36+5 teyim.doğum günümüz kısmetse 2 haziranda belli olcak
Ohhh çok şükür maşallahhh :)))
bebek dönmedi kafası yukarda dönemsini beklemek istemiyo çünkü suyu sınırda riske girmek istemiyoama neden ki özel bi sorun mu var bekletmemesi için ne kadar kalsa iyidr derler demi hele ki erkek bebklerin ciğeri daha geç gelişirmiş ya ben sezeryan olsamda son haftaya bırakırdım
kaç kg doğmuş olacak ipekcim?
çilekcim sat'larımız aynı sanırım, aynı haftaları yaşıyoruzsen nasılsın? kontroller nasıl gidiyor?
hmm anladım ipekcimm sağlıklı bir bebek olsun da sağ salim doğurursun inşallah :)bebek dönmedi kafası yukarda dönemsini beklemek istemiyo çünkü suyu sınırda riske girmek istemiyo
bende tamamen dr a bıraktım
bugün 3400 civarındaydı %10 ultrasonun yanılma payı olur dedi ama genede 3 kilonun üstünde doğar dedi
kızlar burda haftası büyük olan benmi kaldım ya benle birlikte olanlar ya doğurdu ya sezeryana girdi ufffffffffffffffffffffffff
hmm anladım ipekcimm sağlıklı bir bebek olsun da sağ salim doğurursun inşallah :)
bi sen kaldınama sezaryen olsaydın doğurmştun bu günlerde :)
ipek naptı acaba yaa ? :44:
selam kızlar nasılsınız
volveroncum selam....
İyi Mervecim :) minnak kızım da iyi, 1 hafta önce 2800 olmuştu, tabii Burak paşanın eline su dökemez, okudum tosuncuk olmuşAllah nazarlardan saklasın
yalnız ters duruyor bizim kız, bakalım p.tesi kontrolüm var düzelmiş midir, bir de p.tesi nst'ye giricem ilk kez. Sen hiç girdin mi?
:) canım nasıl bir duygu yaa :) oğlunu uyutmuş da kendi işlerini yapıyormuşşöyle bi bakayım dedim kızlar.... oğlum mışıl mışıl uyuyo.. ben de banyo yaptım 1 saatte.... hazırlan giyin uzun sürüyo.. ama artık daha iyiyim....
iyi günler hanımlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın
iyi maşallah haftasnda seyrediyor cilekcim normali 2750 olması gerekiyormuş... benim velet coştu ya ama genetik olduğunu düşünmeye başladım artık canım baba iri anne de keza öyledayısı 1.92 boyunda hani derler ya kız halaya oğlan dayıya diye o hesap :) tşk ederim çok sağol, böyle giderse bana da sezaryen yolu gözüküyor... ters duruyorsa bi ihtimal düzelmiş olabilir bilmiyorum ki canım:44:
nst'ye dünle beraber 3.kez girdim canım bi sorun çıkmadı sancı açılma vs yok... 20 dk kadar sürüyor...
a.s. canıııımselam kızlar nasılsınız
volveroncum selam....
hmm anladım ipekcimm sağlıklı bir bebek olsun da sağ salim doğurursun inşallah :)
bi sen kaldınama sezaryen olsaydın doğurmştun bu günlerde :)
ipek naptı acaba yaa ? :44:
iyiyim sağolasın. minnoş da iyi... uyansın diye bekliyorum... emzirme vakti geldi.. bii 15-20 dk emzirmek için ilk başta bi buçuk saat uğraşıyodum.. şimdi kolaylaştı biraz daha....İyiyizz sen nasılsın? minnoşun nasıll :))
:) canım nasıl bir duygu yaa :) oğlunu uyutmuş da kendi işlerini yapıyormuşbis de oyle olalımm
grşrz ipekcim kendine çok dikkat et :)
üzlme canım ben napıyım ? bak geçen gittiğimde normal doğum dedi doktorum dün gittiğimde sezaryen de olabilirsin dedi... iri olduğu için, keşke benimki de dönmeseydi de bu kadar üzülmeseydim... yine de belli değil aslında 2 hafta içinde normal doğum oldu oldu olmadı sezaryen olucakmışım... sancım yok açılma yok kendimi de iyi hissediyorum 2 haftada bişey olacağını sanmıyorumKesin dayıya benziycek o zaman :) Sağlıkla kucağımıza alalım da düzelmezse de üzülmiycem artık..
a.s. canıııım
he ya sezeryan olsaydım da pazartesi olacaktım bu gidişle en geç haftada doğuran ben olucam 40 . haftaaaaaaaaaa
selam herkeseee
heyecan dorukta herkeste
sezeryan olup günü belli olanlar daha mı rahat acaba
yada benim gibi bebek ne zaman gelmek isterse o zaman normal doğum yapacak olanlar daha mı streste acaba :18:
öffff bi atlataydık şu doğumları hayırlısıyla
oğlanda bu kadar stres olmamıştım kızda aşırı düşünüyorum
zaten artık geceleri uyuyamıyorum
uyuyacağım varsada uykularım kaçıyo düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?