- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
atlatırız da nasıl atlşatırız bilmiyorum ben de ağlıyorum psikolojim çok bozuk bu aralar nedense strese girdim heralde içimden ağlamak geliyor
benım psıkolojı cok fena durumlarda acaba benmı abartıyorum dıyorum yoksa herkeste varmı dıyorum kendıme.ozellıkle gunun sonunda ve yorulduysam catacak yer arıyorum sonra otrup aglıyorum valla bı atlatsaydık.
yaa kızlar benim karnım iyice indi aşağıya çok tırsıyorummmm :18::18::18:
sizin karnınız da öyle mi?
aynen ıyce ındı benımde zorluyo benı artık(
ayy bende durup dururken ağlıyorum yaa
geçenlerde kızımın yatağını hazırlıyorum durup dururken ağlama başladım bende psikolojim bozuldu iyice
Kızlar dün hastaneye kaldırıldım felaket bır agrı gırdı karnıma apar topar gittik nst normal cıktı ama ıdrar tahlılınde ıltehaplanma varmıs yanı ıdrar yollarımı üşütmüşüm antibiyotik serum fılan verdıler aman dıkkat edın sorapsız gezmeyın ceyranda kalmayın ve bol bol su içinn
ayaklarım yine ağrıdı ben çıkıyorum hadi görüşürüz yine:80::79:
hoşgeldin bacım nasılsın sende bendensin desene kız ayağa kalkmaya bile zorlanıyorum artık
yaa kızlar benim karnım iyice indi aşağıya çok tırsıyorummmm :18::18::18:
sizin karnınız da öyle mi?
ben şimdi evde değil çorap giymek üstümdekileri çıkarıyorum burası kaynıyo mübarek
Kızlar dün hastaneye kaldırıldım felaket bır agrı gırdı karnıma apar topar gittik nst normal cıktı ama ıdrar tahlılınde ıltehaplanma varmıs yanı ıdrar yollarımı üşütmüşüm antibiyotik serum fılan verdıler aman dıkkat edın sorapsız gezmeyın ceyranda kalmayın ve bol bol su içinn
aman canım dikkat et kendine şu sıra çok dikkatli olmamız lazımhastayım bacım yaa hem dogum sancısı hem ıdrar yollarımı usutmusum onun sancısı mahvettı benı
doğru sende haklısın canımaman ne olur ne olmaz cok gıcık bı agrı ceyranda kalma bızım evde kaynıyo ne yapayım mecbur
benimde indiiiii insinnn bosverr ciisa yaklasiyorlardir insallahhhhhhh
canim coookkk gecmis olsuuunnnnn dikkat et kendine ve bebisine
aman canım dikkat et kendine şu sıra çok dikkatli olmamız lazım
doğru sende haklısın canım
demi çıksınlarda kurtulalım artık yüzüstü yatmayı özlediiiiimmmm:84:
dr cumaya alıyo benı doguma yanı 6 gun kaldı ınsallah ıyce kanala gırmıs her an gelebılır dıkkat et dedı gece telefonum acık dedıgıne gore ıs cıddı((
ayy canım yaaa o zaman kendini hiç yorma ne olur ne olmaz benim kızda bayaa yerleşmiş kanala dr um dikkatli ol dedi çok uzun süre yürüyemiyorum sancı gibi bişey oluyo bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?