ben hazırlayalı 3 hafta kadar oluyor ama bazı eksiklerim var sabahlık bulamadım yaa güzel bişey bi o eksik gerçi eksikler dediğimya kızlar bebeğinkileri ayrı bi çantayamı koyuyorsunuz koca valizin içinde karışır zormu olur acaba
evet yoruldum doğum günümdü misafirler vardı,şimdi oturup biraz dinlendim hareketlenmeye başladı
h.g iyi valla seni sormalı
iyiyiz canım sen?
valla fermuar patlayacak durumda valizimin.ikimizinki de tek valizde, ama ben hastaneden direkt kaynamalara geçeceğim ve 4-5 gün orda kalacağımiçin, kendim ve eşim için ek valiz hazırlıycamben hazırlayalı 3 hafta kadar oluyor ama bazı eksiklerim var sabahlık bulamadım yaa güzel bişey bi o eksik gerçi eksikler dediğimya kızlar bebeğinkileri ayrı bi çantayamı koyuyorsunuz koca valizin içinde karışır zormu olur acaba
iyiyiz canım sen nasılsın?iyi akşamlar kızlar. nasılsınız?
yine ben geldim kızlar.
ege aradı. detayları öğrendim hemen iletiyim.
öncelikle hepinize çok selamları var. sesi iyi geliyordu. sadece biraz karnı ağrıyormuş.
durucuk sabah 9:30'da doğmuş.
3240 gr. maşallah
simsiyah uzun saçları varmış, toka taksan takılır dedi ege.
allah hepimize nasip etsin inşallah.
haberler böyle :)
güzel haberleeeeeeerrrrrrr
ne gündü canım seninki pazartesi miydi???
ipek de yarın doğum yapacaktı değil mi??
iyi mervecim napıyım işte. gün sayıyorum.
sen ne acele ediyon kız doğurmak için.
valla fermuar patlayacak durumda valizimin.ikimizinki de tek valizde, ama ben hastaneden direkt kaynamalara geçeceğim ve 4-5 gün orda kalacağımiçin, kendim ve eşim için ek valiz hazırlıycam
iyiyiz canım sen nasılsın?
ben nezamandır giremiyorum 6.ayda işten çıkmıştım buraya da giremedim ege için çok sevindim Allah duruyu annebabasına bağışlasın inş..... hepimiz sağsalim kurtuluruz inş. hadi iyi geceler ege ye selam darısı başımıza..
çok az aklmış seninde
ben değil benim bebiş önden önden gidiyor şu smildeki gibi beni de sürüklüyo
ne güzel az kaldı sana da yaa... özlüyorum kızz ultrason siyah beyaz bişy anlamıyorum zaten... şöyle yüzünü bi görsem başka bşey istemiyorum:)
sen pazartesi günü mü doğurcaktın canım? he bi de EGEden haber varmı nasılmış?
ya bu arada esradan haberi olan varmı bugün hiç yoktu
yok bacım o muhtemelen doğuma gitti gibime geliyor...ya bu arada esradan haberi olan varmı bugün hiç yoktu
evet 3 gün sonra inşallah.
bekle annesi iyice büyüsün içeride.
son aylarda gerçekten hiç çıkmıyor usg görüntüleri.
artık doğduklarında bakarız doya doya.
ege gayet iyi. selamları var hepinize.
yok bacım o muhtemelen doğuma gitti gibime geliyor...
bekliyorum zaten kız ama gününü beklersem 4500 kiloyu geçer normal doğum olmaz dedi doktor muhtemelen bana sezaryen yolu gözüküyor... bakalım kısmet... a.s çok sevindim iyi olduğuna :)
hadi darısı sıradakilere... siz doğurun sıra bize gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?