canım geçmiş olsun sana idrr yollarındaki problemden dolyı en az 4 litre demiştr dr un
bebekpoyraz az kaldı hee hafta sonu doğurursun bence allahım yardımcın olsun
ay ne bileyim bizim topiğin tombik bebeleriyle mi kıyaslıyorum nedir
Selam kızlar bugün 37 haftayı doldurduk holeyyyyysaat 1.30 da randevum var doktora gidicem dua edin bana evimi toplayıp duş falan aliyim ben ancak hazırlanırım öpüldünüz
ben de kaçıyorum evi toparlayım biraz, akşam kaynanama geçicez, yarın dr a gitcem ordan, pazar evde olurum. görüşmek üzreeeee
ben de kaçıyorum evi toparlayım biraz, akşam kaynanama geçicez, yarın dr a gitcem ordan, pazar evde olurum. görüşmek üzreeeee
Kızlar dün hastaneye kaldırıldım felaket bır agrı gırdı karnıma apar topar gittik nst normal cıktı ama ıdrar tahlılınde ıltehaplanma varmıs yanı ıdrar yollarımı üşütmüşüm antibiyotik serum fılan verdıler aman dıkkat edın sorapsız gezmeyın ceyranda kalmayın ve bol bol su içinn
çook geçmiş olsun cnm , bende gece karnımdaki sürekli sertleşmeler için gittim idrarda istediler iyiki istemişler bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende mi üşüttüm ne :S ilaç verdi bu sabah ona başladım.yanıyorum diye ayağım çıplak geziyorum galiba o yüzden ama bende hiç ağrı sızı olmadı.
EVET ARTIK BEKLIYORUM NE YAPIM BENIMKI BAYAA BIR SABIRSIZ CIKTIbebekpoyraz dun gırmeyınce bız senı dogurttuk bıle nasılsa annesıde yanında rahat rahat dogurmustur dedık:))
ay hadı yaaa cok gecmıs olsun kuzummmmm dun bendede cıktı ıltıhaplanma kanımda 9.2 cıktııdrar yollarım ıltıhaplamıs serum taktılar antıbıyotık verdıler damardan dun cok agrı cektım suan ıyıyım agrın olursa gel bı tane daha tatalı m dedıler
canım geçmiş olsun sana idrr yollarındaki problemden dolyı en az 4 litre demiştr dr un
bebekpoyraz az kaldı hee hafta sonu doğurursun bence allahım yardımcın olsun
EVET ARTIK BEKLIYORUM NE YAPIM BENIMKI BAYAA BIR SABIRSIZ CIKTI
ay hadı yaaa cok gecmıs olsun kuzummmmm dun bendede cıktı ıltıhaplanma kanımda 9.2 cıktı
evet annemde oyle dıyor allah razı olsun bacımmmmm
ılac kullanıyomusun canım sagolasın
canım vermıyor artık akıntı içinde fıtıl kullanyodum bebek dogum kanalına gırmıs dıe onuda kullanamıyorum allah yardımcım olsun
bır kurtulsaydım 1 aydır sancı cekıyom yaaaa :84: ama su 1 haftadır anam aglıyor resmen nasıl sıkıstırıyor
kimse yokmuuuu:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?