fmg dualarim seninleeeee
sagliklabkuzunu al koynunaaaa
ayyy darisi basimizaaaaaaa
fmg yaa ege ile konusursan benden selam soyleseneeeee
fmg anestezi seklini konustunuz mu
senin adina acaip heyecanlandim yaaa
bende sırf ameliyat sonrası daha az acı hissediyosun diye epidural düşünüyorum etkisi 5-6 saat sürdüğünden fazla ağrın olmuyomuş sanırım hatta nette hiç olmuyor diyor uzman tv de filanda izledi dr kaan kocatepe epidural sezeryan sonrası yok denecek kadar az ağrınız olur epidural katater hala takılı oldugu için ağrı kesiciler ordan yapılır ve etkisi daha çok olur diyor yoksa kimse beni uyanıkken ameliyata ikna edemez yine canım acıycak korkusundan yani
canım gözün aydın bu arada yukarıda yazmayı unutmuşum bebeğini sağlıkla kucagına almışsın ne güzel darısı bizebu arada bi kaç sorum var cevaplarsan çok sevinirim sakinleştiricilerin nasıl bi etkisi oluyo uyutuyomu yoksa etrafındakilerin farkındamı olmuyosun? bide ameliyat sonrası çok ağrın oldumu canım epiduralin etkisi kaç saat sonra geçti ve geçtikten sonra çok acı hissettinmi? cevaplarsan mutlu olurum
kızlar volverondan haber var mı göremedim burda
kızlar volverondan haber var mı göremedim burda
kızlar merhaba , nasıslınız? dün doktora gittim bebeğim makat gelişi geliyor 10 hazirana kadar gün verdi eğer dönmezse 13 hazirandan sezeryana alacaklar sizce döner mi ?ben normal doğum istiyoruö
bir kaç kişinin daha öyle canım dönmesini bekliyorlar ama daha bişey yok... inş döner...
maşallah size çok güzel görünüyorsunuz kaç kilo aldın toplam ?
9 da kaldımmmm
süper maşallahh bende öyle 9 kilo aldım :) kzıımda 2750 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?