kizlar benim tansiyonum bu zamana kadar hep 11 e 7 idi
son zamanlarda yukselmeye basladi
bugun 13 e 8 cikti
doktor 12,5 u gecerse haber ver dedi ama simdi aramamak istiyorum
merve seninde tansiyonunn yuksekti kaca cikio seninkisi
beni. hep dusuk oldugu icin 13 bana yuksek
bebege zarari olurmuki ya
bende sırf ameliyat sonrası daha az acı hissediyosun diye epidural düşünüyorum etkisi 5-6 saat sürdüğünden fazla ağrın olmuyomuş sanırım hatta nette hiç olmuyor diyor uzman tv de filanda izledi dr kaan kocatepe epidural sezeryan sonrası yok denecek kadar az ağrınız olur epidural katater hala takılı oldugu için ağrı kesiciler ordan yapılır ve etkisi daha çok olur diyor yoksa kimse beni uyanıkken ameliyata ikna edemez yine canım acıycak korkusundan yaniaynen benim de nolcağım belli değil tırsmadım desem yeridirama genel anestezi düşünüyorım ben yaa
canım hiç korkma çünkü hem bebişine kavuşmanın sevici ve heyecanı hem de sakinleştiricilerin etkisiyle psikolojini bozacak bi durum olmuyo, güle oynaya ameliyat oluyosun ben onu vurgulamak için bu şekilde yazdım yazıyı gerçekten korkma, ve bence epiduralden de vazgeçme
bende sırf ameliyat sonrası daha az acı hissediyosun diye epidural düşünüyorum etkisi 5-6 saat sürdüğünden fazla ağrın olmuyomuş sanırım hatta nette hiç olmuyor diyor uzman tv de filanda izledi dr kaan kocatepe epidural sezeryan sonrası yok denecek kadar az ağrınız olur epidural katater hala takılı oldugu için ağrı kesiciler ordan yapılır ve etkisi daha çok olur diyor yoksa kimse beni uyanıkken ameliyata ikna edemez yine canım acıycak korkusundan yani
mrb canım... benim genelde 13/8 çıkıyor doktor sınırda idare eder diyor... 14/9 hipertansiyon başlangıcı canım... tuzluyu kes diyemem bende kesemedim çünkü ama mümkün olduğunca azalt... sinir ve stresten de uzak dur o da yükseltebiliyor.. sınırdasın dikkat et, bebeğe zararı şöyle var kan gitmesini azaltıyor damarlar sıkışıyor bir nevi... son aylarda olurmş yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine kadar gider Allah korusun ama korkma yapacğın tek şey tuzluyu azaltmak...
tesekkurler yanit icin canim yarin doktoruda ararim artik
selam kızlar.nasılsınız?
selam kızlar.nasılsınız?
napıyorsunuz kızlar pek bı sakın bu aksam...
bırce mıde bulantım var benım yaa bıde hafıften carpıntım nefesım daralıyor gıbı derın derın nefes alıyorumm
amaann ne bıleyım ıste var bı sıkıntııı
zınkerbell tansıyonun fırlamıs hayırdır
selam kızlar.nasılsınız?
yaa kızlar bişey sorucam 35 haftalara gelince bebek hareketlerinde azalma olurmu, benimki eskiden hiç durmazdı şimdi daha seyret hareket ediyor,sizinde öylemi,yerimi daraldı acaba,korkuyorum
valla benimkinin hareketleri aksine çoğaldı ver sertleşti, kendini sağa sola vuruyo bazen. özellikle karnım çıplakken kafasını bacağını görebiliriyorum resmen.
napıyorsunuz kızlar pek bı sakın bu aksam...
bırce mıde bulantım var benım yaa bıde hafıften carpıntım nefesım daralıyor gıbı derın derın nefes alıyorumm
amaann ne bıleyım ıste var bı sıkıntııı
zınkerbell tansıyonun fırlamıs hayırdır
ya valla korkmaya başladım ben,acaba evhammı yapıorum gündüz baya hareketliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?