2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok geçmiş olsunnn dikkat edin yaa bugun de kızlar temzlikten bahsettiler ç.suyu ile başka tmzlik ürününü karıştırmışlar zehirleniyorlarmuş az daha manyaklar
ya sonuçta nezle 1 haftada geçicek.tek korkum doğuma böyle girmek ve bebğime geçer mi korkusuuu

maske takarsan geçmez gibime geliyor ama sen bilirsin cnm.

benim şu son dönemler malum ağırlaştık...ama şükür iyi geçiyor..
seninde kız olacak galiba??? allah tamamına erdirsin..
dr nidilat falan vermiştir kasılmaların için dimi???
geçen yıl bu zamanlar benim ameliyatı konuşuyoduk hatırladınmı???

hıc sorma konusmıcam zaten

kız adam dua ette tepene binmemiş bide zeytinyağı gibi..
niye unuttun anahtarı içerde diye

bence geçer...
demin ağrı kesici içtim bende...
alerjiden zaten burnum filan akıyo
ama geçmezse dr unu ara sanırım anestezi için önemli bu durum

varya ben o ebenin....ebesini...diycem atılcam şurdan
hiçde öyle dediği gibi değil
ben 1.5 saatte bitirmiştim iki doğumumuda...hiçde bağırıp çağıracak bişi olmadı
kaldıki epiduralsiz doğuranlar bile öyle o ebenin dediği gibi orayı burayı dağıtmıyo

doktorun ne diyorsa doğrudur bacım benim de sezaryen olma durumum var dün kontroldeydik damadını hiç sormuyorsun

bencede anneden başkası yakışmaz.annemler gelecek ya o sirf beni huzursuz etmek için geldi.ne zaman gidecekleeinide söylemiyorlar bana.benim kocam eşşek.....onlar yüzünden hiç huzurumuz yok zaten.onlarla konuşmuyom diye oda benimkilerle konuşmuyo....anlatsam roman olur herhalde 2,5 senelik evliliğimi ve hamileliğim bıyunca döktüğüm gözyaşlarını... bari şu son haftalar huzur verin bana dimi yaaa...

doktorum özel 1800 istiyo yok param diyo.kardeşine her ay gönderdin karına çocuğunada para yok...ne güzel diyom boş boş konuşuyo bende vermezsen ben verecek birini bulurum dedim....bilmiyorum nolacak

selam kızlar bizim de bugün kontolümüz vardı.bebişim 3 kilo olmuş.çatı kontrolü yaptı bir sorun yok gibi görünüyor.normal doğurabilirsin dedi bir sorun olmazsa.bu arada çatı kontrolünde korkulacak hiçbirşey yok kendinizi kasmayın hepsi bu kadar.

oooff offf zor valla canım yaa, kardeşine gödnereceği parayı biriktirseydi belki de en gzl hastanede doğumun olurdu... neyse ya çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukça... hakkında hayırlısı olsun inşallah, sıkma kendini erken olur doğumun Allah korusun.

ayy çok geçmiş olsunnn dikkat edin yaa bugun de kızlar temzlikten bahsettiler ç.suyu ile başka tmzlik ürününü karıştırmışlar zehirleniyorlarmuş az daha manyaklar

.

teşekkür ederim.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.haırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizide inşallah....

selam kızlar

nasılsınız ben bugun biraz rahatladım çok şükür bugun doğum çantamı hazirladık bir temizliğim kaldı onuda gelecek hafta cumtesi kadın gelcek oda oldumu tamam benim işim annem de hafta içi geliyorrr içim biraz daha rahatladım

sevi cim nasılsın toprağım

merve senii seviyorum

bebek kıss doğurmadın mı daha kıss sen dün kesin doğrudu diyodum benn

esra benim ilk doğumumda dr çatın dar normal doğumu deniycez ama sezeryen olacaksın dedi sabah saat 10 da...doğumun başlamış git çantalarını al acele etme demişti....
bizde sallana sallana eve gittik, son hazırlıklarıda yapıp hastaneye
bi gittikki aaaaaa sen doğrmak üzeresin deyip hemen dr umu aradılar
veeeeeeeeeeeee,
çatısı dar olan bennnn
16.10 da bebeğimi sağsalim doğurmuştum,
inşallah hepimiz bu şekilde yaparız...

benimde sinir olduğum ve inatta ısrar ettiğim mevzu o ya..göndereceğine biriktireydin dedim.ya diyorum ya benim kocam eşşek.doğum anında çok dua edecem inşallah karısına çocuğuna bağlı bi adam ve baba olur.önceliği ben ve bebeğimiz olur diye.Rabbim kabul etsin inşallah.....o fırsatı versin bana inşallah

selam melonyyyy bende senii sefiommm gebedaşımmm beni hep sev tamam mı :78::78:

ayy kafayı yedik işlerinin hafiflemesine sevindim bacım rahatlamışsındır, annen de geliyor ooohhh :))

dünürüm daha doğurmamış hala buralarda :86: ben de gelinim gelmiştir dünyaya diyordum

Son düzenleme:

inş canm ya... annesi geldikten sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi

Son düzenleme:
selam herkes iyimi kızlaaaar ya şu netin başına oturuyorum kimse olmuyo,ben gidiyorum bi gelsem herkes burda neler kaynatmış geçmişi okumaya vaktim olmuyo :26:

inş canm ya... annesi geldikten sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi

evliliğimizin 40. günü anasıgilden bi kazık yedi bende tabiii.ne iftiralar ne yalanlar ne beddualar.....sonra askere gitti ama küs gitti.geldi bi tatlı olmuşlar bi tatlı olmuşlar sorma...ondan sonra vay sen niya annemgilden konuşmuyon.bende seninklerle konuşmayacam.iyi konuşma dedim.orda biraz başladıı işte.sonra hallettik barıştım anasıgilden.kurban bayramına biz memlekete gidemedik diye annemlere dedim siz gelin.vaaaayy ben 2 senedir ailemin yanında bayram geçirmedim.seninkilerin yanında nasıl duram bayramda.benima ilem geldi bu koydu anasının dizinin dibine gitti. ben burda hamile o orda çok zoruma gitti.boşanmaya kalktık kaç kez.aileme hiç iyi davranmadı zaten.kurban bayramında 3 haftalık hamileydim sanırım.bizim tartışmalarımız hala devam ediyor.ciddi ciddi boşanmaya kalktık kaç kez.bebeğim için şans veriyorum.ve bunun üzerine çıkıp geldiler.

kaç haftalıksın adacım???
yarın benimde kontrolüm var acaba dr çatıya filan bakarmıki :26:dr lara belli olmuyoda..

ayyy ben sana kıyamam canım yaaa
sende git mutfağa kendine göre bişiler yap ye...
bide senden oturmuş hizmetmi bekliyolar tuhh onlara,
ne halt etmeye gelmişler o zaman
burnundanmı getirmeye gelmişler
kocanda istediği şeylere para buluyosa....
karısı ve bebeği içinde bulacak canım aslaaa taviz verme...
kusura bakma ama çok kızdım.....
çocuğu yapmayı bilen, kardeşine para göndermeyi bilen...
özelde doğum yaptırmayıda bilir ,

hoşgeldin toprağım, hadi gözün aydın...
bende en az 2 kişi doğurmuştum diyodum ama nerdeeeee..
bizim bebekler tembel yada yerlerini çok beğeniyolar

rabbim sıkıntılarını alsın arkadaşım, allah içine sindirsin ilk doğumunu ve kaynanan olacak şahsiyete vicdan....kocanada akıl fikir versin...
bizim gelinimiz hamile falan değilken, biz ona hizmet ediyoruz, gelin olmakla düşman olmadık ya??

severim severim merak etme sennnn

bugun ablam ve arkadaş geldi ütümü yaptılar yazlıkları cıkarıp kışlıkları kaldırdılar bir temizliğim kaldı daha ayın 17 sine 20 gun var temizlikte hallolur rahatladım cok şükürrrrrr

yaa kıslar size bişe sorcam ama biraz cekiniyorum

şimdi biz de 9 aydır tık yok hamileliğiinm ilk 4 ayı annemin yanında geçti adam yanlızdı ya adama kafayı takmış durumdayım kıskanıyorum yanee :26::26::26da farkında hamileliğine veriyorum diyo gözünün içine bakıyorum bana yalanmı sölüyo diye aslında adamda bişe yok ama ben takdım işte nası kurtulcam bilemiyorum bazen gece sırf buyuzden uyuyamıyorum napcam kızlarrr

benım psıkolojı cok fena durumlarda acaba benmı abartıyorum dıyorum yoksa herkeste varmı dıyorum kendıme.ozellıkle gunun sonunda ve yorulduysam catacak yer arıyorum sonra otrup aglıyorum valla bı atlatsaydık.

bende aynıyım kararsızlıktan ölecem bi sezeryan diyorum sonra sezeryan hikayelerini okuyorum vazgeçiyorum normal diyorum sonra normal doğuranlardan bişeyler duyuyorum yok ben yapamıycam diyorum Allahım kimse benim gibi değildir heralde nasıl doğuracam bende merak ediyorum ...Etrafımdaki kimsenin beni anladıgıda yok sürekli soruyolar nerde doğum yapacaksın nasıl doğuracaksın her seferinde farklı cevap veriğimden sende bi öyle diyosun bi böyle...cevabını alıyorum ...Kolaydı zaten öyle şıp diye karar vermek davulun sesi uzaktan kulağa hoş geliyo doğumu yapacak olan benim ya nasılsa millet atıp tutuyo ...Kensileri yaşasa nasıl bir psikoloji içinde olurlar acaba karşıdakini düşünen yok tabi annem aradı karar verdinmi ona göre bilet alacam diyo sezeryanmi normalmi ben yok karar veremiyorum dedim bi saat dişini sıkamıyomusun bıçak altına yatacaksın diyo 1 saat olsa 5 tane doğururum doktor ilk doğumda 20-24 saate kadar sancı çekebilirsin dedi dedim ne olursa olsun katlanılmıycak gibi değildir diyo püfffff kafam allak bullak var ya bi daha çocuk yaparsam stresi yetti bana ...

canım biz 36-4 üz bugün .bu haftalarda bakıyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…