selam canimmmmm
anlamadim bende sasirdim hatta son gunlerde tansiyon yuksek takilio yeni atraksiyonum :)))
tedırgın olma yorulduysan ondan yavaslamıstır bıraz uzan dınlen ben bugun yogun bı gun gecırdım ve sıcak hava cok yordu benı hareketlerı cok belırgın degıl
ya valla korkmaya başladım ben,acaba evhammı yapıorum gündüz baya hareketliydi
evet yoruldum doğum günümdü misafirler vardı,şimdi oturup biraz dinlendim hareketlenmeye başladı
evet yoruldum doğum günümdü misafirler vardı,şimdi oturup biraz dinlendim hareketlenmeye başladı
nice mutlu yıllara canım...
benim bebek de bazı günler daha az hareket ediyor. normaldir bence.
:))her gun yenı bır huyla uyanıyoruz:))
bende kıyafetlerinin yarısını ütülemiştim yarısı duruyodu dün gece oturup hepsini ütüledim çoraplarına eldivenlerine uyku setine battaniyelerine kadar ütüledim bitirdim çok şükür hatta hızımı alamayıp ayakkabılarınıda ütüledimnihayet hastane çantamı hazıradım:)) her şey bir kenarda hazır duruyordu ne zamandır ama tembel ben bir türlü valize koyamamıştım üşengeçliğimden:) bebişin hemşireye verilecek kıyafetlerinin içine bez de koydum bir tane. ne kadar küçük ya öyle. yine duygusallaştım
yaa kızlar bişey sorucam 35 haftalara gelince bebek hareketlerinde azalma olurmu, benimki eskiden hiç durmazdı şimdi daha seyret hareket ediyor,sizinde öylemi,yerimi daraldı acaba,korkuyorum
bende kıyafetlerinin yarısını ütülemiştim yarısı duruyodu dün gece oturup hepsini ütüledim çoraplarına eldivenlerine uyku setine battaniyelerine kadar ütüledim bitirdim çok şükür hatta hızımı alamayıp ayakkabılarınıda ütüledimrahatladım yapmam gereken iş olunca sıkıntı yaratıyor bana
ben ütüleri yapalı çok oldu, hastaneye gidecekleri ayırmıştım, benimkiler de ayrı duruyordu ama alıp valize koymak zor geliyordu nedenseneyse rahatladım yapınca, doğurabilirim artık
sabrın sonu selamettir yeğennnnnnnnnayy ay bizde doğuralım yaa
iyiyiz canım sen?iyi akşamlar kızlar. nasılsınız?
sabrın sonu selamettir yeğennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?