2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sabahlık ben de beğenemedim. yarın üşenmezsem çarşıya çıkıp bakacağım tekrar. ben bebeğin ilk giyeceklerini ve kıyafetlerinin bir kısmını bebek için aldığım çantaya koydum. benim valizin içi çok büyük değil zaten, bebek bezi, orkid, ıslak mendiller, kağıt havlu valizin çoğunu kapladı. zor sığdırdım kalanları.

valla fermuar patlayacak durumda valizimin.ikimizinki de tek valizde, ama ben hastaneden direkt kaynamalara geçeceğim ve 4-5 gün orda kalacağımiçin, kendim ve eşim için ek valiz hazırlıycam

iyi akşamlar kızlar. nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın?

ben nezamandır giremiyorum 6.ayda işten çıkmıştım buraya da giremedim ege için çok sevindim Allah duruyu annebabasına bağışlasın inş..... hepimiz sağsalim kurtuluruz inş. hadi iyi geceler ege ye selam darısı başımıza..

iyi mervecim napıyım işte. gün sayıyorum.
sen ne acele ediyon kız doğurmak için.

ben değil benim bebiş önden önden gidiyor şu smildeki gibi beni de sürüklüyo

ne güzel az kaldı sana da yaa... özlüyorum kızz ultrason siyah beyaz bişy anlamıyorum zaten... şöyle yüzünü bi görsem başka bşey istemiyorum:)

sen pazartesi günü mü doğurcaktın canım? he bi de EGEden haber varmı nasılmış?

iyiyim canım sağol.

evet ne zamandır yoktun. amin canım darısı hepimizin başına.
bugün de egeyle görüştüm. gayet iyiler.
dün fatmayla konuştum o da iyi selamları var hepinize.
kuzuda 1 haziranda doğuracakmış.

çok az aklmış seninde

evet 3 gün sonra inşallah.

bekle annesi iyice büyüsün içeride.
son aylarda gerçekten hiç çıkmıyor usg görüntüleri.
artık doğduklarında bakarız doya doya.

ege gayet iyi. selamları var hepinize.

ya bu arada esradan haberi olan varmı bugün hiç yoktu
yok bacım o muhtemelen doğuma gitti gibime geliyor...

bekliyorum zaten kız ama gününü beklersem 4500 kiloyu geçer normal doğum olmaz dedi doktor muhtemelen bana sezaryen yolu gözüküyor... bakalım kısmet... a.s çok sevindim iyi olduğuna :)

hadi darısı sıradakilere... siz doğurun sıra bize gelsin

evin temizliği bitti nihayet. halılarımı bugün getireceklerdi getirmediler.
gıcıklar. onları da serseydim gözüm arkada kalmayacaktı.

kişisel temizliği de bugün hallettim.
hazırım doğuma
kızım istediği an gelebilir.

galiba cnm, ya bu arada irimiymiş burak bebik,bişey sorcam merve 33 haftada falan kaç kgydi şimdi ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…