2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru söylemiş kadın zırt pırt sezeryana alıyorlar şimdi.. oda öyle dedi aslında hareketlerine dikkat et önemli dedi. gelme dese de ben giderim sancı falan anlayamam ki ben

git bacım git boşver sen onları niye geldin derse de sanane ben kuzucuğumun kalp sesini dinlemeye geldim de

Allah kabul etsin canım ben namazlarımı eğilemediğimden oturarak kılıyorum sana da oturarak tavsiye ederim rahatça bu şekilde namazlarını eda edebilirisn hem böylelikle için rahat olur.
oturarak kılıyorum da yere oturuyorum canım... bilmiyorum çok zorlandım

aynen işte oyle yaptığım zaman mahvoldum valla tamam bi de öyle denerim canım sağol

ben çıkıyorum kızlar 6 gibi kociş gelcek, kaynanamlara geçicez. kıyafet hazırlayım biraz, yarın da ordan dr umza gidicez, kuzumu görcemmmmmmm, pazara kadar gelemem buraya. pazar günü getircem kızcemin haberlerini... kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnn, öpüldünüzzzz

dün gelmemişti ya merak ettim bende.
hayırlısıyla kurtulur inşallah.

sabah doktora gittim.
p.tesi 9'da doğuruyorum kızlar. dua edin benim için.

ayyy canım yaaa sendemi doğuruyosun allah kolaylık versin canım dualarımız seninle
bende doğurmak istiyorum yaaaa :84::84::84::84:

dün gelmemişti ya merak ettim bende.
hayırlısıyla kurtulur inşallah.

sabah doktora gittim.
p.tesi 9'da doğuruyorum kızlar. dua edin benim için.
yaa nasılmış bebişinin durumu?hadi Allah kurtarsın canım darısı bize :)

grşz canım güzel haberlerle gel inşallahhh

kızlar bende çıkıyorum karnım accayip kasılıyo bende mi gidiyorum ne yavaştan doğuma sırtıma ağrı girdi birden kocişi bi ariyim de gelsin olmazsa görüşürüz sonra öptüm sizi byy

ayyy canım yaaa sendemi doğuruyosun allah kolaylık versin canım dualarımız seninle
bende doğurmak istiyorum yaaaa :84::84::84::84:

biraz daha sabır canım az kaldı. çok sağol.

yaa nasılmış bebişinin durumu?hadi Allah kurtarsın canım darısı bize :)

bebeğim gayet iyi maşallah 3800gr. ölçtü ağırlığını. boyu da 54 cm civarı.
hayırlısıyla allah hepimizi kurtarsın inşallah.

hadi hayırlısı canım yazmayı unutma iyi hissedince kendini ayy ne hoşş

yazarım canım, ben yazamasamda eşime yazdırırım.

hey maşallah uzun boylu olacak desene :) hadi inşallah bir nefeste girer çıkarsın ameliyattan :)

Son düzenleme:

oy maşallah yanaklar sıkılmalık kıvamda boyuda uzunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…