2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugün 37 haftayı doldurduk holeyyyyy saat 1.30 da randevum var doktora gidicem dua edin bana evimi toplayıp duş falan aliyim ben ancak hazırlanırım öpüldünüz

ben de kaçıyorum evi toparlayım biraz, akşam kaynanama geçicez, yarın dr a gitcem ordan, pazar evde olurum. görüşmek üzreeeee

Selam kızlar bugün 37 haftayı doldurduk holeyyyyy saat 1.30 da randevum var doktora gidicem dua edin bana evimi toplayıp duş falan aliyim ben ancak hazırlanırım öpüldünüz

maşallah 37 bitti değil mi canım bende inşallah 37+1 deyim Allah kolaylık versin hayırlı haberlerle gel inşallah.

çook geçmiş olsun cnm , bende gece karnımdaki sürekli sertleşmeler için gittim idrarda istediler iyiki istemişler bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende mi üşüttüm ne :S ilaç verdi bu sabah ona başladım.yanıyorum diye ayağım çıplak geziyorum galiba o yüzden ama bende hiç ağrı sızı olmadı.

aman corapsız gezmee canım ayaklarını sıcak tut

bebekpoyraz dun gırmeyınce bız senı dogurttuk bıle nasılsa annesıde yanında rahat rahat dogurmustur dedık:))
EVET ARTIK BEKLIYORUM NE YAPIM BENIMKI BAYAA BIR SABIRSIZ CIKTI
ıdrar yollarım ıltıhaplamıs serum taktılar antıbıyotık verdıler damardan dun cok agrı cektım suan ıyıyım agrın olursa gel bı tane daha tatalı m dedıler
ay hadı yaaa cok gecmıs olsun kuzummmmm dun bendede cıktı ıltıhaplanma kanımda 9.2 cıktı
canım geçmiş olsun sana idrr yollarındaki problemden dolyı en az 4 litre demiştr dr un

bebekpoyraz az kaldı hee hafta sonu doğurursun bence allahım yardımcın olsun

evet annemde oyle dıyor allah razı olsun bacımmmmm

ılac kullanıyomusun canım sagolasın

canım vermıyor artık akıntı içinde fıtıl kullanyodum bebek dogum kanalına gırmıs dıe onuda kullanamıyorum allah yardımcım olsun

bır kurtulsaydım 1 aydır sancı cekıyom yaaaa :84: ama su 1 haftadır anam aglıyor resmen nasıl sıkıstırıyor

benımde dogum kanalına gırmıs bır hafta sonra dogumum var canım serum baglayıp antıbıyotık verdıler damardan sorun olmaz dedı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…