2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar ben bu çizelgeme baktıkça çok fena oluyorum yaaaa o kadar duygulanıyorum ki...
Çizelgeyi yaptığım günleri hatılıyorum, bi ortasına gelsem şu çizelgenin ne kadar başındayım dediğim günleri hatırlıyorum, doğum zamanları yaklaşanların topiklerine girip çizelgelerini gördüğümde ne kadar sona geldiğini görüp Allah bana da nasip etsin diye dua ettiğimi hatırlıyorum.. bir yandan hüzünleniyorum, karnımda kuzumun kıpırtılarıyla gün saymak da ne güzeldi, bak sonuna geliyoruz diye gözlerim doluyor....

Şükürler olsun bugünlere geldiğimiz için...

ama neden ki özel bi sorun mu var bekletmemesi için ne kadar kalsa iyidr derler demi hele ki erkek bebklerin ciğeri daha geç gelişirmiş ya ben sezeryan olsamda son haftaya bırakırdım
bebek dönmedi kafası yukarda dönemsini beklemek istemiyo çünkü suyu sınırda riske girmek istemiyo
bende tamamen dr a bıraktım
kaç kg doğmuş olacak ipekcim?

bugün 3400 civarındaydı %10 ultrasonun yanılma payı olur dedi ama genede 3 kilonun üstünde doğar dedi

çilekcim sat'larımız aynı sanırım, aynı haftaları yaşıyoruz sen nasılsın? kontroller nasıl gidiyor?

İyi Mervecim :) minnak kızım da iyi, 1 hafta önce 2800 olmuştu, tabii Burak paşanın eline su dökemez, okudum tosuncuk olmuş Allah nazarlardan saklasın
yalnız ters duruyor bizim kız, bakalım p.tesi kontrolüm var düzelmiş midir, bir de p.tesi nst'ye giricem ilk kez. Sen hiç girdin mi?

hmm anladım ipekcimm sağlıklı bir bebek olsun da sağ salim doğurursun inşallah :)
kızlar burda haftası büyük olan benmi kaldım ya benle birlikte olanlar ya doğurdu ya sezeryana girdi ufffffffffffffffffffffffff

bi sen kaldın ama sezaryen olsaydın doğurmştun bu günlerde :)

ipek naptı acaba yaa ? :44:

şöyle bi bakayım dedim kızlar.... oğlum mışıl mışıl uyuyo.. ben de banyo yaptım 1 saatte.... hazırlan giyin uzun sürüyo.. ama artık daha iyiyim....

iyi maşallah haftasnda seyrediyor cilekcim normali 2750 olması gerekiyormuş... benim velet coştu ya ama genetik olduğunu düşünmeye başladım artık canım baba iri anne de keza öyle dayısı 1.92 boyunda hani derler ya kız halaya oğlan dayıya diye o hesap :) tşk ederim çok sağol, böyle giderse bana da sezaryen yolu gözüküyor... ters duruyorsa bi ihtimal düzelmiş olabilir bilmiyorum ki canım:44:

nst'ye dünle beraber 3.kez girdim canım bi sorun çıkmadı sancı açılma vs yok... 20 dk kadar sürüyor...

şöyle bi bakayım dedim kızlar.... oğlum mışıl mışıl uyuyo.. ben de banyo yaptım 1 saatte.... hazırlan giyin uzun sürüyo.. ama artık daha iyiyim....
:) canım nasıl bir duygu yaa :) oğlunu uyutmuş da kendi işlerini yapıyormuş bis de oyle olalımm
iyi günler hanımlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın

grşrz ipekcim kendine çok dikkat et :)

Kesin dayıya benziycek o zaman :) Sağlıkla kucağımıza alalım da düzelmezse de üzülmiycem artık..

selam kızlar nasılsınız

volveroncum selam....
a.s. canıııım
hmm anladım ipekcimm sağlıklı bir bebek olsun da sağ salim doğurursun inşallah :)

bi sen kaldın ama sezaryen olsaydın doğurmştun bu günlerde :)

ipek naptı acaba yaa ? :44:

he ya sezeryan olsaydım da pazartesi olacaktım bu gidişle en geç haftada doğuran ben olucam 40 . haftaaaaaaaaaa

İyiyizz sen nasılsın? minnoşun nasıll :))
iyiyim sağolasın. minnoş da iyi... uyansın diye bekliyorum... emzirme vakti geldi.. bii 15-20 dk emzirmek için ilk başta bi buçuk saat uğraşıyodum.. şimdi kolaylaştı biraz daha....
:) canım nasıl bir duygu yaa :) oğlunu uyutmuş da kendi işlerini yapıyormuş bis de oyle olalımm

grşrz ipekcim kendine çok dikkat et :)

şimdilik rahatım baya.... teyzesi ananesi babanesi yapıyo her işi.... altını teyzesi alıyo.... zor ve güzel bişi... fındığım uyandı ben kaçtımmmmmmmmmm

selam herkeseee
heyecan dorukta herkeste
sezeryan olup günü belli olanlar daha mı rahat acaba
yada benim gibi bebek ne zaman gelmek isterse o zaman normal doğum yapacak olanlar daha mı streste acaba :18:
öffff bi atlataydık şu doğumları hayırlısıyla
oğlanda bu kadar stres olmamıştım kızda aşırı düşünüyorum
zaten artık geceleri uyuyamıyorum
uyuyacağım varsada uykularım kaçıyo düşünmekten

Kesin dayıya benziycek o zaman :) Sağlıkla kucağımıza alalım da düzelmezse de üzülmiycem artık..
üzlme canım ben napıyım ? bak geçen gittiğimde normal doğum dedi doktorum dün gittiğimde sezaryen de olabilirsin dedi... iri olduğu için, keşke benimki de dönmeseydi de bu kadar üzülmeseydim... yine de belli değil aslında 2 hafta içinde normal doğum oldu oldu olmadı sezaryen olucakmışım... sancım yok açılma yok kendimi de iyi hissediyorum 2 haftada bişey olacağını sanmıyorum
a.s. canıııım

he ya sezeryan olsaydım da pazartesi olacaktım bu gidişle en geç haftada doğuran ben olucam 40 . haftaaaaaaaaaa

olsun canım sağlıklı olsun da nasıl olsa doğurcaksın çıkıcak bi şekilde ordan merak etme

geceleri bende uyuyamaz oldum valla kaç kere wc'ye kalktım açıktım meyve yedi evde dolandım yattım sağa dön sola dön karnım ağrıdı, karnımı çeviriyorum önce sonra kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…