evet canım. yarın kontrolüm var.
bir sorun çıkmazsa p.tesi doğuruyorum.
ipek yarın doğuracak.
yinede bi selam verirdi yaa,sancısıda vardı
iyiyim canım sağol.
evet ne zamandır yoktun. amin canım darısı hepimizin başına.
bugün de egeyle görüştüm. gayet iyiler.
dün fatmayla konuştum o da iyi selamları var hepinize.
kuzuda 1 haziranda doğuracakmış.
yok bacım o muhtemelen doğuma gitti gibime geliyor...
bekliyorum zaten kız ama gününü beklersem 4500 kiloyu geçer normal doğum olmaz dedi doktor muhtemelen bana sezaryen yolu gözüküyor... bakalım kısmet... a.s çok sevindim iyi olduğuna :)
hadi darısı sıradakilere... siz doğurun sıra bize gelsin
ayy şaka maka kalmadı bir şey senin..
ipek de bu gece uyuyamaz artık. alışmıştık onun gün saymalarına, sayacak günü kalmadı ne güzel...
galiba cnm, ya bu arada irimiymiş burak bebik,bişey sorcam merve 33 haftada falan kaç kgydi şimdi ne kadar
31+1 de 2.231 gr 45 cm minik oğluşkummm
34 haftalık 2774 gram 49 cm
35+6 --> 3556 gr.51 cm canım oğluşkum
ayy sorma birce onun gün saymaları meşhurdu orasına burasına sancı girerdi neyse yarın doğursun da sağ salim kurtulsun inşallahayy şaka maka kalmadı bir şey senin..
ipek de bu gece uyuyamaz artık. alışmıştık onun gün saymalarına, sayacak günü kalmadı ne güzel...
kaç gr. şimdi bebişin. maşallah iri olacak.
bebeklerin boy ve kilo topiğinde yazdıklarıma göre böyleymiş canım...
35 haftada 2910 gr. 49 cm bunu yazmamışım o topiğe ama burda ekliyim...
sonuncu da bu...
evet iri olan bebekler doğum esnasında sıkıntı yaratabiliyorlar... doktorum bana geçen haftaya kadr normal gözüküyor dedi, bugun gittiğimde sezaryen de olabilirsn dedi bakalım beklemekteyiz... senin bebiş de iri maşallah...MAŞALLAh mervecim benimkide 31 haftada 2450 idi böyle giderse normal olmaz dedi banadabakalım işte perşembe gidicez bakalım ne kadar olmuş
maşallah kız iyi büyütmüşün. kız benim 38+0'da 3700gr. çıktı.
doktor iri olacak dedi. senin oğlan coşmuş.
evet iri olan bebekler doğum esnasında sıkıntı yaratabiliyorlar... doktorum bana geçen haftaya kadr normal gözüküyor dedi, bugun gittiğimde sezaryen de olabilirsn dedi bakalım beklemekteyiz... senin bebiş de iri maşallah...
kız aslında büyütmek şöyle genetik bizim ya iri yapılıyız bizeşim de bende, e ben diyorum bu koca cüsseden küçük bebe çıkarsa millet bana güler diye yapıdan diye düşünüyorum ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum:44:
hadi gözün aydın kız bütün gün merak ettik seni doğurdun sandık Rabbim yardımcın olsun
saol canım bebek dogum kanalına gırmıs zaten fazla surmez dedı ebe bugun kuafore gıttım sac kaş bıyık derken bır sancı gırdı 100 metre yolu arabayla geldım dırek hastaneye gıttım
öyküm napıyosn kız bebişle nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?