2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya valla korkmaya başladım ben,acaba evhammı yapıorum gündüz baya hareketliydi

kız heralde yani 24 saat böyle değil, bazen 2 saat boyunca hiç tık demiyo, uyuduğunu düşünüyorum,geceleri de pek hareketli değildir benimki. uyanık olduğu zamanlar genelde ben bişeyler yedikten içtikten sonra oluyo, hemen tepinmeye başlıyo. ben çok hareketli olduğum zaman o duruyo, biraz uzanayım veya sakince oturayım hemen başlıyo

bende kıyafetlerinin yarısını ütülemiştim yarısı duruyodu dün gece oturup hepsini ütüledim çoraplarına eldivenlerine uyku setine battaniyelerine kadar ütüledim bitirdim çok şükür hatta hızımı alamayıp ayakkabılarınıda ütüledim rahatladım yapmam gereken iş olunca sıkıntı yaratıyor bana

yaa kızlar bişey sorucam 35 haftalara gelince bebek hareketlerinde azalma olurmu, benimki eskiden hiç durmazdı şimdi daha seyret hareket ediyor,sizinde öylemi,yerimi daraldı acaba,korkuyorum

nette yeri daraldıgı için azalır yazıyo ama benimki hiç durmuyo maşallah hatta eşim bu kadar hareketle zayıf olması normal diyor o kadar ki gece uyutmuyo çok fena kuduruyo içerde bi sağa bi sola vuruyo yuvarlak bişyler çıkıyo karnımın kenarından ayaklarını tutabilirim yani neredeyse yorulursam hareketleri azalıyo yada duruyo sende yoruldugun için azalmıştır canım dinlenince başlar yine
bu arada mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaar

ben ütüleri yapalı çok oldu, hastaneye gidecekleri ayırmıştım, benimkiler de ayrı duruyordu ama alıp valize koymak zor geliyordu nedense neyse rahatladım yapınca, doğurabilirim artık

Son düzenleme:
ben ütüleri yapalı çok oldu, hastaneye gidecekleri ayırmıştım, benimkiler de ayrı duruyordu ama alıp valize koymak zor geliyordu nedense neyse rahatladım yapınca, doğurabilirim artık

ben hazırlayalı 3 hafta kadar oluyor ama bazı eksiklerim var sabahlık bulamadım yaa güzel bişey bi o eksik gerçi eksikler dediğim ya kızlar bebeğinkileri ayrı bi çantayamı koyuyorsunuz koca valizin içinde karışır zormu olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…