gunaydın kızlarrr
bu gece hıc cıse kalkmadım nasıl delıksız bır uyku uyudum anlatamam
ozlemısım valla
escool gecmıs olsun cnm...
gunaydın kızlarrr
ozlemısım valla
eger adet sancısı gıbı degılde sureklı bır agrı varsa doktora gorun yanı ara ara gelmıyosa dogum sancısı degıldır aman dıyeyım doguma az kala vücüt her turlu vırüsu dısarı vuruyombence agrıların daımı ıse bı gorun tatlımm
günaydın hoşgeldin artık uykumuzu iyi alalım bence nede olsa artık uyku haram olucak hepimize
sagol tatlım ohh ıyı bu ara ne uyursan kardır:))
gunaydın kızlarrr
ozlemısım valla
gunaydın kızlarrr
ozlemısım valla
çok yürüyünce oluyo ara ara biraz otursam yada uzansam geçiyo pazartesi kontrolüm var ama galiba bugün yarın doğururum ben :97:
:))
artık ne uyursak yanımıza kar!! genede olumlu dusunelım bızım bebekler uykuyu severler yaaa:))
amann kız ya sen yada bende sıra ben oyle hıssedıyorumm
Ohhh ne güzel ben gecede 1 kere kalkıyorum o bile zoruma gidiyor :))
ruya gibi bir uykuuuuuuu
ya bende bagdas kuramiyorum ve hizli yuruyemiyorum bu ara acaip bir baski var bebek heralde sebebi
yaa 1 defaya razıyım gectıgımız hafta 5 defa kalktıgımı bılırım kabus gıbı:))zaten kalkana kadar yatakta canım cıkıyor sağa sola denız aslanı gıbı donmek zor:))
bende dun oyleydın asagıya dayanmıs ne oturabılıyorum ne uzanabılıyorum bugun ıyı gene
bazen yururken asagıdan desteklıyorum elımle sankı fırtlayıp dusecek gıbı:)))
yaa 1 defaya razıyım gectıgımız hafta 5 defa kalktıgımı bılırım kabus gıbı:))zaten kalkana kadar yatakta canım cıkıyor sağa sola denız aslanı gıbı donmek zor:))
bende dun oyleydın asagıya dayanmıs ne oturabılıyorum ne uzanabılıyorum bugun ıyı gene
ruya gibi bir uykuuuuuuu
ya bende bagdas kuramiyorum ve hizli yuruyemiyorum bu ara acaip bir baski var bebek heralde sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?