2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlaaaar son sekiz saatimmmm bana dua edinnn... heyecandan bagirsaklarim costuuu midem filan bulanio arada bi de ..

kız ben heyecan yaptım şimdi ha neyse bacım Allah yardımcın olsun biliyorum zor ama uyumaya çalış iyi dinlenki yarın zor bigün olacak kimbilir artık deliksiz uykuya hasret kalıcaksn

ebe koca kolunu soktuu bebek dogum kanalına gırmıs dedı zaten dr umda ultrasonda demıstı haber ederım tabı

ohhhh ohhh uyusun kızın ya bırak inş yaramaz olupda seni uykusuz bırakmaz canm canın sıkılıyosada gel burda bizleri takip et bak ne kadar heyecanlı olmaya başladı

kizlaaaar son sekiz saatimmmm bana dua edinnn... heyecandan bagirsaklarim costuuu midem filan bulanio arada bi de ..

Ay canım geçen hafta bu saatlerde bende aynı durumdaydım sabaha kadar uyumamıştım ama doğumdan sonra inan insan çok rahatlıyor, merak eme.. Güzel şeyler düşün ..

ohhhh ohhh uyusun kızın ya bırak inş yaramaz olupda seni uykusuz bırakmaz canm canın sıkılıyosada gel burda bizleri takip et bak ne kadar heyecanlı olmaya başladı

Evet valla herkes pıtır pıtır doğuruyor artık..Sen ne yaptın son durum nedir.. Sezeryan mı normal mi olcak..

Evet valla herkes pıtır pıtır doğuruyor artık..Sen ne yaptın son durum nedir.. Sezeryan mı normal mi olcak..

normal olucak canm
tansiyonum normale girdi çok şükür şişimde azaldı bizde normali bekliyorz işte bu dahada heyecanlıymış eğer sezeryan olsaydı pazartesi olurdu galiba

normal olucak canm
tansiyonum normale girdi çok şükür şişimde azaldı bizde normali bekliyorz işte bu dahada heyecanlıymış eğer sezeryan olsaydı pazartesi olurdu galiba

Bence de normali dene mutlaka ben unutmuşum sezeryanın nasıl birşey olduğunu, geçen hafta hatırladım bence muhakkak normali dene derim..

Bence de normali dene mutlaka ben unutmuşum sezeryanın nasıl birşey olduğunu, geçen hafta hatırladım bence muhakkak normali dene derim..

valla biliyosun ne kadar çok istedim normali zaten doktorda öyle karar verdiimizden beri de iyiyim çok şükür ama bakalım son anda sezeryan çıkmaz inş

slm kızlar sancılarım 15 dk bır gelmeye basladı bugun gun boyu hastanedeydık catı muanesı yaparken ölecem sandım bu sefer cok acıttı ebe 5 dk dusunce tekrar gıdecez
ayy dünür nasıl merak ettik seni yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: iyi o zaman sen bugünlerde doğurursun bacım, Allah yardımcın olsun...
dualarımız seninle ipekcimm ayy bi velet daha mı geliyor aramıza

öykücüm Allah analı babalı büyütsün tekrardan çok tatlı bi bebeğin var maşallah :) ağrıların da geçmiş ne güzel senin adına sevindim... darısı bizlere inşallah

valla biliyosun ne kadar çok istedim normali zaten doktorda öyle karar verdiimizden beri de iyiyim çok şükür ama bakalım son anda sezeryan çıkmaz inş

Birşey çıkmaz canım boşver sen, sen çok istiyorsun bence yaparsın normal doğum.. İnşallah da yaparsın ben senin adına çok isterim..

Bu arada avatara bakın parmak kızım var orda:)))

Çok teşekkğr ederim canım darısı başına, sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.. Çok güzel bir duyguymuş eve resmen pozitif elektrik yaydı bebek..

öykümm, nasıl gidiyor bebişli hayat?? tuhaf geliyor mu karnının inmiş olması:)))

Çok güzel bebekli hayat canım.. Karnım biraz indi tabi ama hala şiş.. İnsanın vücudu çok çirkin görünüyor doğumdan sonra, çok berbat bir dönem aslında giycek birşey bulamıyorum şu sıralar.. Ama şaka gibi hastaneden çıkıp eve geldim bir tartıldım sadece 3 kilo gitmiş.. 2 gün sonra 2 kilo daha giiti ama hala şiş ayaklarım falan zamanla incek herhalde, ilkinde de öyle olmuştu..

ay bir de o dönemin sıkıntısı var. kış olsa biraz daha kolay kapatmak da yazın ince giysilerle yandık valla( nasıl 3 kilo gitmiş ya, bebek zaten 3e yakın, e suyu muyu da var:44: emzirdikçe gidiyor demek ki.

kızın çok tatlı bu arada. gözler falan aynı sana benziyor. aslı da çok mutlu, fotoğraflarından belli. ilgieniyor herhalde.

ay bir de o dönemin sıkıntısı var. kış olsa biraz daha kolay kapatmak da yazın ince giysilerle yandık valla( nasıl 3 kilo gitmiş ya, bebek zaten 3e yakın, e suyu muyu da var:44: emzirdikçe gidiyor demek ki.

Normal doğumda farklıdır belki ama sezeryanda operasyondan dolayı da şişiyor insan galiba bende anlamıyorum o işi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…