kızlar merhaba , nasıslınız? dün doktora gittim bebeğim makat gelişi geliyor 10 hazirana kadar gün verdi eğer dönmezse 13 hazirandan sezeryana alacaklar sizce döner mi ?ben normal doğum istiyoruö
burdayım canım malesef doğurmadım yaaaaaaaa:84::84::84:
benımkıde en son 3050 lıydı bılmıyorum suan kac kg
herkese selammmm :80::80:
damlacım daha önce kk da İNŞİKAK suresinin bebeği doğum yapacak şekle döndürdüğünü okumuş ve paylaşmıştım...
netten bu sureyi arattır ve dene istersen, inanırmısın bilmem
canımmm çoook teşekkür ederim inançlıyımdır o konuda tabikii sureyi okumam yeterli mi yapmam gereken bişey var mı?
canım içinin rahat etmesi için gir detaylıya... bişey olcağını sanmıyorum stres mi yaptın bişeyi? doktor iyi seyler söylemiş, korkma... ishal içinde patates haşla ye...merhaba kızlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim, sabah ufak bi kanamam oldu yine. doktoru aradım gel dedi, gittim, rahimde bi açılma falan yok bebekte de bişey yok, ama niye kanama oluyor belli değil. sonra bikaç damla daha geldi ve geçti..
bebiş 2319 gr olmuş, kilosu bana az gibi geldigebelik.orgda ortalama 2490 diyor. doktor iyi kilosu dedi, tombik bi bebek olmayacak dedi.3 ile 3,200 arası olur dedi.. yüzünü 4 boyutluda yine göremedik, ama 2 boyutluda gördüm çook güzel görünüyordu..ağzı burnu o kadar muntazamdı ki canım benim..
onun dışında da yediğim bişey dokundu sanırım ishal oldum ama çok beter haldeyim söylemesi ayıp yaa. su içiyorum su kaybı olmasın diye..
kilosuna taktım bebeğin. bi de tekrar sordum detaylı ultrasona gerek var mı diye, madem bu kadar soruyosun bi daha isteyelim dedi, sizce lazımsa yaptıralım dedim ben sadece hatırlatmak için soruyorum dedim, yok isteyelim dedi,10 haziranda hem nst hem detaylı ultrason bakılacak..işte böyle..
9 da kaldımmmm
merhaba kızlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim, sabah ufak bi kanamam oldu yine. doktoru aradım gel dedi, gittim, rahimde bi açılma falan yok bebekte de bişey yok, ama niye kanama oluyor belli değil. sonra bikaç damla daha geldi ve geçti..
bebiş 2319 gr olmuş, kilosu bana az gibi geldigebelik.orgda ortalama 2490 diyor. doktor iyi kilosu dedi, tombik bi bebek olmayacak dedi.3 ile 3,200 arası olur dedi.. yüzünü 4 boyutluda yine göremedik, ama 2 boyutluda gördüm çook güzel görünüyordu..ağzı burnu o kadar muntazamdı ki canım benim..
onun dışında da yediğim bişey dokundu sanırım ishal oldum ama çok beter haldeyim söylemesi ayıp yaa. su içiyorum su kaybı olmasın diye..
kilosuna taktım bebeğin. bi de tekrar sordum detaylı ultrasona gerek var mı diye, madem bu kadar soruyosun bi daha isteyelim dedi, sizce lazımsa yaptıralım dedim ben sadece hatırlatmak için soruyorum dedim, yok isteyelim dedi,10 haziranda hem nst hem detaylı ultrason bakılacak..işte böyle..
damlacım daha önce kk da İNŞİKAK suresinin bebeği doğum yapacak şekle döndürdüğünü okumuş ve paylaşmıştım...
ayy bakmam lazım hemen
kız allah seni ne etmesin emi
uyku gözümden akıyo 2 gündür sabah 6 da kalkıyorum, şimdi uyku bastırdı yatacaktım, sırf sen ve esra ortalıkta yoktu dün doğurdunuzmu diye girdim
canımmm çoook teşekkür ederim inançlıyımdır o konuda tabikii sureyi okumam yeterli mi yapmam gereken bişey var mı?
sanırım namaz kılıp bu dua okunuyormuş namazın içinde,
sonra secde yapılıyormuş...
anlatan kişi bunu bi arkadaşının yaptığını ve daha secdedeyken bebeğin döndüğünü hissettiğini söylemişti arkadaşının, sen netten ararsan tam olarak nasıl yapıldığını bulursun benim hatırladığım bu kadar...
merhaba kızlar nasılsınız?
sanırım namaz kılıp bu dua okunuyormuş namazın içinde,
sonra secde yapılıyormuş...
anlatan kişi bunu bi arkadaşının yaptığını ve daha secdedeyken bebeğin döndüğünü hissettiğini söylemişti arkadaşının, sen netten ararsan tam olarak nasıl yapıldığını bulursun benim hatırladığım bu kadar...
çok teşekkür ederim canım deniycem sağol...
kız napalım ya çıkmadı benm oğlan işte ama sancı gündüz yokdu akşam saatlernde gene başladı ama arttı diyebilirm
yok bişey demedi, insan korkuyor açılma mı oldu ne oldu diye, kendimi yorsam vs anlıcam da hiçbişey yaptığım yok, hakkaten dikkat ediyorum, beslenmeme de dikkat ediyorum. doktor bişey demedi, bugün dinlen haftasonu da dinlen, devam ederse beni ara dedi, eğer devam ederse pazartesiden sonra artık raporunu başlatırız dedi ama bişey yok çokşükür devam etmedi..allah allahhhh :44::44:
nerden geliyomuşki kanama dr bişi demedimi???
kilosunada takılma tatlım ultrason yanılabiliyor..
geçmiş olsun benimde 34 haftamda bir kanamam oldu tam kanama gibi değil damla damla geldi akıntıyla karışık doktorlar baktı dediğin gibi herhangi bişey bulamadılar. benim bebğimde o haftada 2370 di. doktorda çok kilolu olmaz zayıf doğar dedi. takma kafana genetiklede alakalı sen ya da eşin zayıuf doğdu ise buda etkiliyor bizede en fazla 3000-3200 anca doğar dediler. çook düşünme bebğin sağlıklı ise kalanı müim değil
yok bişey demedi, insan korkuyor açılma mı oldu ne oldu diye, kendimi yorsam vs anlıcam da hiçbişey yaptığım yok, hakkaten dikkat ediyorum, beslenmeme de dikkat ediyorum. doktor bişey demedi, bugün dinlen haftasonu da dinlen, devam ederse beni ara dedi, eğer devam ederse pazartesiden sonra artık raporunu başlatırız dedi ama bişey yok çokşükür devam etmedi..
canım ben 3300 doğmuşum eşim 2500 falan doğmuş, dediğin gibi bizi geçmez sanırım. bi de kordon olayımız var, kordonda 3 yerine 2 damar var, düşük kilolu olabilir demişti doktor. ondan takığım biraz da...of bi de detaylı istedi ama nolcak ki detaylı bakılsa da
canım ben 3300 doğmuşum eşim 2500 falan doğmuş, dediğin gibi bizi geçmez sanırım. bi de kordon olayımız var, kordonda 3 yerine 2 damar var, düşük kilolu olabilir demişti doktor. ondan takığım biraz da...of bi de detaylı istedi ama nolcak ki detaylı bakılsa da
senin o oğlan varya...heyecanlandırıp oturtuyo hepimizi yerine
sıkma cnaını sen iyi düşün korkulacak birşey yok bu durumda ne zaman yaptıracaksın ultrasonu?
şimdiden çoooook fena benm tatlı oğlum
şimdiden çoooook fena benm tatlı oğlum
evet çok fena ve tatlı
bugün dedim doğurmuştur yarın bi günde resim koyar diye ama nerdee......
kızlar yarın dr kontrolüm var bide doğurup gelirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?