2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geceleri hiç kalkmıyorum tuvalet için içtiğim su az mı geliyor acaba
eskiden haftada bir bardak felan su içerdim şimdi 2-3lt içiyorum günde ama yine de kalkmıyorum hiç

geçmiş olsun escoll..
sagol tatlımm

bacaklarım tutmuyor artık agrıdan kasıklarımdakı agrı bacaklarıma vuruyor :18:

kız cok hareket etme bacım otur kalkmaa bende evde sureklı oturuyorum valla

kızlar ben geceleri hiç kalkmıyorum tuvalet için içtiğim su az mı geliyor acaba
eskiden haftada bir bardak felan su içerdim şimdi 2-3lt içiyorum günde ama yine de kalkmıyorum hiç

ancak vucudun depo yapıyodur haftada bır bardak ıcılırmı yahuu

sagol tatlımm

kız cok hareket etme bacım otur kalkmaa bende evde sureklı oturuyorum valla

ancak vucudun depo yapıyodur haftada bır bardak ıcılırmı yahuu

escoll ne oldu bacım gecmıs olsun okuyamadım ya gecmısı

benım dogum yakın bacım agrılarım ondan annem burda o bıse yaptrmıyor allahtan

selam selam selammmmmmm, benim randevumda yarın 13:30 da,,, bakalım büyümüş mü bebiş... rüyamda gördüm 2450 olmuş, çok üzüldüm 13 günde 120 gr almış diye çok merak ediyorum ne kadar oldu yaaaaa:84:

escoll ne oldu bacım gecmıs olsun okuyamadım ya gecmısı

benım dogum yakın bacım agrılarım ondan annem burda o bıse yaptrmıyor allahtan

ıdrar yollarım ıltıhaplamıs serum taktılar antıbıyotık verdıler damardan dun cok agrı cektım suan ıyıyım agrın olursa gel bı tane daha tatalı m dedıler

ıdrar yollarım ıltıhaplamıs serum taktılar antıbıyotık verdıler damardan dun cok agrı cektım suan ıyıyım agrın olursa gel bı tane daha tatalı m dedıler

aaaa çok geçmiş olsun canım. aman dikkat et, özellikle ayaklarını üşütme ya.

tatlım son haftalarda bıraz yavas kılo alıyo 2 haftada en az 400 500 almıstır merak etm eee:)))

canım geçmiş olsun sana idrr yollarındaki problemden dolyı en az 4 litre demiştr dr un

bebekpoyraz az kaldı hee hafta sonu doğurursun bence allahım yardımcın olsun

tatlım son haftalarda bıraz yavas kılo alıyo 2 haftada en az 400 500 almıstır merak etm eee:)))

en fazla 2800 olmuştur o zaman,,, normaldir ama yaa, 3000 doğar demişti dr umuz. ben 53 kiloyla hamiş kaldım, kociş 61 kg. 5 kiloluk çocuk ta çıkmaz heralde bizden

ya kızlar yatmaya yakın aldığınız sıvı gıdalar , su vs.. gece sizi rahatsız etmiyo mu yaa, yatmadan önce 1 bardak su içsem resmen zehirliyo beni, mideme bişeyler olluyo, yanma değil bu.. ne olduğunu anlamış değilim ama sıvı gıdalar beni çok rahatsız ediyo. ardından katı bişeyler yediğim zaman rahatlıyorum:97:

en fazla 2800 olmuştur o zaman,,, normaldir ama yaa, 3000 doğar demişti dr umuz. ben 53 kiloyla hamiş kaldım, kociş 61 kg. 5 kiloluk çocuk ta çıkmaz heralde bizden

kız 2800 gayet guzel kılo cok onelı degıl cıgerlerı gelısmıs olsunda yetwer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…