ya canım burda bi özel hastaneye gidiyorum başlarda kanamam olunca iyi dediler bu doktora gittik o gidiş ama ben memnun kalmadım değiştiremedimde öyle işte..
en azından nst ye gir deseydi de hem senin için rahat olurdu hem oda ona göre bişey söylerdi bidaha gelme demesi çok mantıksız
hani bazı sağlık ocaklarında suratına bakarak sağlık raporu verenler varya onun gibi olmuş senin ki
canım bildiğin tanıdığın başka bi dr varsa ona git istersen için rahat eder hem
yani tamam hamileliğim iyi gidiyo olabilir ama bu bundan sonra da böyle gitcek demek değil ki her hafta gitmem gereken zamanda bana gelme diyo adam bunu bi türlü aklım almıyo sanki ne halin varsa gör dermiş gibi işini sevmiyosan yapma bana ne eşime dedim en ufak problem çıksın doğumda ben bu adama dava açarım:84:
öyle tabi canım şimdiye kadar iyi gidiyo olabilir ama esas şimdi önemli
dediğin gibi işini sevmiyosa yapmasın deli mi ne sanki zorla dr luk yapıyo
oyh içimi döktüm vallakızlar beni sizden başkası anlamıyo valla
rahatla bacım rahatla boşver uyuz dr u allah onun cezasını verecek
alemsin kız ibrahim tatlıses gibi keşke deseydim çıkmadan dra kapıdan allah cezanı verecek diye
bide ismail yk nın şarkısı vardı
allah belanı versin
allah seni kahretsin
bana gelen sana gelsin diye
alemsin kız ibrahim tatlıses gibi keşke deseydim çıkmadan dra kapıdan allah cezanı verecek diye
ben en son sağlık ocağına gittiğimde son zamanlar önemli bebek hareketlerine dikkat etmelisin falan dedi.hiç olmazsa 10 günde bir gel kalp atımlarını dinleyelim demişlerdi.benim doktorum her hafta çağırdığı için gitmedim.en azından sağlık ocağına falan gidersin onlarda kendi açılarından takip ediyorlar.
onada en son geçen gün gittiğimde kalp atımı dinleme cihazları bozukmuş o da bana bidaha gelmene gerek yok dedigüleyimmi ağlayayım mı topuk kanı için gelirmişim doğumdan dört gün sonra
bacım sen naptın bu dr lara seni istemiyolar böyle kime gitsen bidaha gelme demiş bende haziranın ilk haftası gidicem sağlık ocağına ebe çağırdı o zamana kadar doğurmazsam giderim gerçi hoş doğursam da gidicem
ne bileyim bacım yaw bidaha doğurursam zaten eve çağırcam ebe doğurtsun beni dr lardan hayır yok annem gibi doğururum işte
offf banyoyu yıkadım geldim... yoruldummmmm:84::84: fayanslar koyu renk, su lekesi kalıyo hep sağda solda, canım çıktı valla elimde fırçayla. annem ve kociş bi duysa gebertirler beni
kızımda karnımda bişeyler yapıyo ama ne olduğunu anlamadım, hala dönmeye çalışıyo sanırım garibim, zorlanıyo sanki...
hürrem sultan gibi bağırırsın artık sülümaaaaaaaannnn diye (eşinin ismini bilmiyorum )
hürrem öyle bağırıyo ya sülüman nerdesiiiinnn diye seninkide o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?