aynen bacım bana da oyle oluyor bazenselam herkes iyimi kızlaaaar ya şu netin başına oturuyorum kimse olmuyo,ben gidiyorum bi gelsem herkes burda neler kaynatmış geçmişi okumaya vaktim olmuyo :26:
asker mevzusuna kadr aynı şeyleri yaşamışız ama eşim gördü neyin doğru neyin yalan olduğunu, evlendiğimizin 2.ayından itibaren irtibatı kestim onlarla... eşim de keza öyle bir babasıyla grşyor nadiren...evliliğimizin 40. günü anasıgilden bi kazık yedi bende tabiii.ne iftiralar ne yalanlar ne beddualar.....sonra askere gitti ama küs gitti.geldi bi tatlı olmuşlar bi tatlı olmuşlar sorma...ondan sonra vay sen niya annemgilden konuşmuyon.bende seninklerle konuşmayacam.iyi konuşma dedim.orda biraz başladıı işte.sonra hallettik barıştım anasıgilden.kurban bayramına biz memlekete gidemedik diye annemlere dedim siz gelin.vaaaayy ben 2 senedir ailemin yanında bayram geçirmedim.seninkilerin yanında nasıl duram bayramda.benima ilem geldi bu koydu anasının dizinin dibine gitti. ben burda hamile o orda çok zoruma gitti.boşanmaya kalktık kaç kez.aileme hiç iyi davranmadı zaten.kurban bayramında 3 haftalık hamileydim sanırım.bizim tartışmalarımız hala devam ediyor.ciddi ciddi boşanmaya kalktık kaç kez.bebeğim için şans veriyorum.ve bunun üzerine çıkıp geldiler.
severim severim merak etme sennnn
bugun ablam ve arkadaş geldi ütümü yaptılar yazlıkları cıkarıp kışlıkları kaldırdılar bir temizliğim kaldı daha ayın 17 sine 20 gun var temizlikte hallolur rahatladım cok şükürrrrrr
yaa kıslar size bişe sorcam ama biraz cekiniyorum
şimdi biz de 9 aydır tık yok hamileliğiinm ilk 4 ayı annemin yanında geçti adam yanlızdı ya adama kafayı takmış durumdayım kıskanıyorum yanee :26::26::26da farkında hamileliğine veriyorum diyo gözünün içine bakıyorum bana yalanmı sölüyo diye aslında adamda bişe yok ama ben takdım işte nası kurtulcam bilemiyorum bazen gece sırf buyuzden uyuyamıyorum napcam kızlarrr
kaç haftalıksın adacım???
yarın benimde kontrolüm var acaba dr çatıya filan bakarmıki :26:dr lara belli olmuyoda..
ayyy ben sana kıyamam canım yaaa
sende git mutfağa kendine göre bişiler yap ye...
bide senden oturmuş hizmetmi bekliyolar tuhh onlara,
ne halt etmeye gelmişler o zaman
burnundanmı getirmeye gelmişler
kocanda istediği şeylere para buluyosa....
karısı ve bebeği içinde bulacak canım aslaaa taviz verme...
kusura bakma ama çok kızdım.....
çocuğu yapmayı bilen, kardeşine para göndermeyi bilen...
özelde doğum yaptırmayıda bilir,
rabbim sıkıntılarını alsın arkadaşım, allah içine sindirsin ilk doğumunu ve kaynanan olacak şahsiyete vicdan....kocanada akıl fikir versin...
bizim gelinimiz hamile falan değilken, biz ona hizmet ediyoruz, gelin olmakla düşman olmadık ya??
benim şu son dönemler malum ağırlaştık...ama şükür iyi geçiyor..
seninde kız olacak galiba??? allah tamamına erdirsin..
dr nidilat falan vermiştir kasılmaların için dimi???
geçen yıl bu zamanlar benim ameliyatı konuşuyoduk hatırladınmı???
Evet canım nasıl unuturum, senin de sıkıntılı günlerindi.Atlattın değil mi sen de, iyi gördüm seni çok şükür.İnşallah kızımız olacak bizim de evet nidilat verdi onu kullanıyorum günde 6 defa.Bana da dua et olur mu canım arkadaşım.Çok ettin biliyorum ama senin gönlün hep zengindi.
canım benimmm
asıl senin gönlün zenginn
bak rabbim sana bi melek göndermiş ve sağ salim alacaksın kucağına inşallah..
sana hep dua ettim..hiç unutmadım,
hatta yaşadığın durumu rüyalarımda bile gördüm,
sonu mutlu bitti bu acıların bakk,
benim hiç hesapta yokken, seninde bahar bayramı gibi geldi kızçelerimiz
evliliğimizin 40. günü anasıgilden bi kazık yedi bende tabiii.ne iftiralar ne yalanlar ne beddualar.....sonra askere gitti ama küs gitti.geldi bi tatlı olmuşlar bi tatlı olmuşlar sorma...ondan sonra vay sen niya annemgilden konuşmuyon.bende seninklerle konuşmayacam.iyi konuşma dedim.orda biraz başladıı işte.sonra hallettik barıştım anasıgilden.kurban bayramına biz memlekete gidemedik diye annemlere dedim siz gelin.vaaaayy ben 2 senedir ailemin yanında bayram geçirmedim.seninkilerin yanında nasıl duram bayramda.benima ilem geldi bu koydu anasının dizinin dibine gitti. ben burda hamile o orda çok zoruma gitti.boşanmaya kalktık kaç kez.aileme hiç iyi davranmadı zaten.kurban bayramında 3 haftalık hamileydim sanırım.bizim tartışmalarımız hala devam ediyor.ciddi ciddi boşanmaya kalktık kaç kez.bebeğim için şans veriyorum.ve bunun üzerine çıkıp geldiler.
üzülme canım, koca milletinin nedense evlenince ailesi kıymete biniyo..
köprünün altından çok sular geçecek ve o ailesinin gerçek yüzünü görecek,
sana sabretmek düşüyo..çok zor biliyorum ama..
severim severim merak etme sennnn
bugun ablam ve arkadaş geldi ütümü yaptılar yazlıkları cıkarıp kışlıkları kaldırdılar bir temizliğim kaldı daha ayın 17 sine 20 gun var temizlikte hallolur rahatladım cok şükürrrrrr
yaa kıslar size bişe sorcam ama biraz cekiniyorum
şimdi biz de 9 aydır tık yok hamileliğiinm ilk 4 ayı annemin yanında geçti adam yanlızdı ya adama kafayı takmış durumdayım kıskanıyorum yanee :26::26::26da farkında hamileliğine veriyorum diyo gözünün içine bakıyorum bana yalanmı sölüyo diye aslında adamda bişe yok ama ben takdım işte nası kurtulcam bilemiyorum bazen gece sırf buyuzden uyuyamıyorum napcam kızlarrr
melonyyyyyyyyyy
vuslat bizim gelinimiz oluyo canım, eşi bizim toprak
saçmalama kız adamın derdi bebekle sen, seninde düşündüğüne bak
yat uyu bacım cık cık cık
zaten p. tesi kontrol vardı.tok gitmem lazım..saat 4 olmuş 11 gibi kendi hazırladığım kahvaltıyla duruyorum.yemeği ısıttım onlarıda çağıracaktım çağırmadım.kendim yedim kalktım.
sonraki günde kalkmadım sabah baktı kahvaltı yok.kendi hazırladı.akşamınada köfte yapacak minik köfte olur.hiç yardıma gitmedim bi söylendi bi söylendi sormayın.bi yandan köfte yapıyo bi yandan laf sayıyo uyuz karı.benim yaptığım yemeği yiyiyor ama.ama kızlar onu beklersem bebişim nolacak aç kalıyo.mecburen kalkıp kahvaltıda hazırlıyorum yemekte yapıyorum...elim mahkum.koca gelince hepsini ona yaptırıyorum ama.yemeği yaptım.bulaşıkları makinaya attı çayı demledi.oda bana yardım değil haaa.o yapmasa anası yapacak.anasına yardım.
çaya çağırıyo gidem yanlarına gitmesemde tavır yapıyolar..uyuz inşallah.Allaha emanet olun.hepinize hayırlı günler inşallah....Rabbim dualarınızı kabul etsin bana dua edin....
Kizlar
Ben bugün dogum yaptım.. Bebgim erken geldi..35+3 genel anestezi ile sezeryan oldum.. 3 te girdim 4 te çıktım.. Bebeğim ultrason ölçümlerinde en son 3300 geldi, dogumdan sonraki kilosu 2820, 46 cm... Kuveze gerek kalmadı şükür su an yanımda sutum hemen geldi emzirdim 3 kere, sepetinde uyuyor... Hala inanamıyorum resmen aptallastim cok değişik i his...hepinize dua ediyorum kendinize ii bakin
hamilelik psikolojisindesin bacımadama düşman gözüyle bakma kalbini bozma, onun için mi uyuyamıyorsn? e aynı dertten bende dahil çoğu kişi muzdarip burda ama ben napıyorum ooo fosur fosur uyuyorum valla banane güven eşine... güvensizlikten mi kaybaklanıyor yoksa:44:
melony ciiiim seni anlıyorum,bende düşüyorum bu hataya o sanırım bizim duygusallaşmamızdan kaynaklanıyor,benimki evde yanlız kalmayı bırak tek başına biyere gitmedi bile iş dışında ben onları bile düşünüyorum (ayy duysa ne kadar üzülür ne kadar kızar bana).hatta dünde dedimki acaba doğumdan sonra eskisi gibi olurmuyuz dedim, ya beni beğenmezsen artık falan dedim, saçmalama tam tersi artık iyice olgunlaştın daha çok beğeniyorum seni aklına asla öyle şeyler getirme bi daha diye kızdı bana.sende getirme tatlım ve emin ol anneler kadar babalarda gebelik döneminde fedakar oluyorlar, onlarda duygusallaşıyor
Kizlar
Ben bugün dogum yaptım.. Bebgim erken geldi..35+3 genel anestezi ile sezeryan oldum.. 3 te girdim 4 te çıktım.. Bebeğim ultrason ölçümlerinde en son 3300 geldi, dogumdan sonraki kilosu 2820, 46 cm... Kuveze gerek kalmadı şükür su an yanımda sutum hemen geldi emzirdim 3 kere, sepetinde uyuyor... Hala inanamıyorum resmen aptallastim cok değişik i his...hepinize dua ediyorum kendinize ii bakin
Kizlar
yok yaa adam işinin peşinde hatta benim bu düşüncelerimi bildiği için daha dikkatli davranıyor ama ben hah bana kızarak cevap verdi beni istemiyo diyorum okadar vahim durumum bugun arkadaşlar halime gulyo saçmalıyosun sen diye ki ben normalde hiççç öle değilim baya rahattım ve emindim eşimden aslında adam aynıda bendeki hormonlar aynı deil feci çalışıyorrrrrrrrrrrrr
ben mesela acaba doğumdan sonra eskisi gibi olacakmıyız diyorum beni eskisi gibi sevecekmi diyorumm kusura bakam pabucun dama atılacak kızım gelecek cunku diyo espiri yapıyo salak ben seni alabilmek için 6 sene beklemişim salakmıyım ben diyo yuvamı zor kurmuşum bebeğimi zor bulmuşum diyo bozarmıyım 3 dakikalık zevk için diyo ama gelde anlat bana töbemisin demiyo bu hormonlarrrrrrrrrrr daha lohusalığı varrrr :26::26::26::26:
Kizlar
Kusura bakmayın pat diye konuya gireceim başka şeylerden konuşuyorsunuz farkındayım:)
sizleri yakından takip ettiğimi bi,liyorsunuz bu haberı de size vermeyi bir borç bilirim:)
Bazı sorunlarımızdan dolayı 36 haftalıkken doğum yapmam gerekti pazartesi 23 mayısta güzel Kızım Mira Naz ı kucağıma aldım:)
bazılarınızın merak ettiği bir kaç şeyi yaqzayım epidural sezeryan ile doğurdum hiç bişey hissetmedım bebi,şimi 5 dk da çıkarıp yanıma koydular benim biraz rahmimde sorun vardı o yuzden ameliyatım uzun sürdü. sonrası tabi uyuşukluk geçti hemen yürüttüler beni yürümek ve bol su içmek lazım gazınız cıktımı ve tuvalette gittiniz mi iyi oluyor. bugun 5. gün agırılarım geçti sadece gazım olduğunda sancım çok oluyor o kadar ama buna değer:) bebişin kilosu ultrasonda 3100 cıkıyordu ama doktorum uyardı 200-300 gram az dogar ultrasonla. dogruydu 2870 olarak dogdu şişlikler ınınce daha da kılosu azalıyor ama sonuçta alacak:)sutum ılk gun cok az geldı hatta bence gelmedi bile:) ama ıkı gundur maşallahı var emzırın gelmezse bile emzırın arada mama verdım ama sureklı memede verdım ıse yaradı.
hatta bugun gobegımız düştü babamız sımdı eczaneye gıttı:) şimdilik bu kadar sorunuz var ıse mesaj yazabılırsınız seve seve yanıtlarım darısı doğurmamışların başına:)
kesinlikle katılıyorum bacımmtatlım az daha sabret bunları düşünme bak hepimizin çok az kaldı hatta doğuranlar var,şunun şurasında 2 ay daha kardeş olucaz,ondan sonrada yeni evli gibi olucaz
Kusura bakmayın pat diye konuya gireceim başka şeylerden konuşuyorsunuz farkındayım:)
sizleri yakından takip ettiğimi bi,liyorsunuz bu haberı de size vermeyi bir borç bilirim:)
Bazı sorunlarımızdan dolayı 36 haftalıkken doğum yapmam gerekti pazartesi 23 mayısta güzel Kızım Mira Naz ı kucağıma aldım:)
bazılarınızın merak ettiği bir kaç şeyi yaqzayım epidural sezeryan ile doğurdum hiç bişey hissetmedım bebi,şimi 5 dk da çıkarıp yanıma koydular benim biraz rahmimde sorun vardı o yuzden ameliyatım uzun sürdü. sonrası tabi uyuşukluk geçti hemen yürüttüler beni yürümek ve bol su içmek lazım gazınız cıktımı ve tuvalette gittiniz mi iyi oluyor. bugun 5. gün agırılarım geçti sadece gazım olduğunda sancım çok oluyor o kadar ama buna değer:) bebişin kilosu ultrasonda 3100 cıkıyordu ama doktorum uyardı 200-300 gram az dogar ultrasonla. dogruydu 2870 olarak dogdu şişlikler ınınce daha da kılosu azalıyor ama sonuçta alacak:)sutum ılk gun cok az geldı hatta bence gelmedi bile:) ama ıkı gundur maşallahı var emzırın gelmezse bile emzırın arada mama verdım ama sureklı memede verdım ıse yaradı.
hatta bugun gobegımız düştü babamız sımdı eczaneye gıttı:) şimdilik bu kadar sorunuz var ıse mesaj yazabılırsınız seve seve yanıtlarım darısı doğurmamışların başına:)
aman allahımm şok üstüne şok yaşadım,
ama güzel şoklar....
ben esrayla volveronu beklerken bakın hangi arkadaşlarımız doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?