2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benımde oyle sancım oluyor dun doktora sordum dedıkı bebegın bası vıda gıbı oynuyor o zamanlarda kasıklarınızda agrı hıssedersınız cok normal dedı
yaa aynısını bende yaşıyorum bacım çok korkuyorum o an bi yerimi yırtıyo diye

kontrole gittin sanırım bacım nasıl geçti kordonu mu emiyordu ooo memeyi de emicek o zaman hemen yaa kurban olduğum Allah'ım nasıl hazırlıyor bebekleri anne karnında... bizi de bebeğe hazırlıyor, daha şimdiden süt gelior, hani niye başka zaman değil de hamile olduğumuzda... ahh ah Allah'ım ne buyuksun

ben sana demedim mi kısss 4000 i geçer senin oğlan diyeee gidişine baksana günde 100 gr, vay tosuncuk vayyyyyyaman nazar değmesin gülüme,Allah kem gözlerden korusun hepsini

allah yardımcımız olsun çok zor ya herşeyiyle insan hazır olmak istiyor doğuma sağlıkla kucağına alırsın inş.istediğin gibi olur herşey sanki yarın doğuma gidecekmişim gibi telaş başladı ama tabi hareketlerim git gide kısıtlanıyo

ben sana demedim mi kısss 4000 i geçer senin oğlan diyeee gidişine baksana günde 100 gr, vay tosuncuk vayyyyyyaman nazar değmesin gülüme,Allah kem gözlerden korusun hepsini

valla geçecek gibi ezgim bakalım sağol anacım Allah hepimizin kuzularını kem gözlerden sakınsın inşallah... :) doktor geçen gittiğimde normal demişti şimdi kararsız kaldı gidişat belli edecek bakalım

yaa esra2yı harbi merak etmeye başladım bu arada:26: keşke tlfn numarasını alsaydım

bizim sülalede de zayıf insan pek yok ben 63 kg hamile kaldım 1.67 boyum demek bu yeni jenerasyon böyle
anne karnında diyete başladı bizimkiler çağa ayak uyduruyolar
sultan filminde kadın sinemada doğuruyodu ya bende bağrığı basarmışım ayyyyyyy
kalabalıkta konser sesinde kimse duymaz kız seni ay Allah korusun :))
çok da çıtı pıtı değil misin kızım daha nolsun boyla kilo arasında 13 fark var daha ne maşallah dönersin dönersin merak etme bacım

seviiiiiiiiiiiiiiiiiii'mmmmm neden sustunnnnnnnn
inşallah inşallah doğurur doğurmaz dikkat etmeye başlıycam zaten :))
ben kaçar kızlar kocim geldi yemek hazırlim öpüldünüss

Son düzenleme:
bende randevumu aldım, c.tesi 13:30 da... sınavlarım var haftasonu ama girmiycem bu defa... 3 saat tahta sırada oturamam valla
hee doğur 4,5 kiloyu da da yırtılsın her biyerin
hakkaten poyraz nerde yaa, o böyle sessiz sakin kaybolmazdı ortalıktan
acıktım bi yemek yiyeyim de geleyim

mervee maşallah tosun Burak'a tansiyonuna da sevindim, inşallah böye normal gider artık..

yelkovan kordonunu yiyen oğlunu yerim senin. ne tatlı görünüyordur eminim:))

mervee maşallah tosun Burak'a tansiyonuna da sevindim, inşallah böye normal gider artık..

yelkovan kordonunu yiyen oğlunu yerim senin. ne tatlı görünüyordur eminim:))
sağol Bircemm Allah razı olsun

aman gitme oturamazsın valla

yırtacak valla bi yerlerimi napıyım sağlıklı olsun da:)

kız bugun hiç girmemiş siteye, gece mi sancılandı acaba çok merak ettim yaaa keşke alsaydm numarasını

senin bu kadar esprili olduğunu bilmiyordum sayın dasilvadido :) okurken yazdıkların arasında kopmadım desem yeridir

"Velhasılı, bebiş operasyonun ilk 10-15 dakikasında çıkarıldı ama benim overlok işlerim bayağı bi sürdü..." şu olaya bayıldım koptum :)

en duygulu yeri de..."

Bu yaşıma kadar pek çok sıfatım oldu ismimin önünde..."heavy metalci Didem", "Beşiktaşlı Didem", espirikli Didem"...ama ben en çok "Anne Didem"i beğendim aabi...o minik canımın ağlamasını ve doktorların güzel, rahatlatıcı cümlelerini duyunca, önce dedim ki:"Allah'ım işte şimdi ölebilirim... " burası.. :)

Allah analı babalı büyütsün bacım, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah... darısı bize :))

üşenmeden hepsini okudum yazının :)) yalnız fena tırstım özellikle ameliyat anını anlatırken burnuma yanık ve duman kokuları geliyodu meğerse bazı dokuları yakarak açıyolarmış demişsin ya o kısma ve dikim aşamasında çeke çeke diktiklerini hissediyosun kısmına epidural sezeryan düşünen biri olarak genel mi olsam diye düşünmeye başladım benim gibi tırsaklar için ameliyatın güzel yanlarını anlatın yaw yazıktır günahtır kesileceğini bilen kurbanlık koyunlar gibi gününü beklemek olmuyo

aynen benim de nolcağım belli değil tırsmadım desem yeridir ama genel anestezi düşünüyorım ben yaa

canım hiç korkma çünkü hem bebişine kavuşmanın sevici ve heyecanı hem de sakinleştiricilerin etkisiyle psikolojini bozacak bi durum olmuyo, güle oynaya ameliyat oluyosun ben onu vurgulamak için bu şekilde yazdım yazıyı gerçekten korkma, ve bence epiduralden de vazgeçme

dasilvadido tebrik ederim hayirli olsun
37 de suni sanci ile neden dogurdun onu anlamadim ya yani dogum baslamis miydi???

eski yazilarina baktimda gebelik testini yapip h..li tepki veren tek anne sen degilsin :))))
ne gunlerdi ya simdi bebeklerimizi kucagimiza almaya basladik
hosgelmis inci

çokk teşekkür ederim canım darısı başınaa
bebişimde gelişme geriliği vardı, haftasına göre küçüktü ve doğması gerekiyodu doktorum da normal doğum delisi olduğu için suni sancı denedik haliyle

masallahhh inceyee simdi kucaginda ve saglikli ya muhim olan o :)))

bende kismetse atasehir memorialde dogum yapacagim orasi hakkinda bilgin var mi okmeydaninda calisiyorsun hani su anastezist falan die ama farkli hastaneler sonucta dimi isimleri ayni tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…