2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah maşallah yavaş yavaş herkezin zmanı geliyo desenize sende p.tesi gidiyosun hadi hayırlısı bakalım ben 13haziranda son kontrol sonra belli olcak artık.. doğsada sevsek artık

kaç gr. şimdi bebişin. maşallah iri olacak.

ayy şaka maka kalmadı bir şey senin..
ipek de bu gece uyuyamaz artık. alışmıştık onun gün saymalarına, sayacak günü kalmadı ne güzel...

evet. zaman çabucak geçti. sıraya girdik baksana :)

galiba cnm, ya bu arada irimiymiş burak bebik,bişey sorcam merve 33 haftada falan kaç kgydi şimdi ne kadar

bebeklerin boy ve kilo topiğinde yazdıklarıma göre böyleymiş canım...

31+1 de 2.231 gr 45 cm minik oğluşkummm
34 haftalık 2774 gram 49 cm

35 haftada 2910 gr. 49 cm bunu yazmamışım o topiğe ama burda ekliyim...

sonuncu da bu...

35+6 --> 3556 gr.51 cm canım oğluşkum

kızlar hepinize hayırlı geceler, oturamıyorum, kızcem müsade etmiyooookendinize iyi bakınnnnnnnn:92::92::92::92::92:

ayy şaka maka kalmadı bir şey senin..
ipek de bu gece uyuyamaz artık. alışmıştık onun gün saymalarına, sayacak günü kalmadı ne güzel...
ayy sorma birce onun gün saymaları meşhurdu orasına burasına sancı girerdi neyse yarın doğursun da sağ salim kurtulsun inşallah
kaç gr. şimdi bebişin. maşallah iri olacak.

3556 gr. olmuş canım

bebeklerin boy ve kilo topiğinde yazdıklarıma göre böyleymiş canım...

35 haftada 2910 gr. 49 cm bunu yazmamışım o topiğe ama burda ekliyim...

sonuncu da bu...

maşallah kız iyi büyütmüşün. kız benim 38+0'da 3700gr. çıktı.
doktor iri olacak dedi. senin oğlan coşmuş.

MAŞALLAh mervecim benimkide 31 haftada 2450 idi böyle giderse normal olmaz dedi banada bakalım işte perşembe gidicez bakalım ne kadar olmuş

MAŞALLAh mervecim benimkide 31 haftada 2450 idi böyle giderse normal olmaz dedi banada bakalım işte perşembe gidicez bakalım ne kadar olmuş
evet iri olan bebekler doğum esnasında sıkıntı yaratabiliyorlar... doktorum bana geçen haftaya kadr normal gözüküyor dedi, bugun gittiğimde sezaryen de olabilirsn dedi bakalım beklemekteyiz... senin bebiş de iri maşallah...
maşallah kız iyi büyütmüşün. kız benim 38+0'da 3700gr. çıktı.
doktor iri olacak dedi. senin oğlan coşmuş.

kız aslında büyütmek şöyle genetik bizim ya iri yapılıyız biz eşim de bende, e ben diyorum bu koca cüsseden küçük bebe çıkarsa millet bana güler diye yapıdan diye düşünüyorum ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum:44:

sizin iri olmanızla alakalıdır büyük ihtimalle genetik işte.
sağlıklı olsunlar inşallah.

slm kızlar sancılarım 15 dk bır gelmeye basladı bugun gun boyu hastanedeydık catı muanesı yaparken ölecem sandım bu sefer cok acıttı ebe 5 dk dusunce tekrar gıdecez

hadi gözün aydın kız bütün gün merak ettik seni doğurdun sandık Rabbim yardımcın olsun

saol canım bebek dogum kanalına gırmıs zaten fazla surmez dedı ebe bugun kuafore gıttım sac kaş bıyık derken bır sancı gırdı 100 metre yolu arabayla geldım dırek hastaneye gıttım

saol canım bebek dogum kanalına gırmıs zaten fazla surmez dedı ebe bugun kuafore gıttım sac kaş bıyık derken bır sancı gırdı 100 metre yolu arabayla geldım dırek hastaneye gıttım

doğum kanalına girdiğini nasıl anladın canım benmde bugn hep afedersn o bölgemn kemiği ağrıdı ince ince sancılandım ve karnım gerçekten indi aşağıya göbeğim aşağı bakıyo artık bende dört gözle bekliyorum bakalım ne zaman gelecek buraya da doğum yapınca haber edersin demi

öyküm napıyosn kız bebişle nasılsın

Valla iyiyiz canım bebek sarılık oldu sadece, dün gece hastanede kaldık bugün geldik çok şükür geçti, herşey yolunda valla bebek sürekli uyuyor, canım sıkılıyor benimde.. Artık ağrılarda bitti herşey yoluna girdi Allah a şükür.. Sizden naber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…