2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde sıcaktan ellerim ayaklarım daha çok şişti sanki 35+4üm bende senin 15 haziran sezeryan mı olacak benm normal 40 haftayı bitiren günüm 26 haziran.dikkat e canım akraban falan yok mu sana yardım edecek ben gardolap komidin vitrin gümüşlük ayakkabılık bebeğin odası buzdolabı fırın banyo dolabını falan kendim temizledim diğer kalan işleri c.tesi günü gelip annem eltim ablam yapacak inş.sende kendini çok yorma hareket iyidir ama riskli zamanlara giriyoruz artık

kız bazı bebekler anne karnında değilde doğdukdan sonra kilo alıyomuş belki senin sütün yarayışlı olacak hiç belli olmazki

inşallah öyle olur canımcım çok istiyorum aslında tombiş olsun ama bazende kalıtsal nedenlerden ne yedirsen narin oluyolar, bana çekmediği belli ben 4.750 doğmuşum oda sezeryanla alınmışım normal olsa zamanını beklesem 5i geçerdim heralde

doğuran annleeeeeeeeeeer size soruyorummmm
ya benm adet sancım vardı bugn ama daha çok sızlama şeklinde oldu şimdide belli aralıklarla sızlıyo ve o bölge bıçakla kazınıyo gibi acaba başımı yerleşiyoki ya çok merak ediyorum orada neler oluyorrrrrrrrr

canım bakma sen doğana kadar yine 3 civarı olur onlar son haftalarda hergün 25 30 gr alıyolar zaten insan kendinden de anlıyo daha bi ağırlaşıyosun sağlıklı olsunlar yeterki genetik yapısı narinse öyle gider

maşallah sana ama hiç belli olmazki kız ben çok hikaye dinledim öyle ....
ya kızlar bugn mustafa ceceli konseri var benm evin yakınlarında gitmek için ölüyorum ama o kalabalığa girememki

tamam bis öyle yapalım o zaman, ama sende bana kızını at tombik yapar geri atarım sana ay biz ne diyoruz yaa kafayı yedik valla

anaaa hey maşallah 4750 mii ben 4200 doğmuşum

ama sen çıtı pıtı bi kızsın yaa hadi benim 4200 doğduğum belli de sana noluyo

sanırım genetik yapıyla alakalı dediğin gibi ben kilolu doğmuşum ama kendimi bildim bileli hep zayıftım en son 57 yi gördüm oda kilo aldım diye komplekse giriyodum şimdi bana mı bu bebiş onuda anlamıyorum ki doğum kilosuna bakarsak bana çekmemiş anlaşılan sağlıklı olsunda başka bişey istemem ben besler büyütürüm ben kuzucugumu

ya kızlar bugn mustafa ceceli konseri var benm evin yakınlarında gitmek için ölüyorum ama o kalabalığa girememki

anaaaaaa CECELİ miiiii bayılırım o adamın şarkılarına gitme kız yine de hamilesin Allah korusun bişi mişi olur zaten sancın var otur oturduğun yerde

tamam bis öyle yapalım o zaman, ama sende bana kızını at tombik yapar geri atarım sana ay biz ne diyoruz yaa kafayı yedik valla
kafayı yedik valla hehe
ay bende çok begeniyorum o adamın sesini ama girme kalabalığa canım Allah korusun karnına çarpan filan olur izdiham olur neme lazım
anaaa hey maşallah 4750 mii ben 4200 doğmuşum

ama sen çıtı pıtı bi kızsın yaa hadi benim 4200 doğduğum belli de sana noluyo

bebeklik fotograflarımda tosun gibiyim 1-2 yaşı geçtikten sonra zayıflamışım çok ta çıtı pıtı sayılmam yahu 170 e 57 ydim doğumdan önce :) eski kiloma dönebilecekmiyimki :26:

ayyyyyyy. ok heyecanliiiiii
cati muanesi yaptimiiii
cok seker ya kordonunu mu emiyordu :))) doguralim yaa

bende hazırlıklı gıttım catı muayenesı yapar dıye ama yapmadı
evet kordonu emıyordu essek demekkı emme refleksı gelısmıs dogacak umarım memeyıde oyle ıstahla emer:))
sen ne yaptın dıs agrın nasıl oldu??

anaaaaaa CECELİ miiiii bayılırım o adamın şarkılarına gitme kız yine de hamilesin Allah korusun bişi mişi olur zaten sancın var otur oturduğun yerde

sultan filminde kadın sinemada doğuruyodu ya bende bağrığı basarmışım ayyyyyyy

bizim sülalede de zayıf insan pek yok ben 63 kg hamile kaldım 1.67 boyum demek bu yeni jenerasyon böyle

çok da çıtı pıtı değil misin kızım daha nolsun boyla kilo arasında 13 fark var daha ne maşallah dönersin dönersin merak etme bacım

seviiiiiiiiiiiiiiiiiii'mmmmm neden sustunnnnnnnn

benımde oyle sancım oluyor dun doktora sordum dedıkı bebegın bası vıda gıbı oynuyor o zamanlarda kasıklarınızda agrı hıssedersınız cok normal dedı

evet canım sezaryen normal tarihim 26 haziran benim
tüp bebek olduğu için sezaryen olacak
bende gardrop çekmeceler felan kendim yaptım perdeleri eşime taktırdım yıkayıp vitrini annem halledecek kadın da cam kapı halı silecek dip köşe silecek birde banyo tuvalet fayanslarını silecek
annem olmasa zaten altında kalkamazdım
kendimi yoracak bişey yapmıyorum ama yine de gücüm tükeniyor sanki

benımde oyle sancım oluyor dun doktora sordum dedıkı bebegın bası vıda gıbı oynuyor o zamanlarda kasıklarınızda agrı hıssedersınız cok normal dedı

kız onca zamandır ilk defa bugn mü yapıyo bu vidayo bence asfalt delme makinası gibi deliyo afedersn o kemiğim ağrımaya başladı ohhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…