2 hafta sonra canım, kordon durumundan dolayı 30.haftadan sonra gerekirse tekrar bakarız demişti, ben o yüzden hatırlatıyorum her seferinde gerek yok dimi diye, doktor da ısrarla istiyorum diye düşündü, anlattım ama yok isteyelim dedi.. kanamanın üstünde hiiç durmadı zaten, günlük 1 ped kadar gelebilir normal, fazlası olursa ararsın dedi ama gelmedi zaten bişey..
kız dur bi 36yı tamamla senin acelen ne
acelem...
heryerim ağrıyo, otursam oturamıyorum, yatsam yatamıyorum
ayaklarım 1 aydır fil ayağı gibi
ellerim bile bişeyi kavrayamıyo
daha anlatiiiimmii
anlatma bacım tamam git doğur gel
bende snein gibiyim :) aynı durumda br an önce doğursam diye bekliyoırum :))))
aaaaa vuslatttttttttt
canım arkadaşımmm
ne haber
seni hamile diye okumuştum???
merve tele msj attım bacımmkaydettım noyu ok
ay kızlar bugun pazar ındık annemle anahtar evde kaldı celık kapıda olunca acamadıkcilingir cagırdık esimle kavga ettım bır ton dedımkı bundan sonra eve gelırken hep cılıngır cagıracaksın cunkı kapıyı acmıcam sana dedım bıde o ara kumsal nasıl oynuyor hıhhhh kızım hadı dog bır bu eksık dedım deli herıfe o kadar yedek anahtar al dedım almadı
merve tele msj attım bacımmkaydettım noyu ok
ay kızlar bugun pazar ındık annemle anahtar evde kaldı celık kapıda olunca acamadıkcilingir cagırdık esimle kavga ettım bır ton dedımkı bundan sonra eve gelırken hep cılıngır cagıracaksın cunkı kapıyı acmıcam sana dedım bıde o ara kumsal nasıl oynuyor hıhhhh kızım hadı dog bır bu eksık dedım deli herıfe o kadar yedek anahtar al dedım almadı
aaaaa vuslatttttttttt
canım arkadaşımmm
ne haber
seni hamile diye okumuştum???
tamamdır bacım kaydettim
yedek yaptırsanıza kız Allah korusun sana evde bişi olsa zile mi basıcak kapıyı açman içinyaptrısın söle
aman herifleri zaten hiç karıştırma esracım
insan kocasna gerizekalı der mi kızgerizekalı ıstee cılıngire 40 tl verdım bana 80 faizıyle verecen dedım tamam diyorkonusmıcam
çok geçmiş olsn canım kötüysn ertele bence...kızlarr geberiyorum gripten.ateşim yok.baş ağrısı titreme falan da yok.ama burnum çok tıkalı.sürekli ağzımdan nefes aldığımdan da oğazım çok kuru.öksürük de var hafiften.doğumuma 4 gün kaldı.halima bak.2 gündür böyleyim.sizce pazartesiye kadar falan rahatlar mıyım???olmadı doğumumu erteletsem acaba?????
SEVİ ya bıse dıcem bacım dun salak ebe benı korkuttu yaaa bu epidural normal dogum olmustun dımı sen rahat mı dıye soracaktım yok bagıracannnnnnnnnnn dagıtacan orayı burayı en son bebek cıkarken ıgne vurulacak felan dedı
kızlar herkese merhaba. doğuranlara Allah sağlık versin.
tam rahaaaat rahaaaaat dinlenmem gerekirken geçen c.tesi habersizden pattadanak kaynanam kayınpederim ve kaynım sabahın köründe memleketten geldi.ve yarında annemler geliyor.aramız hiç iyi değil.annemlerlede öyle görüşmüyorlar.karının hiç gitmeye niyetide yok.küçük bi kıyamet kopabilir. Allahım beni selamete çıkarsın.haaaa bide kahvaltısı hazırlıyorum akşama kadar karı bi kap yemek yapmıyo düşünmüyo sık sık acıkacağımı...el elinin üstünde elide şeyinin üstünde akşama kadar oturuyo....
heriflede kavga ediyoz hastane konusunda ben özel diyorum o devlet diyo 5 krş parası yok diye..bende banane diyom bakalım nolacak.
yani çok derdim var çoooooooooooooooooooook.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?