2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

atlatırız da nasıl atlşatırız bilmiyorum ben de ağlıyorum psikolojim çok bozuk bu aralar nedense strese girdim heralde içimden ağlamak geliyor

benım psıkolojı cok fena durumlarda acaba benmı abartıyorum dıyorum yoksa herkeste varmı dıyorum kendıme.ozellıkle gunun sonunda ve yorulduysam catacak yer arıyorum sonra otrup aglıyorum valla bı atlatsaydık.

yaa kızlar benim karnım iyice indi aşağıya çok tırsıyorummmm :18::18::18:
sizin karnınız da öyle mi?

benım psıkolojı cok fena durumlarda acaba benmı abartıyorum dıyorum yoksa herkeste varmı dıyorum kendıme.ozellıkle gunun sonunda ve yorulduysam catacak yer arıyorum sonra otrup aglıyorum valla bı atlatsaydık.

ayy bende durup dururken ağlıyorum yaa
geçenlerde kızımın yatağını hazırlıyorum durup dururken ağlama başladım bende psikolojim bozuldu iyice

ayy bende durup dururken ağlıyorum yaa
geçenlerde kızımın yatağını hazırlıyorum durup dururken ağlama başladım bende psikolojim bozuldu iyice

ıyı barı tek ben degılmısım
benım karnım bu hafta bıraz yuvarlaklastı sanırım asagı ınemye basladı 36. haftamızı yarın bıtırıyoruz.

Kızlar dün hastaneye kaldırıldım felaket bır agrı gırdı karnıma apar topar gittik nst normal cıktı ama ıdrar tahlılınde ıltehaplanma varmıs yanı ıdrar yollarımı üşütmüşüm antibiyotik serum fılan verdıler aman dıkkat edın sorapsız gezmeyın ceyranda kalmayın ve bol bol su içinn

ben şimdi evde değil çorap giymek üstümdekileri çıkarıyorum burası kaynıyo mübarek

canim coookkk gecmis olsuuunnnnn dikkat et kendine ve bebisine

hastayım bacım yaa hem dogum sancısı hem ıdrar yollarımı usutmusum onun sancısı mahvettı benı
aman canım dikkat et kendine şu sıra çok dikkatli olmamız lazım

aman ne olur ne olmaz cok gıcık bı agrı ceyranda kalma bızım evde kaynıyo ne yapayım mecbur
doğru sende haklısın canım
benimde indiiiii insinnn bosverr ciisa yaklasiyorlardir insallahhhhhhh

demi çıksınlarda kurtulalım artık yüzüstü yatmayı özlediiiiimmmm:84:

aman canım dikkat et kendine şu sıra çok dikkatli olmamız lazım

doğru sende haklısın canım

demi çıksınlarda kurtulalım artık yüzüstü yatmayı özlediiiiimmmm:84:

dr cumaya alıyo benı doguma yanı 6 gun kaldı ınsallah ıyce kanala gırmıs her an gelebılır dıkkat et dedı gece telefonum acık dedıgıne gore ıs cıddı ((

dr cumaya alıyo benı doguma yanı 6 gun kaldı ınsallah ıyce kanala gırmıs her an gelebılır dıkkat et dedı gece telefonum acık dedıgıne gore ıs cıddı ((

ayy canım yaaa o zaman kendini hiç yorma ne olur ne olmaz benim kızda bayaa yerleşmiş kanala dr um dikkatli ol dedi çok uzun süre yürüyemiyorum sancı gibi bişey oluyo bende de

gunaydın kızlarrr
bu gece hıc cıse kalkmadım nasıl delıksız bır uyku uyudum anlatamam
ozlemısım valla
escool gecmıs olsun cnm...

ayy canım yaaa o zaman kendini hiç yorma ne olur ne olmaz benim kızda bayaa yerleşmiş kanala dr um dikkatli ol dedi çok uzun süre yürüyemiyorum sancı gibi bişey oluyo bende de

eger adet sancısı gıbı degılde sureklı bır agrı varsa doktora gorun yanı ara ara gelmıyosa dogum sancısı degıldır aman dıyeyım doguma az kala vücüt her turlu vırüsu dısarı vuruyombence agrıların daımı ıse bı gorun tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…