- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bugün aklımdan geçmişti gökyüzü. ben de çok özenirdim onun çizelgesine:)))gökyüzü de 14 mayıs ta sezeryanla emirini doğurmuş artık girmiyor niyeyse hamileliğin ilk zamanları çıkmazdı topikten :26: hatırlıyorumda biz 5-6 haftalıkken o 9-10 haftalıktı ne kadar ileride geliyordu bana haftasıhayırlısıyla bizde doğursaydk şu bebikleri zamanında ...
kızlar hani yazın doğacak ya bizim bebikler tecrübesiz bir anne adayı olarak soruyorum nasıl giydirmek lazım bebekleri ? sade çıtçıtlı body mi? çıtçıtlı body üzeri tulummu? çorap giydirmek lazım olur değilmi? hani anne karnından yeni çıkacaklar aynı sıcaklığa ihtiyaç duyarlar ince penye bi yelek mi giydirilir tulumun üzerine yoksa daha kalın bişy mi? nasıl giydirmek lazım tecrübeliler yazıvirsin ben hiç bişy bilmiyorum :44:
İyi geceler kızlar nabersiniz.. Benim kızlar ve koca uyudu size bir bakayım dedim.. Bu arada Yakamoz burda sanırım.. Bende bugün onun kulaklarını çınlattım.. Doktorda 1. hafta kontrolüm vardı.. Dikişlerimde kan sulandırıcının etkisiyle iküçük küçük iç kanamalar olduğundan korse kullansam mı dedim.. Süper olur dedi.. Aklıma benimde yakamoz geldi dedim keşke zamanında alsaydım şimdi elimin altında olurdu, aradık çünkü biraz.. Korseyi taktım ve inanılmaz rahatladım valla ben de şiddetle tavsiye ederim kızlar...
hoşgeldin canımmne gzl uyuttun seninkileri geldn :) ayy bizde öyle olalım yaa
nasıl bebeğin iyi dimi? korse işi iyi olur hakkaten ya ben eğer sezaryen olursam dikişler düzeldikten sonra takarım diyordum ama demek önceden de takılıyormuş
Uyutmuştum ama arada emzirdim tabi.. Bebiş sarılık oldu bizim, çarşamba gecesi hastanede kaldık.. Şimdi iyi de çok sık emzirmek lazım.. İyi yiyp atması gerek sarılığı..
benim bu ameliyat biraz sorunlu geçti kan sulandırıcıdan dolayı onun için çok ağrım oldu.. Bana iyi geldi valla. Doktorum aslında en iyisi eski tip yün korseler dedi... Onlar hiç terletmiyormuş ama lohusa korsesi de iyi olur dedi.. Benim aldığım hiçbiri değil cerrahi korse... Onu verdi..
sarılığın tek ilacının bol bol emzirmek olduğunu biliyorum ablamdan oykucum... bolca emzirmek lazımmış ama yeni doğan bebekte sarılık olması normal... iyileşmiştir inşallah... :)
kan sulandırıcı yüzünden mi hmmm( neyse atlattın çok şükür... bazen bana değişik duygular basıyor doğum anını düşündüğümde... nasıl olucak ne zaman olucak nasıl sonuçlanıcak :) off Allah yardımcımz olsn valla :)
ben de kalın battaniye konusunda kararsız kaldım port bebenin içine serip üzerine yakmasın diye penye battaniye serip öyle bebeği koymayı düşündüm terletmez hemde içi yumuşak olur diye ama tecrübeliler daha iyi bilir tabi :26: ilk başta dediğin gibi çıtçıtlı üzerine tulum giydirmek gerekir sanırım sonra sadece çıtçıtlı yeterli olur çorap ta ince çoraplardan koydum ben havlu çorap yakar diye koymadım çantasınabugün aklımdan geçmişti gökyüzü. ben de çok özenirdim onun çizelgesine:)))
gerçi tecrübeli değilim ama ilk başlarda uzun kollu giydirilir sonra çıtçıtlılar yeter bence. yazın doğum yapan arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum face.ten kısa bi süre sonra kısa kolluya geçmişler. penye yelek de aldım ben epey, yazın iyi olur diye. hastaneye kalın battaniye götürüp götürmeme konusunda kararsızım ben de. ihtiyaç duyulur mu ki kalın battaniyeye???
İyi geceler kızlar nabersiniz.. Benim kızlar ve koca uyudu size bir bakayım dedim.. Bu arada Yakamoz burda sanırım.. Bende bugün onun kulaklarını çınlattım.. Doktorda 1. hafta kontrolüm vardı.. Dikişlerimde kan sulandırıcının etkisiyle iküçük küçük iç kanamalar olduğundan korse kullansam mı dedim.. Süper olur dedi.. Aklıma benimde yakamoz geldi dedim keşke zamanında alsaydım şimdi elimin altında olurdu, aradık çünkü biraz.. Korseyi taktım ve inanılmaz rahatladım valla ben de şiddetle tavsiye ederim kızlar...
onların doğurcağı yok çatısız karılar onlar
ben de kalın battaniye konusunda kararsız kaldım port bebenin içine serip üzerine yakmasın diye penye battaniye serip öyle bebeği koymayı düşündüm terletmez hemde içi yumuşak olur diye ama tecrübeliler daha iyi bilir tabi :26: ilk başta dediğin gibi çıtçıtlı üzerine tulum giydirmek gerekir sanırım sonra sadece çıtçıtlı yeterli olur çorap ta ince çoraplardan koydum ben havlu çorap yakar diye koymadım çantasına
kimseler yazmıyo diye bakıp çıkıyodum bende öyle :) evet korsenin faydasını göreni çok duydum bende hemen giymeyi düşünüyorum sadece iyi seçmek lazımmış sanırım, bende 3 tane var şimdi beden beden s-m-l medium vardı zaten s yide biraz zayıflayınca küçük bedene geçerim diye aldım large nıda ablam verdi ilk başta rahatsız ederse bi beden büyüğünü kullanırsın diye elinin altında bulundurmakta yarar var dediğin gibi doğumdan sonra alışverişe çıkamam ben bide yol uzak en yakın mağaza 2 saat uzaklıkta o yüzden herşeyi önceden hazır etmeye çalışıyorum ...
inadına doğuracam kızzzzzzzzzz
bu arada yarın çatı kontrolü var birazcıkda olsa korkuyorm ya
Evet bizde bol bol emziriyoruz bakalım.. Atlattı sayılır işte.. Allah yardım etsin canım ama korkma sorun etme ben o kadar olumsuzluğa rağmen 5 günde toparlandım.. Sen merak etme bişey olmaz.. Herkes doğum yapsın sonra anlatçam yaşadıklarımı,şimdilik geçti herşey çok şükür..
holleyyyAz önce bebeğimin altını değiştirmek için açtım bir baktım göbeği düşmüş.... Çok sevindim ya 8.günde düştü.. Yuppiii... O görüntüden hiç hoşlanmıyorum çünkü..
slmlarrr kıslarrr ben hala doğurmadım 38de 3cm açık vardıı hala yok.kızım gelmedi daha. sözde erken doğum riskinden yatıodumm aylardırrrr.var mı doğuranlarrrrrrr.
deli merve msj atıom nıye cvp yasmıon
anaaaa dünürüm gelmişnaptın yolladın mı kocayı kız
msjını aldım da bacım dediğim gibi tlfn kapalı
kız benim koca bugun ödemeyi unutmuş faturayı bende unutmuşum gününü geçrmişim avea'da sabırsız hemen kapatıyoinsan bekler 1 hafta kadar sanki yedik hatlarını yarın ödeyip açtırıcam beee, rezil ettin beni kızlara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?