kimse yok bacım ben geldim kuruttum burayı
nabersiniz
kuruttun heekurut bakalım
iyiyiz canım tepinip duruyoz siz nasılsınız burak bey nasıl
iyiyiz anacım nolsun öyle geldik kimse yok tam çıkıcaktm seni gördüm
bende cıktım kızlar bıraz dınlenım :44:
artık pek kimse girmiyo önceden ne güzel di herkez burdaydı yaaa şimdi kimse yokkk :84:
selam bizde burdayız nasılsınız
artık pek kimse girmiyo önceden ne güzel di herkez burdaydı yaaa şimdi kimse yokkk :84:
iyi sayılırım kızım eskisi kadar çok hareket etmiyor yavaşladı biraz düşünüyorum gitsemmi dr. diye
hareket edemez ki ebru nasıl etsin bacım hazne daraldı onlar da sıkldı artık... benimki de öyle, dönmeye çalışıyo dönemiyo çok üzlüyorum kalıyo kaldığı yerde
benim kızda öyle yeri daraldı artık her hareketi çok canımı yakıyoiyi sayılırım kızım eskisi kadar çok hareket etmiyor yavaşladı biraz düşünüyorum gitsemmi dr. diye
akşamları coşuyor şekerim akşamları da sen yoksun...
10 defaya kadar sayman gerekiyormuş sanırım ben onu yapmıyorum, ufak da dönse itelese tamam diyorum... karnına hafif hafif vur oynamadığı zaman ya da çiko ye... bakalım değişiklik olucakmı?çok korkuyorum merve yaa önceden gece tuvalete kaltığımda bile oynuyo olurdu şimdi çok nadir ve yavaş hareketleri var, internettede hareketlerinde azalma varsa dr. a gidin diyo kaldım kararsız
benim kızda öyle yeri daraldı artık her hareketi çok canımı yakıyo
akşamları benim kociş evde oluyo o yüzden giremiyorum canım yaaa
10 defaya kadar sayman gerekiyormuş sanırım ben onu yapmıyorum, ufak da dönse itelese tamam diyorum... karnına hafif hafif vur oynamadığı zaman ya da çiko ye... bakalım değişiklik olucakmı?
tmm o zaman sorun yok :)yiyorum cnm yaa eskisi gibi değil yediğimde hemen tepki verirdi,şimdi azaldı ama 10 kere ediyordur
slm kzılar ne var ne yok
tmm o zaman sorun yok :)
nolsun bacım ben geldim kızlar kaçtısen nasılsn
slm kzılar ne var ne yok
hmmm gelemezsin o zaman
slm canım hoşgeldin
hoşbulduk canım napıyosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?