üzlme canım ben napıyım ? bak geçen gittiğimde normal doğum dedi doktorum dün gittiğimde sezaryen de olabilirsin dedi... iri olduğu için, keşke benimki de dönmeseydi de bu kadar üzülmeseydim... yine de belli değil aslında 2 hafta içinde normal doğum oldu oldu olmadı sezaryen olucakmışım... sancım yok açılma yok kendimi de iyi hissediyorum 2 haftada bişey olacağını sanmıyorum
olsun canım sağlıklı olsun da nasıl olsa doğurcaksın çıkıcak bi şekilde ordan merak etme
geceleri bende uyuyamaz oldum vallakaç kere wc'ye kalktım açıktım meyve yedi evde dolandım yattım sağa dön sola dön karnım ağrıdı, karnımı çeviriyorum önce sonra kendimi
Selam kızlar doktordan geldik kızım 2943 gr 49 cm olmuş doktor bana bidaha gelme dedikafası aşağıda normal doğum düşünüyosun dimi dedi evet dedim sancım suyum vs olunca gidicekmişim gene beni nst ye bağlamadı çatı muayenesi yapmadı ne biçim doktor yaw
Selam kızlar doktordan geldik kızım 2943 gr 49 cm olmuş doktor bana bidaha gelme dedikafası aşağıda normal doğum düşünüyosun dimi dedi evet dedim sancım suyum vs olunca gidicekmişim gene beni nst ye bağlamadı çatı muayenesi yapmadı ne biçim doktor yaw
maşallahhh
bu nasıl doktor bacım ya ne rahat
gerçekten yaaa.çatın darsa sancı çekip sezeryana dönmesin sonra ,keşke baksaydı için rahat ederdi.doktorlarda çok farklı kimi çok rahat kimi çok panik anlamadım gitti.benim ki her hafta çağıyor birşey olursa mutlaka ara falan deyip duruyor
sorma merve ya sinirlerim bozuldu iyice ya adama bak bidaha doğurursam gitmem ona yani insan bi sancıma açılmama bakar dimi nst ye girmeden doğuran ilk kişi olucam heralde şimdi bekle ki sancı gelsin
bidaha gelme mi dedi
bacım senin dr un kafası güzel di galiba sende onu bi muane etseydin
sövmeye başlıcaktım aslında yani ama o kadar bozuldum ki herşey boğazıma düğümlendi tartışma çıkardı susmasaydım soğuk nevale ya insan doğum şekilleri hakkında bilgi verir normalse bile bun nun epidurali var bilmemnesi var bide ne bileyim ben belki sancım var hissetmiyorum ilk gebeliğim nerden bileyim yaaa
bazı sancılar hissedilmiyormuş denizcim keşke bi deseydin girmek istiyorum nst'ye diye...
sövmeye başlıcaktım aslında yani ama o kadar bozuldum ki herşey boğazıma düğümlendi tartışma çıkardı susmasaydım soğuk nevale ya insan doğum şekilleri hakkında bilgi verir normalse bile bun nun epidurali var bilmemnesi var bide ne bileyim ben belki sancım var hissetmiyorum ilk gebeliğim nerden bileyim yaaa
manyak dr yaaa deliiii benim uyuz dr um bile her gittiğim de nst istiyo bir sürü soru soruyo şuran ağrıyo mu buran ağrıyo mu diye bende anlatıyorum böyle böyle diye senin dr bayaaa bi rahat mış canım olmazsa başka birine git tatlım ne olur ne olmaz normal doğum hakkında bilgi vermesi lazım bakalım bnm dr da daha bişey demedi doğum hakkında sadece nerde doğum yapıcamı sordu o kadar pazartesi anlatmaz sa ben sorucam artık
bana sadece her gittiğimde sorduğu bi problem var mı .. ben nerden bileyim problem varsa sen bileceksin bilsem sana gelmem heralde manyak ya bugün sinirim tavana vurdu vallahi doğurcam:84:
bana sadece her gittiğimde sorduğu bi problem var mı .. ben nerden bileyim problem varsa sen bileceksin bilsem sana gelmem heralde manyak ya bugün sinirim tavana vurdu vallahi doğurcam:84:
iyi bari o kadar soruyormuş.nerenin doktoru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?