2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok yürüyünce oluyo ara ara biraz otursam yada uzansam geçiyo pazartesi kontrolüm var ama galiba bugün yarın doğururum ben :97:

selam kızlar

ne güzel 36. 37. haftalardasınız hepiniz doğurup bebişlere kavuşucaksınız ben kalıcam buralarda kıskandım walla

ayakları şişen varmı aranızda benim çok şişiyo ne yapıyosunuz şişincee

Ohhh ne güzel ben gecede 1 kere kalkıyorum o bile zoruma gidiyor :))

yaa 1 defaya razıyım gectıgımız hafta 5 defa kalktıgımı bılırım kabus gıbı:))zaten kalkana kadar yatakta canım cıkıyor sağa sola denız aslanı gıbı donmek zor:))

ruya gibi bir uykuuuuuuu

ya bende bagdas kuramiyorum ve hizli yuruyemiyorum bu ara acaip bir baski var bebek heralde sebebi

bende dun oyleydın asagıya dayanmıs ne oturabılıyorum ne uzanabılıyorum bugun ıyı gene
bazen yururken asagıdan desteklıyorum elımle sankı fırtlayıp dusecek gıbı:)))

fırtlayıp düşcek hee

ya bende her gece3-4 defa kalkiyorum ama susuyorum bir bardak su icip oyle yatiyorum dolayisi ile bir kisir donguye girmis oluyorum :)))

ruya gibi bir uykuuuuuuu

ya bende bagdas kuramiyorum ve hizli yuruyemiyorum bu ara acaip bir baski var bebek heralde sebebi

Ay kooptummm annem doğuracaksın bikaç güne sen hala bağdaş kurmaya mı çalışıyorsun :)

Ben akşam 19:00dan sonra su içmiyorum ama belki onun da etkisi vardır :)
artık iyice indi kuzular aşağıya zaten :)

kızlar bana müsade kahvaltı yapıcaz kızımla yeni acıktık gerçi sabahtan bişeyler atıştırdık ama iyice acıktık artık birazdan girerim heralde dedemiz gelmezse görüşürüüüüzzz

kızlar bugun ıpek ve fmg doguracak galıba
fmgnın tel var ama sımdı sabah sabah aramayayım ıpekte amerıkan hastanesınde doguracaktı ordan gorebılırsınız demıstı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…