2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

namaz kılmaya çalışıyım dedim nefes nefese kaldım eğilirken 1 haftadır kılamıyordum halsizlikten başlıyım dedim aboo Allah'ım affetsin kılamıycam galiba doğumdan sonra inşallah:44:

valla düşmek hiç aklıma gelmedi biraz kireç çözücü kullandım, onun kokusu da boğacaktı beni nerdeyse. ağzımı burnumu yemeniyle bağladım, halimi bi görseydiniz

sen gene sadece kireç çözücü kullanmışsın ben önce kireç çözücü döktüm bide üstüne çamaşır suyu döktüm dün mutfağa giremedim kokudan ağzımı burnumu kapattım ama nafile en sonunda mutfağın camı açıktı kapısını kapattım da öyle geçti koku

sağol canım ultrasonda gördüm kalp atışlarını ama yeterlimidir bilmiyorum kızım maşallah çok hareketli tansiyonum normal ödem şişlik falan da yok şu anda iyiyim ama işte ilk olmasının verdiği bi cahillik oluyo burda herkes sık sık gidince druna banada tuhaf geliyo

kız siz manyak mısınz beeeeeee merve sen bilmiyor musun çamaşır suyuyla hiç bir tmzlik malzemesinin karıştırılmayacağını ayy kafayı sıyırdınız he son zamanlarınız diye acık poponuzun üstünde oturun

kız kireç çözücünün etkisi gitmiştir sandım ağzı açıktı o yüzden telef olmasın dökiyim dedim döküş o döküş patladı gitti yani bidaha hayatta yapmam

namaz kılmaya çalışıyım dedim nefes nefese kaldım eğilirken 1 haftadır kılamıyordum halsizlikten başlıyım dedim aboo Allah'ım affetsin kılamıycam galiba doğumdan sonra inşallah:44:
aman dikkatli ol kızz yıkama b daha banyo manyo
zorlanıyosan kılma canım, ya da oturarak dene. Allah bilmiyo mu seni..
bayadır yıkamıyodum banyoyu, mis gibi oldu, fayansta kendimi görebiliyorum şimdik

sadece kireç çözücü değil ki, o tek başına bu kadar etki etmezdi, kovaya su doldurdum, kireç çözücün üstüne domestos döktüm birazda, suya bişeyler oldu, köpükler çıkmaya başladı, rengi falan değişti, korktum patlayacak diye ya neyse,pencereleri falan açtım, hemen temizleyip çıktım. hazırladığım karışım reaksiyona girmiş meğer

aslında 37 den sonra haftada bir nst de görmek istiyorlar ama bu seni sıkıntıya itmesin sen yine de bir kaç gün sonra dr unu ara br sor derim ben.hareketleri düzenli ise senin için en yeterli bilgi benimde dr um 10 gün sonraya gel dedi sonrada arkasından ne kadar rahatım dimi dedi :) üstelikte ben sezeryanlıyım malum annelerimiz nst yemi giriyormuş ilk doğumumda annem sezeryanımı yapan dr a öle slemişti ne oldu ki sezeryana aldınız bizim zamanımızda nst mi vardı dedi dr cevap verememişti.son günlerinin keyfini çıkar sancı beklemesi zor oluyor ama beklicez bakalım :)

kız zaten oturarak kılmayı denedim sehpaya secde ediyorum da karnım sıkıştı bacaklarımı açıp karnımı araya denk getirdim eğilirken kalktığımda nefes nefese Allah affetsin kılamıcamm

bu arada harbi sopalıksın ezgi tamam güzel olmuş olabilir ama sadece ç.suyu ile yıkasaydın bari inşallah bişey olmaz

bendensin bacım bende tek başına etkili olmaz diye döktüm ama bidaha dökmem üstüne o kadar çok su döktüm ki haddi hesabı yok

Allah kabul etsin canım ben namazlarımı eğilemediğimden oturarak kılıyorum sana da oturarak tavsiye ederim rahatça bu şekilde namazlarını eda edebilirisn hem böylelikle için rahat olur.

pişman oldum inan sonra, yavrumu da zehirliyodum az kalsın.

bendensin bacım bende tek başına etkili olmaz diye döktüm ama bidaha dökmem üstüne o kadar çok su döktüm ki haddi hesabı yok
ben bi de potansiyel koyu bi başak burcuyumtitizlik en belirgin özelliklerimden

doğru söylemiş kadın zırt pırt sezeryana alıyorlar şimdi.. oda öyle dedi aslında hareketlerine dikkat et önemli dedi. gelme dese de ben giderim sancı falan anlayamam ki ben

doğru söylemiş kadın zırt pırt sezeryana alıyorlar şimdi.. oda öyle dedi aslında hareketlerine dikkat et önemli dedi. gelme dese de ben giderim sancı falan anlayamam ki ben

öle bi anlarsın ki o gelmek istedi mi seni yerinde durdurmaz :) nişan olur su olur bişiler olur takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…