suray bacım sülümana da benziyo ismi hesuraaay deyiveririm çıkar işte eskiden dr mu varmış bide kaprislerini çek onların bağıra çığıra doğmuşum ben evde
aman canım dikkat et geçen gün ben az daha düşüyodum ayağım kaydı
valla düşmek hiç aklıma gelmedibiraz kireç çözücü kullandım, onun kokusu da boğacaktı beni nerdeyse. ağzımı burnumu yemeniyle bağladım, halimi bi görseydiniz
valla düşmek hiç aklıma gelmedibiraz kireç çözücü kullandım, onun kokusu da boğacaktı beni nerdeyse. ağzımı burnumu yemeniyle bağladım, halimi bi görseydiniz
Deniz hoşgeldin herşeyin yolunda gidiyor olması çok sevindirici maşallah sen bebek haeketlerini özenli bir şekilde takip et ve sakın bir şey olursa die korkma rahat ol ve emin ol ki hiçbirşey olmayacak dr unda doğum yapmaya kararlı isen keşke sorsaydın nst için gelmeycekmiyim die bakalım ne diyecekti...nst en çok kalp atışlarını takip için önemli sancın zaten öle ya da böle geldiğinde kendini hissettirecektir ... senin için en önemlisi hareketleri takip 2 saatte içerisinde muhakkak hareket ettiğini bil yeter :) Allah kolaylık versin.
sen gene sadece kireç çözücü kullanmışsın ben önce kireç çözücü döktüm bide üstüne çamaşır suyu döktüm dün mutfağa giremedim kokudan ağzımı burnumu kapattım ama nafile en sonunda mutfağın camı açıktı kapısını kapattım da öyle geçti koku
demi eskiden dr mu varmış millet evde doğuruyomuş gerçi ben hastanede doğmuşum
kız siz manyak mısınz beeeeeeemerve sen bilmiyor musun çamaşır suyuyla hiç bir tmzlik malzemesinin karıştırılmayacağını ayy kafayı sıyırdınız he son zamanlarınız diye acık poponuzun üstünde oturun
namaz kılmaya çalışıyım dedim nefes nefese kaldım eğilirken1 haftadır kılamıyordum halsizlikten başlıyım dedim aboo Allah'ım affetsin kılamıycam galiba doğumdan sonra inşallah:44:
zorlanıyosan kılma canım, ya da oturarak dene. Allah bilmiyo mu seni..aman dikkatli ol kızz yıkama b daha banyo manyo
sadece kireç çözücü değil ki, o tek başına bu kadar etki etmezdi, kovaya su doldurdum, kireç çözücün üstüne domestos döktüm birazda, suya bişeyler oldu, köpükler çıkmaya başladı, rengi falan değişti, korktum patlayacak diye ya neyse,sen gene sadece kireç çözücü kullanmışsın ben önce kireç çözücü döktüm bide üstüne çamaşır suyu döktüm dün mutfağa giremedim kokudan ağzımı burnumu kapattım ama nafile en sonunda mutfağın camı açıktı kapısını kapattım da öyle geçti koku
kız kireç çözücünün etkisi gitmiştir sandım ağzı açıktı o yüzden telef olmasın dökiyim dedim döküş o döküş patladı gitti yani bidaha hayatta yapmam
sağol canımultrasonda gördüm kalp atışlarını ama yeterlimidir bilmiyorum kızım maşallah çok hareketli tansiyonum normal ödem şişlik falan da yok şu anda iyiyim ama işte ilk olmasının verdiği bi cahillik oluyo burda herkes sık sık gidince druna banada tuhaf geliyo
zorlanıyosan kılma canım, ya da oturarak dene. Allah bilmiyo mu seni..
bayadır yıkamıyodum banyoyu, mis gibi oldu, fayansta kendimi görebiliyorum şimdik
sadece kireç çözücü değil ki, o tek başına bu kadar etki etmezdi, kovaya su doldurdum, kireç çözücün üstüne domestos döktüm birazda, suya bişeyler oldu, köpükler çıkmaya başladı, rengi falan değişti, korktum patlayacak diye ya neyse,pencereleri falan açtım, hemen temizleyip çıktım. hazırladığım karışım reaksiyona girmiş meğer
zorlanıyosan kılma canım, ya da oturarak dene. Allah bilmiyo mu seni..
bayadır yıkamıyodum banyoyu, mis gibi oldu, fayansta kendimi görebiliyorum şimdik
sadece kireç çözücü değil ki, o tek başına bu kadar etki etmezdi, kovaya su doldurdum, kireç çözücün üstüne domestos döktüm birazda, suya bişeyler oldu, köpükler çıkmaya başladı, rengi falan değişti, korktum patlayacak diye ya neyse,pencereleri falan açtım, hemen temizleyip çıktım. hazırladığım karışım reaksiyona girmiş meğer
namaz kılmaya çalışıyım dedim nefes nefese kaldım eğilirken1 haftadır kılamıyordum halsizlikten başlıyım dedim aboo Allah'ım affetsin kılamıycam galiba doğumdan sonra inşallah:44:
kız zaten oturarak kılmayı denedim sehpaya secde ediyorum da karnım sıkıştı bacaklarımı açıp karnımı araya denk getirdim eğilirken kalktığımda nefes nefeseAllah affetsin kılamıcamm
ben secde için başımı bir yere koymuyorum koymaya çalışırsam dediğin gibi karnım sıkışıyor o yüzden sandalyeye oturup eğilebildiğim kadarı ile eğilip secde yapıyorumbide öle dene istersen öle de olmazsa napalım :)
pişman oldum inan sonra, yavrumu da zehirliyodum az kalsın.kız zaten oturarak kılmayı denedim sehpaya secde ediyorum da karnım sıkıştı bacaklarımı açıp karnımı araya denk getirdim eğilirken kalktığımda nefes nefeseAllah affetsin kılamıcamm
bu arada harbi sopalıksın ezgi tamam güzel olmuş olabilir ama sadece ç.suyu ile yıkasaydın bari inşallah bişey olmaz
ben bi de potansiyel koyu bi başak burcuyumbendensin bacım bende tek başına etkili olmaz diye döktüm ama bidaha dökmem üstüne o kadar çok su döktüm ki haddi hesabı yok
aslında 37 den sonra haftada bir nst de görmek istiyorlar ama bu seni sıkıntıya itmesinsen yine de bir kaç gün sonra dr unu ara br sor derim ben.hareketleri düzenli ise senin için en yeterli bilgi benimde dr um 10 gün sonraya gel dedi sonrada arkasından ne kadar rahatım dimi dedi :) üstelikte ben sezeryanlıyım malum annelerimiz nst yemi giriyormuş ilk doğumumda annem sezeryanımı yapan dr a öle slemişti ne oldu ki sezeryana aldınız bizim zamanımızda nst mi vardı dedi dr cevap verememişti.son günlerinin keyfini çıkar sancı beklemesi zor oluyor ama beklicez bakalım :)
doğru söylemiş kadınzırt pırt sezeryana alıyorlar şimdi.. oda öyle dedi aslında hareketlerine dikkat et önemli dedi. gelme dese de ben giderim sancı falan anlayamam ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?