ne güzel doğum haberleri çoğalıyor. melekzuzum ve sevo76 ikinizi de tebrik ediyorum. biraz aceleci davranmış bebişleriniz ama durumları iyiymiş allahtan. inşallah sağlıklı ve güzel bir ömürleri olur...
ipek de bebeğini seviyordur şimdi. amerikan hastanesinin bebeklerine baktım ama yoktu ipek'inki...
melonyyyyyyyyyy
vuslat bizim gelinimiz oluyo canım, eşi bizim toprak
saçmalama kız adamın derdi bebekle sen, seninde düşündüğüne bak
yat uyu bacım cık cık cık
hımmm selam vuslat cım nasılsınn biraz geç oldu ama eşim geldi onu karşıladım demi toprağım takmayım işte evde yanlız kalınca kafayla konuşuyo insan ee ne olcak bende ota b..a takıyom kafayıııı
ayy sahi yaaa ipekde doğuracaktı bugün
kızlarrr acaip bebek sevesim var,
yarın doğursammıki
geçen hafta doğum yapan bir arkadaşımla konuştum bugün. ilk gün sütü gelmemiş diye biberonla mama vermişler şimdi bebek kolaya alışmış annesini emmek istmiyormuş.şimdilik biberon almaktan vazgeçtim ben. ilk gün ağlasa da vermemek gerekiyor sanırım mamayı, çok zor durumda kalırsam da kaşıkla vereceğim mamayı.
ayy sahi yaaa ipekde doğuracaktı bugün
kızlarrr acaip bebek sevesim var,
yarın doğursammıki
hımmm selam vuslat cım nasılsınn biraz geç oldu ama eşim geldi onu karşıladım demi toprağım takmayım işte evde yanlız kalınca kafayla konuşuyo insan ee ne olcak bende ota b..a takıyom kafayıııı
takma yahu, yarın bebeler doğunca kafayı öyle herşeye takamıycaz,
adamlar bizden kurtulcak heheheeeee:)))))))
doğur valla
şaka kızzz
bizimkiler senin burak gibi tosun değil az daha dursunlar mervecim
takma yahu, yarın bebeler doğunca kafayı öyle herşeye takamıycaz,
adamlar bizden kurtulcak heheheeeee:)))))))
şaka kızzz
bizimkiler senin burak gibi tosun değil az daha dursunlar mervecim
kız tabi şaka 36 yı tamamlasın dur hele bi
ben işte onun için almadım biberon bircecim, emzik bile almadım bırak biberonu :)
gerçi emzik var , düğün günü takı esnasında eşimin arkadaşları espri amaçlı önce emzik verdiler eşimin ağzına sonra koca bi ayvayı yedirdilermavi bebedor'un emziği sanki biliyorlarmış gibi mavi almışlar bende saklıyordum belki lazım olur diye ama mümkün olduğunca vermicem
ben işte onun için almadım biberon bircecim, emzik bile almadım bırak biberonu :)
gerçi emzik var , düğün günü takı esnasında eşimin arkadaşları espri amaçlı önce emzik verdiler eşimin ağzına sonra koca bi ayvayı yedirdilermavi bebedor'un emziği sanki biliyorlarmış gibi mavi almışlar bende saklıyordum belki lazım olur diye ama mümkün olduğunca vermicem
kız 40 kere söyledin erken doğuracaksın bu gidişledur bir bekle 37yi bari gör. daha sırada biz varız
emzik aldım da biberonu da istediğim markayı bulamadım diye almamıştım ama bakmayacağım artık, yazın izmirden alırım.üzüldüm arkadaşımın bebeğine. gerçi biraz da kızın hatası sanırım. bari sütünü sağıp ver en azından anne sütü almış olsun dedim, makine alamadım bir türlü falan dedi. emmeyen bebek duyunca üzülüyorum, inşallah bzimkiler emer...
emzik bende almadım....
biberon aldım ama ilerisi için...
kızlar aklıma ne geldi..
şimdi elif filan viyakkk ciyakk bebeklerle uğraşıyolar
1 günde hayatı değişiyo insanın yaaa
allahım ne olur boll boll uyuyan huzurlu bebek olsunlar
tamam seni beklerim birce örtmenim
emzik aldım da biberonu da istediğim markayı bulamadım diye almamıştım ama bakmayacağım artık, yazın izmirden alırım.üzüldüm arkadaşımın bebeğine. gerçi biraz da kızın hatası sanırım. bari sütünü sağıp ver en azından anne sütü almış olsun dedim, makine alamadım bir türlü falan dedi. emmeyen bebek duyunca üzülüyorum, inşallah bzimkiler emer...
valla yaa bizde burda ne zaman doğurcaz ay sancı girdi ay açılma var ay bugun kim doğurdunun peşindeyizveletler bi doğsun buraya uğramak hayal olucak galiba
kız sus bee sende amma paranoyak oldun heekızlaaar acayip bi ağrım başladı birden sanki çok sıkışmışım tuvalete gibi bi hiç var ve arada sancıyla karışıyodevam ederse sanırım doğuracam
evet aynen öyle mervecim,
yok gazıydı, gece uyumadıydı derken...
inşallah çok huzurlu bebek olurlar...
kızlaaar acayip bi ağrım başladı birden sanki çok sıkışmışım tuvalete gibi bi hiç var ve arada sancıyla karışıyodevam ederse sanırım doğuracam
bende dinleniim kendinize iyi bakın kızlar
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?