2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun sıkma canını ultrasonda da bişey çıkmayacak. kanamanda normal. sorun yok sen hiiç takma kafanaa.

merve tele msj attım bacımm kaydettım noyu ok

ay kızlar bugun pazar ındık annemle anahtar evde kaldı celık kapıda olunca acamadık cilingir cagırdık esimle kavga ettım bır ton dedımkı bundan sonra eve gelırken hep cılıngır cagıracaksın cunkı kapıyı acmıcam sana dedım bıde o ara kumsal nasıl oynuyor hıhhhh kızım hadı dog bır bu eksık dedım deli herıfe o kadar yedek anahtar al dedım almadı

tamamdır bacım kaydettim

yedek yaptırsanıza kız Allah korusun sana evde bişi olsa zile mi basıcak kapıyı açman için yaptrısın söle

aman herifleri zaten hiç karıştırma esracım

aaaaa vuslatttttttttt
canım arkadaşımmm
ne haber
seni hamile diye okumuştum???

Evet canım ben de temmuz anne adayıyım inşallah.Sen benden önce davranmışsın:)Haziran anne adayları ne durumda bi bakayım demiştim ben de seni görür görmez senin gibi aaaaa sevibade dedimSenin az kalmış ne güzel benim daha çok var Allahtan hayırlısı bir de erken doğum tehlikem var kasılmalarım çok erken başladı çok şükür bu haftalara kadar gelebildik.Sen nasılsın senin nasıl geçiyor hamilelik??

kızlarr geberiyorum gripten.ateşim yok.baş ağrısı titreme falan da yok.ama burnum çok tıkalı .sürekli ağzımdan nefes aldığımdan da oğazım çok kuru.öksürük de var hafiften.doğumuma 4 gün kaldı.halima bak.2 gündür böyleyim.sizce pazartesiye kadar falan rahatlar mıyım???olmadı doğumumu erteletsem acaba?????

SEVİ ya bıse dıcem bacım dun salak ebe benı korkuttu yaaa bu epidural normal dogum olmustun dımı sen rahat mı dıye soracaktım yok bagıracannnnnnnnnnn dagıtacan orayı burayı en son bebek cıkarken ıgne vurulacak felan dedı

kızlar herkese merhaba. doğuranlara Allah sağlık versin.
tam rahaaaat rahaaaaat dinlenmem gerekirken geçen c.tesi habersizden pattadanak kaynanam kayınpederim ve kaynım sabahın köründe memleketten geldi.ve yarında annemler geliyor.aramız hiç iyi değil.annemlerlede öyle görüşmüyorlar.karının hiç gitmeye niyetide yok. küçük bi kıyamet kopabilir. Allahım beni selamete çıkarsın.haaaa bide kahvaltısı hazırlıyorum akşama kadar karı bi kap yemek yapmıyo düşünmüyo sık sık acıkacağımı...el elinin üstünde elide şeyinin üstünde akşama kadar oturuyo....
heriflede kavga ediyoz hastane konusunda ben özel diyorum o devlet diyo 5 krş parası yok diye..bende banane diyom bakalım nolacak.

yani çok derdim var çoooooooooooooooooooook.....

gerizekalı ıstee cılıngire 40 tl verdım bana 80 faizıyle verecen dedım tamam diyorkonusmıcam
insan kocasna gerizekalı der mi kız çok ayıp yaptırsn ama ihmal etmeyn bacım.
çok geçmiş olsn canım kötüysn ertele bence...

o nasıl ebeymiş beeeeeee mal mıdır nedir? öyle şey mi söylenir bağırcan dağıtıcan

haaaaa bu arada dün banyoyu temizlerken şeyimin üzerine düştüm bacaklarım pergel gibi ayrıldı.şimdilik bi sorun yok kanama falan.ama meleğimin hareketleri sanki birazcık azaldı gibi....o beni tedirgin ediyo...şimdilik bu kadar

ay sana mı yaptırıyor bütün işleri? hiç anlamıyorum böyle vicdansız insanları, sen iki can taşıyorsun onların sana hizmet etmsi gerekiyor... nerden çıkmışlar? ya bana göre istsinalar hariç yeni doğum yapan bi kadının yanına KENDİ ANNESİNDEN BAŞKASI YAKIŞMAZ!

bizimkilerin arası da kötü hatta onların benim hamile olduğumdan haberi olduklarını bile sanmıyorum eşime diyorum doğum yaptığımdan hiç kimsenin haberi olmucak bana annem yeter... gelmesinler çekemem kavga dövüş, sütüm kesilir bişey olur kimseyi affetmem valla! annem yeter bana, gerçi hoş haberleri olsa da gelmez onlar... neyse hiç girmiyim o konulara...

özel devlet farketmez aslında, yok mu güvendiğin bi devlet hastanesi? ayrıca sen kontrollere nreye gidiyordun? kontrolünü yapan doktorun yapmayacak mı doğumunu?:44:

Yuzune dememde arkasından derım

Ebeye gelınce bıde catın dar dedi Dun sınır ettı benııı dr a sezeryana al benı dedım hayır dedı dogumun gelmıs artık cocuk kanala gırmıs bugun yarın doguracan yapmam dedı Ebe catın dar dedı dedım hayır bende baktım catın dar felan degıl dedı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…