben tombiş bebeklere yolda gördüğümde bile öpebilirmiyiiiiiiim diye koşardım bebeklerin yanına benimki doğsun bak nası besliycem ben onu bi ayda tosuncuk yapicimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…