2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim tansiyonum bu zamana kadar hep 11 e 7 idi
son zamanlarda yukselmeye basladi
bugun 13 e 8 cikti
doktor 12,5 u gecerse haber ver dedi ama simdi aramamak istiyorum
merve seninde tansiyonunn yuksekti kaca cikio seninkisi
beni. hep dusuk oldugu icin 13 bana yuksek
bebege zarari olurmuki ya

mrb canım... benim genelde 13/8 çıkıyor doktor sınırda idare eder diyor... 14/9 hipertansiyon başlangıcı canım... tuzluyu kes diyemem bende kesemedim çünkü ama mümkün olduğunca azalt... sinir ve stresten de uzak dur o da yükseltebiliyor.. sınırdasın dikkat et, bebeğe zararı şöyle var kan gitmesini azaltıyor damarlar sıkışıyor bir nevi... son aylarda olurmş yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine kadar gider Allah korusun ama korkma yapacğın tek şey tuzluyu azaltmak...

aynen benim de nolcağım belli değil tırsmadım desem yeridir ama genel anestezi düşünüyorım ben yaa
bende sırf ameliyat sonrası daha az acı hissediyosun diye epidural düşünüyorum etkisi 5-6 saat sürdüğünden fazla ağrın olmuyomuş sanırım hatta nette hiç olmuyor diyor uzman tv de filanda izledi dr kaan kocatepe epidural sezeryan sonrası yok denecek kadar az ağrınız olur epidural katater hala takılı oldugu için ağrı kesiciler ordan yapılır ve etkisi daha çok olur diyor yoksa kimse beni uyanıkken ameliyata ikna edemez yine canım acıycak korkusundan yani

canım gözün aydın bu arada yukarıda yazmayı unutmuşum bebeğini sağlıkla kucagına almışsın ne güzel darısı bize bu arada bi kaç sorum var cevaplarsan çok sevinirim sakinleştiricilerin nasıl bi etkisi oluyo uyutuyomu yoksa etrafındakilerin farkındamı olmuyosun? bide ameliyat sonrası çok ağrın oldumu canım epiduralin etkisi kaç saat sonra geçti ve geçtikten sonra çok acı hissettinmi? cevaplarsan mutlu olurum

evet çok mantıklı da benim doktor niye epidurale karşı yaa:44: cesaret verse doğumumda epidural kullanıcam valla... ama yok

tesekkurler yanit icin canim yarin doktoruda ararim artik

nihayet hastane çantamı hazıradım:)) her şey bir kenarda hazır duruyordu ne zamandır ama tembel ben bir türlü valize koyamamıştım üşengeçliğimden:) bebişin hemşireye verilecek kıyafetlerinin içine bez de koydum bir tane. ne kadar küçük ya öyle. yine duygusallaştım

napıyorsunuz kızlar pek bı sakın bu aksam...
bırce mıde bulantım var benım yaa bıde hafıften carpıntım nefesım daralıyor gıbı derın derın nefes alıyorumm
amaann ne bıleyım ıste var bı sıkıntııı
zınkerbell tansıyonun fırlamıs hayırdır

yaa kızlar bişey sorucam 35 haftalara gelince bebek hareketlerinde azalma olurmu, benimki eskiden hiç durmazdı şimdi daha seyret hareket ediyor,sizinde öylemi,yerimi daraldı acaba,korkuyorum

canım bu ara çok kişide oluyor bulantı, normal demek ki.. nefes daralması bende de oluyor arada. hatta geçen gün gece 12de dışarı çıkardım eşimi zorla. boğuluyorum, evde duramıyorum diye. iyi gelmişti bana dışarda yürümek.

yaa kızlar bişey sorucam 35 haftalara gelince bebek hareketlerinde azalma olurmu, benimki eskiden hiç durmazdı şimdi daha seyret hareket ediyor,sizinde öylemi,yerimi daraldı acaba,korkuyorum

valla benimkinin hareketleri aksine çoğaldı ver sertleşti, kendini sağa sola vuruyo bazen. özellikle karnım çıplakken kafasını bacağını görebiliriyorum resmen.

selam canimmmmm
anlamadim bende sasirdim hatta son gunlerde tansiyon yuksek takilio yeni atraksiyonum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…