2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa aramizda iki gun varmis :))
doktor bir tarih verdimiii
ne zaman dogurucaz yaa :))

normalde 16 haziran görünüyo ama benim kız kanala bayaa bi yerleşmiş ayakta fazla duramıyorum fazla yürüyüşte yapma dedi dr zorlama kendini dedi bakalım pazartesi tekrar gidicem
senin verdimi dr tarih?

normalde 16 haziran görünüyo ama benim kız kanala bayaa bi yerleşmiş ayakta fazla duramıyorum fazla yürüyüşte yapma dedi dr zorlama kendini dedi bakalım pazartesi tekrar gidicem
senin verdimi dr tarih?

benimde 18 haziran ama ben artik gelsin istiyorum
doktor banada gunde yarim saat yuruyus verdi oncedende istirahat vermisti
catimda darlikmi cikintimi bisi varmis insallah sezeryan olucam zaten normalden caymaya baslamistim :))) bende yarin gidiyorum doktora istermisiniz dogum icin gun konusalim ne super olur yaa

aynen bende hemen olmasını istiyorum doğsun artık yaa burdan duyuyorum doğurdum ben diye çok kıskanıyorum yaaa benim normal doğum olucak bi terslik olmazsa inşallah

aynen bende hemen olmasını istiyorum doğsun artık yaa burdan duyuyorum doğurdum ben diye çok kıskanıyorum yaaa benim normal doğum olucak bi terslik olmazsa inşallah

bizim alt kat komsusu da hamileymis benim gibi ay dogum yapmis dun bebegin sesini duydum agliyordu
icim acaip tuhaf oldu :))))
tanismiyoruzda kizla yoksa bir seker cikolata yapup hayirli olsuna gidip kacinca haftada dogurdun diye cok sorasim var
alt kat komsusunu hayatimda gormedim zaten

valla bende hep bu sene çocuklar erken doğuyo diye duyuyorum bana da öyle diyolar bak görürsün erken doğar senin kız da diyolar ah keşke sağlıklı sıhhatli olsun da erken doğsun diyorum bende

hiç tanışmadınız mı komşun la

yok hic gormedimki
hadi onceden calisiyordum ama pek disari cikmio galiba hic karsilasmadik da
aghh nerede eski komsuluklarrrr :)))))

canım sen nerdesın ya dogum yaptın sandım karsılasamıyoruz nasıl gıdıyo senın kacıncı haftadasın

tatlım 38. haftamdayım az giriyorum hem annem geldi hem de oturamıyorum fazla, ayaklarımı yukarı kaldırıyorum sürekli patlayacak gibi şişiyor özellikle sol ayağım çok ağrıyor şişlikten. ne geçirir biliyomusun

ah canım hıc bılmıyorum yukarı kaldır soguk suyla yıka ayaklarını ıyı gelır ınsallah doktor dogumun ıcın gun verdımı?

yok hic gormedimki
hadi onceden calisiyordum ama pek disari cikmio galiba hic karsilasmadik da
aghh nerede eski komsuluklarrrr :)))))

demi benim bile tek komşum var bitek onunla samimiyiz dir diğerleri zaten hep eşimin akrabaları onlarda bizden yaşça büyükler zaten hem samimi de değiliz dir

ah canım hıc bılmıyorum yukarı kaldır soguk suyla yıka ayaklarını ıyı gelır ınsallah doktor dogumun ıcın gun verdımı?

pazartesi gittiğimde çatı muayenesi yaptı alttan. çatıda hiç açılma yok bebegin kafası aşağıda ama yerleşmemiş çatıya 1 hafta daha şans verelim bebeğe dedi. yürüyüş yap dedi.ama ben normal doğumdan korktum:18: sezaryen istiyorum ama dr.a bişey demedim kendi desin diye bekliyorum haftaya tekrar alttan bakacak bakalım ne dicek sezaryen demez ise ben desem mi korkuyorum diye:26:

hayırlısı neyse o olsun canım bendede korkular basladı ne zaman olcak nasıl olcak dıye
bazen aglama krızıne gırıyorum sebep yokken hayırlısıyla bı atlatsaydık.

hayırlısı neyse o olsun canım bendede korkular basladı ne zaman olcak nasıl olcak dıye
bazen aglama krızıne gırıyorum sebep yokken hayırlısıyla bı atlatsaydık.

atlatırız da nasıl atlşatırız bilmiyorum ben de ağlıyorum psikolojim çok bozuk bu aralar nedense strese girdim heralde içimden ağlamak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…