2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok üzülmeyeceğim, sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi gerçekten boş..

Ben kaçtım kızlar bu arada işler yoğunlaştı yine, öpüyorum herkesi çook

geceleri bende uyuyamaz oldum valla kaç kere wc'ye kalktım açıktım meyve yedi evde dolandım yattım sağa dön sola dön karnım ağrıdı, karnımı çeviriyorum önce sonra kendimi

karnı çevirdikten sonrası kolay zaten
bel ağrım ve alta olan baskı çok rahatsız ediyo beni
bacağımı kaldırmak eğilmek yatmak işkence gibi artık
doğurunca hepsi birden geçiyo çok şükür
uykusuzluk devam ediyo ama o minik mucizeler yüzünden

Selam kızlar doktordan geldik kızım 2943 gr 49 cm olmuş doktor bana bidaha gelme dedi kafası aşağıda normal doğum düşünüyosun dimi dedi evet dedim sancım suyum vs olunca gidicekmişim gene beni nst ye bağlamadı çatı muayenesi yapmadı ne biçim doktor yaw

maşallahhh

bu nasıl doktor bacım ya ne rahat

bidaha gelme mi dedi
bacım senin dr un kafası güzel di galiba sende onu bi muane etseydin

gerçekten yaaa.çatın darsa sancı çekip sezeryana dönmesin sonra ,keşke baksaydı için rahat ederdi.doktorlarda çok farklı kimi çok rahat kimi çok panik anlamadım gitti.benim ki her hafta çağıyor birşey olursa mutlaka ara falan deyip duruyor

benim dr da çok rahat uyuz yaaa bazen sinir ediyo beni
uyuz karı nolcak cacık

sorma merve ya sinirlerim bozuldu iyice ya adama bak bidaha doğurursam gitmem ona yani insan bi sancıma açılmama bakar dimi nst ye girmeden doğuran ilk kişi olucam heralde şimdi bekle ki sancı gelsin

valla ben anlamadım bacım, benim doktor her hafta düzenli nst istiyor benden 3 kere girdim şimdiye kadar... ne biliyim uyuz oldum be doktora

bidaha gelme mi dedi
bacım senin dr un kafası güzel di galiba sende onu bi muane etseydin

sövmeye başlıcaktım aslında yani ama o kadar bozuldum ki herşey boğazıma düğümlendi tartışma çıkardı susmasaydım soğuk nevale ya insan doğum şekilleri hakkında bilgi verir normalse bile bun nun epidurali var bilmemnesi var bide ne bileyim ben belki sancım var hissetmiyorum ilk gebeliğim nerden bileyim yaaa

bazı sancılar hissedilmiyormuş denizcim keşke bi deseydin girmek istiyorum nst'ye diye...

bazı sancılar hissedilmiyormuş denizcim keşke bi deseydin girmek istiyorum nst'ye diye...

benim niyetim aklımdaki herşeyi sormaktı aslında dedim ya öyle bi tavırla yaklaşıyo ki insana nutkum tutuldu bişey diyemedim zaten heyecanlıyım o anda eşimle kalakaldık eşimde diyo adam doktor ne diyosa doğrudur

manyak dr yaaa deliiii benim uyuz dr um bile her gittiğim de nst istiyo bir sürü soru soruyo şuran ağrıyo mu buran ağrıyo mu diye bende anlatıyorum böyle böyle diye senin dr bayaaa bi rahat mış canım olmazsa başka birine git tatlım ne olur ne olmaz normal doğum hakkında bilgi vermesi lazım bakalım bnm dr da daha bişey demedi doğum hakkında sadece nerde doğum yapıcamı sordu o kadar pazartesi anlatmaz sa ben sorucam artık

yani nerden bileceksin kiminin ağrı eşiği yüksek oluyor ağrısı olsa bile anlamıyor.senin doktorunu anlamadım ben.bilgi vermemesi zaten çok saçma.daha 3 haftan var son haftalar daha riskli nasıl gelme der yaa çok sinir oldum valla

bana sadece her gittiğimde sorduğu bi problem var mı .. ben nerden bileyim problem varsa sen bileceksin bilsem sana gelmem heralde manyak ya bugün sinirim tavana vurdu vallahi doğurcam:84:

bana sadece her gittiğimde sorduğu bi problem var mı .. ben nerden bileyim problem varsa sen bileceksin bilsem sana gelmem heralde manyak ya bugün sinirim tavana vurdu vallahi doğurcam:84:

en azından nst ye gir deseydi de hem senin için rahat olurdu hem oda ona göre bişey söylerdi bidaha gelme demesi çok mantıksız
hani bazı sağlık ocaklarında suratına bakarak sağlık raporu verenler varya onun gibi olmuş senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…