iyi diyelim iyi olsun siz napıyosunuz nasılsınız
bizde iyidir de bekliyoruz işte bakalım beyfendimz ne zaman teşrif edecek
aynen canım benim kızda çıktı çıkacak bugün yarın bekliyoruz gidişat onu gösteriyo
senin kız gelmeye niyetli galiba benm kini bilemiyorum ki of yarn doktorda görünür galiba çatı muayenesiyle anlarz artık
kıslar kontrolden geldim 3200 53 cm oğluş oğlumm herşey ii maşallah kafası çok aşağıda dedi 1 cm açıklık devam ediyo nstye girmedim bu sefer
herkese merhaba doğum yapan arkadaşlardan haber varmı bebişler ve anneler iyidir inşallah
bizde allah nasip ederse salı günü gidiyoruz doğuma
kıslar kontrolden geldim 3200 53 cm oğluş oğlumm herşey ii maşallah kafası çok aşağıda dedi 1 cm açıklık devam ediyo nstye girmedim bu sefer
hadi Allah kurtarsın canım... valla doğum yapan oldu o kadar oldu ki unuttum artıkherkese merhaba doğum yapan arkadaşlardan haber varmı bebişler ve anneler iyidir inşallah
bizde allah nasip ederse salı günü gidiyoruz doğuma
evet 37 de olucak 37.haftadan itibaren erken doğum sayılmıyomuş canım dr. bekletmek istemiyoerken olmuyomu kız salıya 37 de mi olucak
hadi Allah kurtarsın canım... valla doğum yapan oldu o kadar oldu ki unuttum artıkbugun ipek dıoğurcaktı doğurmuştuır muhtemelen...
hadi maşallah canım gidişat iyiyse sorun yok :) sevindm
evet 37 de olucak 37.haftadan itibaren erken doğum sayılmıyomuş canım dr. bekletmek istemiyo
sağol canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
evet 37 de olucak 37.haftadan itibaren erken doğum sayılmıyomuş canım dr. bekletmek istemiyo
sağol canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
eşim benden daha sabırsız ne zaman doğacak bu çocuk bekle bekle zamanda geçmiyor diyor.her gün defalarca arıyor birşey var mı diye.bende daha beklesin biraz daha büyüsün diyorum.
bebeğin hareketlerini hissediyor musun diye sordu evet diyince nstye gerek yok dedi kasılmam var zaten gelsede şu dk dan sonra sorun değil evet canım aşağıda olması ii inşallah benimde umudum 3,5 civarı olması doğunca 300 gr veriyorlarmış zatenoyy maşallah canm ne güzel 3 buçuğu geçer doğana kadar ama neden nst ya almadıki aşağıda olsun ya iyi işte çok yukarda olunca bekletir veya doğum sırasında inmeyebilir
sağol teyzesiimaşallah oğluna
hadi Allah kurtarsın canım... valla doğum yapan oldu o kadar oldu ki unuttum artıkbugun ipek dıoğurcaktı doğurmuştuır muhtemelen...
hadi maşallah canım gidişat iyiyse sorun yok :) sevindm
kaçıncı haftandasın aylacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?