2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yani tamam hamileliğim iyi gidiyo olabilir ama bu bundan sonra da böyle gitcek demek değil ki her hafta gitmem gereken zamanda bana gelme diyo adam bunu bi türlü aklım almıyo sanki ne halin varsa gör dermiş gibi işini sevmiyosan yapma bana ne eşime dedim en ufak problem çıksın doğumda ben bu adama dava açarım:84:

öyle tabi canım şimdiye kadar iyi gidiyo olabilir ama esas şimdi önemli
dediğin gibi işini sevmiyosa yapmasın deli mi ne sanki zorla dr luk yapıyo

alemsin kız ibrahim tatlıses gibi keşke deseydim çıkmadan dra kapıdan allah cezanı verecek diye

ben en son sağlık ocağına gittiğimde son zamanlar önemli bebek hareketlerine dikkat etmelisin falan dedi.hiç olmazsa 10 günde bir gel kalp atımlarını dinleyelim demişlerdi.benim doktorum her hafta çağırdığı için gitmedim.en azından sağlık ocağına falan gidersin onlarda kendi açılarından takip ediyorlar.

onada en son geçen gün gittiğimde kalp atımı dinleme cihazları bozukmuş o da bana bidaha gelmene gerek yok dedi güleyimmi ağlayayım mı topuk kanı için gelirmişim doğumdan dört gün sonra

onada en son geçen gün gittiğimde kalp atımı dinleme cihazları bozukmuş o da bana bidaha gelmene gerek yok dedi güleyimmi ağlayayım mı topuk kanı için gelirmişim doğumdan dört gün sonra

bacım sen naptın bu dr lara seni istemiyolar böyle kime gitsen bidaha gelme demiş bende haziranın ilk haftası gidicem sağlık ocağına ebe çağırdı o zamana kadar doğurmazsam giderim gerçi hoş doğursam da gidicem

ne bileyim bacım yaw bidaha doğurursam zaten eve çağırcam ebe doğurtsun beni dr lardan hayır yok annem gibi doğururum işte

ne bileyim bacım yaw bidaha doğurursam zaten eve çağırcam ebe doğurtsun beni dr lardan hayır yok annem gibi doğururum işte

hürrem sultan gibi bağırırsın artık sülümaaaaaaaannnn diye (eşinin ismini bilmiyorum )
hürrem öyle bağırıyo ya sülüman nerdesiiiinnn diye seninkide o hesap

offf banyoyu yıkadım geldim... yoruldummmmm:84::84: fayanslar koyu renk, su lekesi kalıyo hep sağda solda, canım çıktı valla elimde fırçayla. annem ve kociş bi duysa gebertirler beni
kızımda karnımda bişeyler yapıyo ama ne olduğunu anlamadım, hala dönmeye çalışıyo sanırım garibim, zorlanıyo sanki...

Deniz hoşgeldin herşeyin yolunda gidiyor olması çok sevindirici maşallah sen bebek haeketlerini özenli bir şekilde takip et ve sakın bir şey olursa die korkma rahat ol ve emin ol ki hiçbirşey olmayacak dr unda doğum yapmaya kararlı isen keşke sorsaydın nst için gelmeycekmiyim die bakalım ne diyecekti...nst en çok kalp atışlarını takip için önemli sancın zaten öle ya da böle geldiğinde kendini hissettirecektir ... senin için en önemlisi hareketleri takip 2 saatte içerisinde muhakkak hareket ettiğini bil yeter :) Allah kolaylık versin.

aman canım dikkat et geçen gün ben az daha düşüyodum ayağım kaydı

hürrem sultan gibi bağırırsın artık sülümaaaaaaaannnn diye (eşinin ismini bilmiyorum )
hürrem öyle bağırıyo ya sülüman nerdesiiiinnn diye seninkide o hesap

suray bacım sülümana da benziyo ismi he suraaay deyiveririm çıkar işte eskiden dr mu varmış bide kaprislerini çek onların bağıra çığıra doğmuşum ben evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…