2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım öcelikle teşekkür ederm mesajını yeni gördüm
sakinleştirici ameiyat esnasında soğukkanlı olmamı sağladı, hafif bi de rehavet verdi...tüm yakınlarım hiç de ameliyattan çıkmış gibi olmadığımı söyledi sürekli
epidural kateterim 1 gün daha durdu benimle ama çok da faydası olmadı sonra çıkarttılar...beim ameliyat sonrası ğrılarım evde başadı ama minoset kullanarak başa çııkabildim
şu an da mesela sadece dikiş yerlerimde sızı var o da gayet normal

kızlar merhaba , nasıslınız? dün doktora gittim bebeğim makat gelişi geliyor 10 hazirana kadar gün verdi eğer dönmezse 13 hazirandan sezeryana alacaklar sizce döner mi ? ben normal doğum istiyoruö

kızlar merhaba , nasıslınız? dün doktora gittim bebeğim makat gelişi geliyor 10 hazirana kadar gün verdi eğer dönmezse 13 hazirandan sezeryana alacaklar sizce döner mi ? ben normal doğum istiyoruö

bir kaç kişinin daha öyle canım dönmesini bekliyorlar ama daha bişey yok... inş döner...

..................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…