2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin kız gelmeye niyetli galiba benm kini bilemiyorum ki of yarn doktorda görünür galiba çatı muayenesiyle anlarz artık

az niyetli gibi ama belli de olmaz akşamları biraz sancım oluyo işte öyle yani
yarın mı kontrolünüz canım belli olur o zaman.
benim dr geçen gün gittiğim de hazırlıklı ol dedi bana her şeyimi hazırladım koydum kenara dünde eşime diyorum suyum falan gelirse bak herşey burada ona göre tamam mı diyorum

herkese merhaba doğum yapan arkadaşlardan haber varmı bebişler ve anneler iyidir inşallah
bizde allah nasip ederse salı günü gidiyoruz doğuma

kıslar kontrolden geldim 3200 53 cm oğluş oğlumm herşey ii maşallah kafası çok aşağıda dedi 1 cm açıklık devam ediyo nstye girmedim bu sefer

kıslar kontrolden geldim 3200 53 cm oğluş oğlumm herşey ii maşallah kafası çok aşağıda dedi 1 cm açıklık devam ediyo nstye girmedim bu sefer

oyy maşallah canm ne güzel 3 buçuğu geçer doğana kadar ama neden nst ya almadıki aşağıda olsun ya iyi işte çok yukarda olunca bekletir veya doğum sırasında inmeyebilir

herkese merhaba doğum yapan arkadaşlardan haber varmı bebişler ve anneler iyidir inşallah
bizde allah nasip ederse salı günü gidiyoruz doğuma
hadi Allah kurtarsın canım... valla doğum yapan oldu o kadar oldu ki unuttum artık bugun ipek dıoğurcaktı doğurmuştuır muhtemelen...

hadi maşallah canım gidişat iyiyse sorun yok :) sevindm

erken olmuyomu kız salıya 37 de mi olucak
evet 37 de olucak 37.haftadan itibaren erken doğum sayılmıyomuş canım dr. bekletmek istemiyo
hadi Allah kurtarsın canım... valla doğum yapan oldu o kadar oldu ki unuttum artık bugun ipek dıoğurcaktı doğurmuştuır muhtemelen...

sağol canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

eşim benden daha sabırsız ne zaman doğacak bu çocuk bekle bekle zamanda geçmiyor diyor.her gün defalarca arıyor birşey var mı diye.bende daha beklesin biraz daha büyüsün diyorum.

evet 37 de olucak 37.haftadan itibaren erken doğum sayılmıyomuş canım dr. bekletmek istemiyo

sağol canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

ama neden ki özel bi sorun mu var bekletmemesi için ne kadar kalsa iyidr derler demi hele ki erkek bebklerin ciğeri daha geç gelişirmiş ya ben sezeryan olsamda son haftaya bırakırdım

oyy maşallah canm ne güzel 3 buçuğu geçer doğana kadar ama neden nst ya almadıki aşağıda olsun ya iyi işte çok yukarda olunca bekletir veya doğum sırasında inmeyebilir
bebeğin hareketlerini hissediyor musun diye sordu evet diyince nstye gerek yok dedi kasılmam var zaten gelsede şu dk dan sonra sorun değil evet canım aşağıda olması ii inşallah benimde umudum 3,5 civarı olması doğunca 300 gr veriyorlarmış zaten
maşallah oğluna
sağol teyzesii

çok sağol canım şu an göründüğü kadarıyla ii inşallah doğunca bir problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…