ayy çok geçmiş olsunnn dikkat edin yaa bugun de kızlar temzlikten bahsettiler ç.suyu ile başka tmzlik ürününü karıştırmışlar zehirleniyorlarmuş az daha manyaklarhaaaaa bu arada dün banyoyu temizlerken şeyimin üzerine düştümbacaklarım pergel gibi ayrıldı.şimdilik bi sorun yok kanama falan.ama meleğimin hareketleri sanki birazcık azaldı gibi....o beni tedirgin ediyo...şimdilik bu kadar
ya sonuçta nezle 1 haftada geçicek.tek korkum doğuma böyle girmek ve bebğime geçer mi korkusuuu
Evet canım ben de temmuz anne adayıyım inşallah.Sen benden önce davranmışsın:)Haziran anne adayları ne durumda bi bakayım demiştim ben de seni görür görmez senin gibi aaaaa sevibade dedimSenin az kalmış ne güzel benim daha çok var Allahtan hayırlısı bir de erken doğum tehlikem var kasılmalarım çok erken başladı çok şükür bu haftalara kadar gelebildik.Sen nasılsın senin nasıl geçiyor hamilelik??
hıc sorma konusmıcam zaten
kızlarr geberiyorum gripten.ateşim yok.baş ağrısı titreme falan da yok.ama burnum çok tıkalı.sürekli ağzımdan nefes aldığımdan da oğazım çok kuru.öksürük de var hafiften.doğumuma 4 gün kaldı.halima bak.2 gündür böyleyim.sizce pazartesiye kadar falan rahatlar mıyım???olmadı doğumumu erteletsem acaba?????
SEVİ ya bıse dıcem bacım dun salak ebe benı korkuttu yaaa bu epidural normal dogum olmustun dımı sen rahat mı dıye soracaktım yok bagıracannnnnnnnnnn dagıtacan orayı burayı en son bebek cıkarken ıgne vurulacak felan dedı
Yuzune dememde arkasından derım
Ebeye gelınce bıde catın dar dediDun sınır ettı benııı dr a sezeryana al benı dedım hayır dedı dogumun gelmıs artık cocuk kanala gırmıs bugun yarın doguracan yapmam dedı Ebe catın dar dedı dedım hayır bende baktım catın dar felan degıl dedı :26:
ay sana mı yaptırıyor bütün işleri? hiç anlamıyorum böyle vicdansız insanları, sen iki can taşıyorsun onların sana hizmet etmsi gerekiyor... nerden çıkmışlar? ya bana göre istsinalar hariç yeni doğum yapan bi kadının yanına KENDİ ANNESİNDEN BAŞKASI YAKIŞMAZ!
bizimkilerin arası da kötü hatta onların benim hamile olduğumdan haberi olduklarını bile sanmıyorum eşime diyorum doğum yaptığımdan hiç kimsenin haberi olmucak bana annem yeter... gelmesinler çekemem kavga dövüş, sütüm kesilir bişey olur kimseyi affetmem valla! annem yeter bana, gerçi hoş haberleri olsa da gelmez onlar... neyse hiç girmiyim o konulara...
özel devlet farketmez aslında, yok mu güvendiğin bi devlet hastanesi? ayrıca sen kontrollere nreye gidiyordun? kontrolünü yapan doktorun yapmayacak mı doğumunu?:44:
bencede anneden başkası yakışmaz.annemler gelecek ya o sirf beni huzursuz etmek için geldi.ne zaman gidecekleeinide söylemiyorlar bana.benim kocam eşşek.....onlar yüzünden hiç huzurumuz yok zaten.onlarla konuşmuyom diye oda benimkilerle konuşmuyo....anlatsam roman olur herhalde 2,5 senelik evliliğimi ve hamileliğim bıyunca döktüğüm gözyaşlarını... bari şu son haftalar huzur verin bana dimi yaaa...
doktorum özel 1800 istiyo yok param diyo.kardeşine her ay gönderdin karına çocuğunada para yok...ne güzel diyom boş boş konuşuyo bende vermezsen ben verecek birini bulurum dedim....bilmiyorum nolacak
ayy çok geçmiş olsunnn dikkat edin yaa bugun de kızlar temzlikten bahsettiler ç.suyu ile başka tmzlik ürününü karıştırmışlar zehirleniyorlarmuş az daha manyaklar
.
oooff offf zor valla canım yaa, kardeşine gödnereceği parayı biriktirseydi belki de en gzl hastanede doğumun olurdu... neyse ya çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukça... hakkında hayırlısı olsun inşallah, sıkma kendini erken olur doğumun Allah korusun.
selam kızlar
nasılsınız ben bugun biraz rahatladım çok şükür bugun doğum çantamı hazirladık bir temizliğim kaldı onuda gelecek hafta cumtesi kadın gelcek oda oldumu tamam benim işim annem de hafta içi geliyorrr içim biraz daha rahatladım
sevi cim nasılsın toprağım
merve senii seviyorum
bebek kıss doğurmadın mı daha kıss sen dün kesin doğrudu diyodum benn
benimde sinir olduğum ve inatta ısrar ettiğim mevzu o ya..göndereceğine biriktireydin dedim.ya diyorum ya benim kocam eşşek.doğum anında çok dua edecem inşallah karısına çocuğuna bağlı bi adam ve baba olur.önceliği ben ve bebeğimiz olur diye.Rabbim kabul etsin inşallah.....o fırsatı versin bana inşallah
benim şu son dönemler malum ağırlaştık...ama şükür iyi geçiyor..
seninde kız olacak galiba??? allah tamamına erdirsin..
dr nidilat falan vermiştir kasılmaların için dimi???
geçen yıl bu zamanlar benim ameliyatı konuşuyoduk hatırladınmı???
Evet canım nasıl unuturum, senin de sıkıntılı günlerindi.Atlattın değil mi sen de, iyi gördüm seni çok şükür.İnşallah kızımız olacak bizim de evet nidilat verdi onu kullanıyorum günde 6 defa.Bana da dua et olur mu canım arkadaşım.Çok ettin biliyorum ama senin gönlün hep zengindi.
inş canm ya... annesi geldikten sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi
selam kızlar bizim de bugün kontolümüz vardı.bebişim 3 kilo olmuş.çatı kontrolü yaptı bir sorun yok gibi görünüyor.normal doğurabilirsin dedi bir sorun olmazsa.bu arada çatı kontrolünde korkulacak hiçbirşey yok kendinizi kasmayın hepsi bu kadar.
kızlar herkese merhaba. doğuranlara Allah sağlık versin.
tam rahaaaat rahaaaaat dinlenmem gerekirken geçen c.tesi habersizden pattadanak kaynanam kayınpederim ve kaynım sabahın köründe memleketten geldi.ve yarında annemler geliyor.aramız hiç iyi değil.annemlerlede öyle görüşmüyorlar.karının hiç gitmeye niyetide yok.küçük bi kıyamet kopabilir. Allahım beni selamete çıkarsın.haaaa bide kahvaltısı hazırlıyorum akşama kadar karı bi kap yemek yapmıyo düşünmüyo sık sık acıkacağımı...el elinin üstünde elide şeyinin üstünde akşama kadar oturuyo....
heriflede kavga ediyoz hastane konusunda ben özel diyorum o devlet diyo 5 krş parası yok diye..bende banane diyom bakalım nolacak.
yani çok derdim var çoooooooooooooooooooook.....
haaaaa bu arada dün banyoyu temizlerken şeyimin üzerine düştümbacaklarım pergel gibi ayrıldı.şimdilik bi sorun yok kanama falan.ama meleğimin hareketleri sanki birazcık azaldı gibi....o beni tedirgin ediyo...şimdilik bu kadar
selam kızlar
nasılsınız ben bugun biraz rahatladım çok şükür bugun doğum çantamı hazirladık bir temizliğim kaldı onuda gelecek hafta cumtesi kadın gelcek oda oldumu tamam benim işim annem de hafta içi geliyorrr içim biraz daha rahatladım
sevi cim nasılsın toprağım
merve senii seviyorum
bebek kıss doğurmadın mı daha kıss sen dün kesin doğrudu diyodum benn
benimde sinir olduğum ve inatta ısrar ettiğim mevzu o ya..göndereceğine biriktireydin dedim.ya diyorum ya benim kocam eşşek.doğum anında çok dua edecem inşallah karısına çocuğuna bağlı bi adam ve baba olur.önceliği ben ve bebeğimiz olur diye.Rabbim kabul etsin inşallah.....o fırsatı versin bana inşallah
selam melonyyyy bende senii sefiommm gebedaşımmmbeni hep sev tamam mı :78::78:
ayy kafayı yedikişlerinin hafiflemesine sevindim bacım rahatlamışsındır, annen de geliyor ooohhh :))
dünürüm daha doğurmamış hala buralarda :86: ben de gelinim gelmiştir dünyaya diyordum
benım psıkolojı cok fena durumlarda acaba benmı abartıyorum dıyorum yoksa herkeste varmı dıyorum kendıme.ozellıkle gunun sonunda ve yorulduysam catacak yer arıyorum sonra otrup aglıyorum valla bı atlatsaydık.
kaç haftalıksın adacım???
yarın benimde kontrolüm var acaba dr çatıya filan bakarmıki :26:dr lara belli olmuyoda..
canım biz bugün 36-4 üz.bu dönemlerde yapılıyor işte.bakarsa da korkma bişi yok.
ayyy ben sana kıyamam canım yaaa
sende git mutfağa kendine göre bişiler yap ye...
bide senden oturmuş hizmetmi bekliyolar tuhh onlara,
ne halt etmeye gelmişler o zaman
burnundanmı getirmeye gelmişler
kocanda istediği şeylere para buluyosa....
karısı ve bebeği içinde bulacak canım aslaaa taviz verme...
kusura bakma ama çok kızdım.....
çocuğu yapmayı bilen, kardeşine para göndermeyi bilen...
özelde doğum yaptırmayıda bilir,
hoşgeldin toprağım, hadi gözün aydın...
bende en az 2 kişi doğurmuştum diyodum ama nerdeeeee..
bizim bebekler tembel yada yerlerini çok beğeniyolar
rabbim sıkıntılarını alsın arkadaşım, allah içine sindirsin ilk doğumunu ve kaynanan olacak şahsiyete vicdan....kocanada akıl fikir versin...
bizim gelinimiz hamile falan değilken, biz ona hizmet ediyoruz, gelin olmakla düşman olmadık ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?