2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkes iyimi kızlaaaar ya şu netin başına oturuyorum kimse olmuyo,ben gidiyorum bi gelsem herkes burda neler kaynatmış geçmişi okumaya vaktim olmuyo :26:
aynen bacım bana da oyle oluyor bazen
asker mevzusuna kadr aynı şeyleri yaşamışız ama eşim gördü neyin doğru neyin yalan olduğunu, evlendiğimizin 2.ayından itibaren irtibatı kestim onlarla... eşim de keza öyle bir babasıyla grşyor nadiren...

Sevi'nin dediklerine katılıyorum hamile bırakmayı kardeşine para yollamayı bilen bi adam özelde doğurtmasını da bilir bacım... sen taviz verme evet. ama sıkıntıya giriceksin diye de tedirginim, gerçi hoş öyle de böyle de streslisin zaten... hizmet etmeye değil hizmet görmeye gelmiş onlar... huzur bozmak amaçları, Allah böyle düşünen insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın, yazık günah ya sen normal bi kadın değilsin hamilesin 2 can taşıyorsun... çok sinirlendim ya offf eşin biraz senden yana olsaydı belki yüz bulup gelemezlerdi...

hamilelik psikolojisindesin bacım adama düşman gözüyle bakma kalbini bozma, onun için mi uyuyamıyorsn? e aynı dertten bende dahil çoğu kişi muzdarip burda ama ben napıyorum ooo fosur fosur uyuyorum valla banane güven eşine... güvensizlikten mi kaybaklanıyor yoksa:44:

melony ciiiim seni anlıyorum,bende düşüyorum bu hataya o sanırım bizim duygusallaşmamızdan kaynaklanıyor,benimki evde yanlız kalmayı bırak tek başına biyere gitmedi bile iş dışında ben onları bile düşünüyorum (ayy duysa ne kadar üzülür ne kadar kızar bana).hatta dünde dedimki acaba doğumdan sonra eskisi gibi olurmuyuz dedim, ya beni beğenmezsen artık falan dedim, saçmalama tam tersi artık iyice olgunlaştın daha çok beğeniyorum seni aklına asla öyle şeyler getirme bi daha diye kızdı bana.sende getirme tatlım ve emin ol anneler kadar babalarda gebelik döneminde fedakar oluyorlar, onlarda duygusallaşıyor

zaten p. tesi kontrol vardı.tok gitmem lazım..saat 4 olmuş 11 gibi kendi hazırladığım kahvaltıyla duruyorum.yemeği ısıttım onlarıda çağıracaktım çağırmadım.kendim yedim kalktım.
sonraki günde kalkmadım sabah baktı kahvaltı yok.kendi hazırladı.akşamınada köfte yapacak minik köfte olur.hiç yardıma gitmedim bi söylendi bi söylendi sormayın.bi yandan köfte yapıyo bi yandan laf sayıyo uyuz karı.benim yaptığım yemeği yiyiyor ama.ama kızlar onu beklersem bebişim nolacak aç kalıyo.mecburen kalkıp kahvaltıda hazırlıyorum yemekte yapıyorum...elim mahkum.koca gelince hepsini ona yaptırıyorum ama.yemeği yaptım.bulaşıkları makinaya attı çayı demledi.oda bana yardım değil haaa.o yapmasa anası yapacak.anasına yardım.

çaya çağırıyo gidem yanlarına gitmesemde tavır yapıyolar..uyuz inşallah.Allaha emanet olun.hepinize hayırlı günler inşallah....Rabbim dualarınızı kabul etsin bana dua edin....

allah yardımcın olsun canım... kafanı yormamaya bak bebeğin için... grşrz.

Kizlar

Ben bugün dogum yaptım.. Bebgim erken geldi..35+3 genel anestezi ile sezeryan oldum.. 3 te girdim 4 te çıktım.. Bebeğim ultrason ölçümlerinde en son 3300 geldi, dogumdan sonraki kilosu 2820, 46 cm... Kuveze gerek kalmadı şükür su an yanımda sutum hemen geldi emzirdim 3 kere, sepetinde uyuyor... Hala inanamıyorum resmen aptallastim cok değişik i his...hepinize dua ediyorum kendinize ii bakin

amanda amaaaaann ay nasıl sevindim gözün aydın canım yaa sürpriz oldu bizede akşam akşam

yok yaa adam işinin peşinde hatta benim bu düşüncelerimi bildiği için daha dikkatli davranıyor ama ben hah bana kızarak cevap verdi beni istemiyo diyorum okadar vahim durumum bugun arkadaşlar halime gulyo saçmalıyosun sen diye ki ben normalde hiççç öle değilim baya rahattım ve emindim eşimden aslında adam aynıda bendeki hormonlar aynı deil feci çalışıyorrrrrrrrrrrrr

ben mesela acaba doğumdan sonra eskisi gibi olacakmıyız diyorum beni eskisi gibi sevecekmi diyorumm kusura bakam pabucun dama atılacak kızım gelecek cunku diyo espiri yapıyo salak ben seni alabilmek için 6 sene beklemişim salakmıyım ben diyo yuvamı zor kurmuşum bebeğimi zor bulmuşum diyo bozarmıyım 3 dakikalık zevk için diyo ama gelde anlat bana töbemisin demiyo bu hormonlarrrrrrrrrrr daha lohusalığı varrrr :26::26::26::26:

kızzz işletmiyosun bizi demi????
niye apar topar doğuma aldılarki seni bişimi oldu

anaaa ben bugun doğum yaptım diyen ilk kişisin herkes bir kaç gün sonra haber verir sen doğum yapmış kalkmış bi de buraya yazıyorsun ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün bacım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah darısı bizeeeeee

tatlım az daha sabret bunları düşünme bak hepimizin çok az kaldı hatta doğuranlar var,şunun şurasında 2 ay daha kardeş olucaz,ondan sonrada yeni evli gibi olucaz

Kusura bakmayın pat diye konuya gireceim başka şeylerden konuşuyorsunuz farkındayım:)
sizleri yakından takip ettiğimi bi,liyorsunuz bu haberı de size vermeyi bir borç bilirim:)
Bazı sorunlarımızdan dolayı 36 haftalıkken doğum yapmam gerekti pazartesi 23 mayısta güzel Kızım Mira Naz ı kucağıma aldım:)
bazılarınızın merak ettiği bir kaç şeyi yaqzayım epidural sezeryan ile doğurdum hiç bişey hissetmedım bebi,şimi 5 dk da çıkarıp yanıma koydular benim biraz rahmimde sorun vardı o yuzden ameliyatım uzun sürdü. sonrası tabi uyuşukluk geçti hemen yürüttüler beni yürümek ve bol su içmek lazım gazınız cıktımı ve tuvalette gittiniz mi iyi oluyor. bugun 5. gün agırılarım geçti sadece gazım olduğunda sancım çok oluyor o kadar ama buna değer:) bebişin kilosu ultrasonda 3100 cıkıyordu ama doktorum uyardı 200-300 gram az dogar ultrasonla. dogruydu 2870 olarak dogdu şişlikler ınınce daha da kılosu azalıyor ama sonuçta alacak:)sutum ılk gun cok az geldı hatta bence gelmedi bile:) ama ıkı gundur maşallahı var emzırın gelmezse bile emzırın arada mama verdım ama sureklı memede verdım ıse yaradı.
hatta bugun gobegımız düştü babamız sımdı eczaneye gıttı:) şimdilik bu kadar sorunuz var ıse mesaj yazabılırsınız seve seve yanıtlarım darısı doğurmamışların başına:)

oyyy maşallah gözünüz aydın rabbim analı babalı buyutsun

darısı başımızaaaa

ortalama 500 gr eksik doğmuşş bizde çok inanmayalım ozaman ölçümlere

ay canım bizde senin haberlerini bekliyorduk,royalistle aynı gün doğum yaptınız ondan hbr geldi ama seni merak etmiştik tebrik ederim canım gözün aydın

tatlım az daha sabret bunları düşünme bak hepimizin çok az kaldı hatta doğuranlar var,şunun şurasında 2 ay daha kardeş olucaz,ondan sonrada yeni evli gibi olucaz
kesinlikle katılıyorum bacımm

yaaa hadi Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah... ayy ne güzel haziran anneleri dökülmeye devam ediyorrrr

merak ettiğimz şeyler hakkında bilgilendirdiğin için tşk ederiz canım , göbişi bile düşmüş oyy kıyamammm yaaaaaaaa

aman allahımm şok üstüne şok yaşadım,
ama güzel şoklar....

ben esrayla volveronu beklerken bakın hangi arkadaşlarımız doğurmuş

çok teşekkür ederim darısı başınıza çok güzel bir duygu yani tarifsiz eşimle ben bakıyoruz o bır hafta ızın aldı yalnız kalalım ben sıze bakıcam dedi. annemler dalırdı biraz ama nasılsa yeterınce bakacak sizin yerınıze etrafınızdakıler lohusa sendromuna gırıyor aldırmayın:)

kızlaaar kocişim geliyo ben bi giyineyim yemeğini hazırlayım geri gelicem,çok kaynatmayın ben gelene kadar küserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…