2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel doğum haberleri çoğalıyor. melekzuzum ve sevo76 ikinizi de tebrik ediyorum. biraz aceleci davranmış bebişleriniz ama durumları iyiymiş allahtan. inşallah sağlıklı ve güzel bir ömürleri olur...

ipek de bebeğini seviyordur şimdi. amerikan hastanesinin bebeklerine baktım ama yoktu ipek'inki...

ayy sahi yaaa ipekde doğuracaktı bugün
kızlarrr acaip bebek sevesim var,
yarın doğursammıki

geçen hafta doğum yapan bir arkadaşımla konuştum bugün. ilk gün sütü gelmemiş diye biberonla mama vermişler şimdi bebek kolaya alışmış annesini emmek istmiyormuş.şimdilik biberon almaktan vazgeçtim ben. ilk gün ağlasa da vermemek gerekiyor sanırım mamayı, çok zor durumda kalırsam da kaşıkla vereceğim mamayı.

ben işte onun için almadım biberon bircecim, emzik bile almadım bırak biberonu :)

gerçi emzik var , düğün günü takı esnasında eşimin arkadaşları espri amaçlı önce emzik verdiler eşimin ağzına sonra koca bi ayvayı yedirdiler mavi bebedor'un emziği sanki biliyorlarmış gibi mavi almışlar bende saklıyordum belki lazım olur diye ama mümkün olduğunca vermicem

emzik aldım da biberonu da istediğim markayı bulamadım diye almamıştım ama bakmayacağım artık, yazın izmirden alırım.üzüldüm arkadaşımın bebeğine. gerçi biraz da kızın hatası sanırım. bari sütünü sağıp ver en azından anne sütü almış olsun dedim, makine alamadım bir türlü falan dedi. emmeyen bebek duyunca üzülüyorum, inşallah bzimkiler emer...

emzik bende almadım....
biberon aldım ama ilerisi için...
kızlar aklıma ne geldi..
şimdi elif filan viyakkk ciyakk bebeklerle uğraşıyolar
1 günde hayatı değişiyo insanın yaaa
allahım ne olur boll boll uyuyan huzurlu bebek olsunlar

kız 40 kere söyledin erken doğuracaksın bu gidişle dur bir bekle 37yi bari gör. daha sırada biz varız

tamam seni beklerim birce örtmenim

inşallah canım zor valla, süt gelmese de emzirmek lazımmış, inşallah bizimkiler emer ondan korkuyorum bi tek başka bişeyden değil şuan..

valla yaa bizde burda ne zaman doğurcaz ay sancı girdi ay açılma var ay bugun kim doğurdunun peşindeyiz veletler bi doğsun buraya uğramak hayal olucak galiba

ilk doğumumda tam 20 gün sütüm gelmemişti..
göğsümdeki yarayı anlatmaya kelimeler yetmez..
ama sağlık ocağındaki hemşirem sıkı sıkı tembihlemişti sakın biberon verme,
bebekler hemen alışıyo, emmeyi bırakıyo diye..
ve 20 günün sonunda sütüm geldi emzirmeyi hiç bırakmamıştım,
bu süre zarfında bebeğin ağzına mamayı kaşıkla vermiştik

kızlaaar acayip bi ağrım başladı birden sanki çok sıkışmışım tuvalete gibi bi hiç var ve arada sancıyla karışıyo devam ederse sanırım doğuracam

valla yaa bizde burda ne zaman doğurcaz ay sancı girdi ay açılma var ay bugun kim doğurdunun peşindeyiz veletler bi doğsun buraya uğramak hayal olucak galiba

evet aynen öyle mervecim,
yok gazıydı, gece uyumadıydı derken...
inşallah çok huzurlu bebek olurlar...

kızlaaar acayip bi ağrım başladı birden sanki çok sıkışmışım tuvalete gibi bi hiç var ve arada sancıyla karışıyo devam ederse sanırım doğuracam
kız sus bee sende amma paranoyak oldun hee yalancı sancıdır o girer bu zamanlar korkma.
evet aynen öyle mervecim,
yok gazıydı, gece uyumadıydı derken...
inşallah çok huzurlu bebek olurlar...

vallahi öyle sevi inşallah huzurlu olurlr da bizleri de huzurlu ederler :)

neyse kızlar ben sırt üstü uzanayım birz karnım sertleşti oturmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…