2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol bacım umarm bır sorun olmadn cıkarırım yaaaaa

slm kızlar sancılarım 15 dk bır gelmeye basladı bugun gun boyu hastanedeydık catı muanesı yaparken ölecem sandım bu sefer cok acıttı ebe 5 dk dusunce tekrar gıdecez

anaa bugün yarın doğar bebek desene :)) bizde merak etmiştik bugün seni bebiş geliyor demek ayy bende aklım normale kayıyor arada bi sezeryan diyorum bi acaba normalmi yapsam yapabilirmiyim diyorum bilsem sancıya katlanabileceğimi normal doğururum :44: aklıma geldikçe tırsıyorum kolaylıkla doğursaydık şu bebikleri ...

tesadüfen gezerken gördüm yazını ipek
yarın doğumun varmış rabbim bir avazda kavustursun bebeğine
darısı bana ve benim gibi bu özlemi çekenlere olsun inşalllah
dualarında bebek özlemi çekenlere ver de lütfen
şimdiden tebriklerrrrr
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bebekpoyraz günaydınnn,
sancın ne alemde? aralıkları nasıl , okudum geçmişi, inşallag sağlıkla al bebeğini kucağına çok az kalmış

Kızlar ben hala çanta için terlik bulamıyorummmm :) benim derdim de bu işte doğuma çok vakit olunca :)))

Bugün İpek de kuzusuna kavuşacak inşallah :) Darısı başımızaaa

günaydın herkese masallah gırmeyellı herksesın dogumu yaklasmıs bızımde cantamız hazır artık.
bende yarın doguma gıdıyorum dıyecegım guın bı gelse artık aslında hem korkuyorum hem cok ıstıyorum karısık duygular ıcındeyım.

gunaydiiinnnnnn
gununuz guzel gecsiiiinnnn

cilek ben ole terlik sevmedigim icin babet gibi bisi koydim ama cok yumusak bisi bilmiyorum rahat edermiyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…