bu arada benim altı gün sürer kanamam bu yaşıma kadar ilk kez oldu böyle tavsiyelerinizi bekliyorum var mı benim gibi yaşayan
bu arada benim altı gün sürer kanamam bu yaşıma kadar ilk kez oldu böyle tavsiyelerinizi bekliyorum var mı benim gibi yaşayan
canım ben bu hamileliğimde 2 gün adet görmüş, 3. gün kesilmişti...
annem hep son zamanlarımda kızım sen üstüne görmüşsün, günün yakın sen bilmiyosun dedi kadıncağıza inanmamıştım...
istersen kendini psikolojik olarak birşeye hazırlamadan hemen git kan testi yaptır...
aklına gelen ihtimal çok yüksek bence...
hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah...
Merhaba kızlar, ben cumartesi günü doğurdum
en son sanırım cuma günü görüşmüştük sizinle :)))) birce örtmenim senden önce doğurmayacağıma söz vermiştim ama özür dilerim..:)))) benim kızda ben gibi aceleci çıktı
volveron canım sen hala bekliyosun sanırım, hadi inşallah darısı başına...
esra doğurdumu kızlar, oda çok sancı çekti artık sonlardaydı oda...
mervede doğurmadı sanırım...
başka doğum yapan annemiz varmı???
doğumdan facede biraz bahsettim, resimler orda...
sormak istediğiniz bir şey olursa ben burdayım
hepinizi seviyorum
:54
canım ben bu hamileliğimde 2 gün adet görmüş, 3. gün kesilmişti...
annem hep son zamanlarımda kızım sen üstüne görmüşsün, günün yakın sen bilmiyosun dedi kadıncağıza inanmamıştım...
istersen kendini psikolojik olarak birşeye hazırlamadan hemen git kan testi yaptır...
aklına gelen ihtimal çok yüksek bence...
hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah...
sağol canım ya bende ne bileyim hem heveslenmek istemedim hem de hazırlıyım kendimi hazirana dedim 4 aydır korunmuyoruz erken daha dedim kendi kendime ..böyle düzensiz bir durum olunca heyecan yaptım çarşamba yaptırcam canım test inşallah hayırlı hbler veririm hemen yazıcam zaten sizlere moral oluyo çok bana..seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah canım kokla benim için de
Merhaba kızlar, ben cumartesi günü doğurdum
en son sanırım cuma günü görüşmüştük sizinle :)))) birce örtmenim senden önce doğurmayacağıma söz vermiştim ama özür dilerim..:)))) benim kızda ben gibi aceleci çıktı
hepinizi seviyorum
ciddi mi ay inanmamayy kızlar şoooooooooooook oldummm sevi doğurmuş ya 3250gr 49 cm doğmuş cumartesi doğmuş ay inanamadım küveze de girmemiş darısı başımızaaaaaaa
ay gerçektenmi doğurdunmu şimdi seviMerhaba kızlar, ben cumartesi günü doğurdum
hepinizi seviyorum
cumartesi günü işaretim geldi. zaten doktor kontrolüm vardı , gittik.doktor bekliyceksin sancın gelince gel dedi. bende bekliyorum ama hala sancım yok
sen 39 haftandasın her an olabilir nasıl bi işaretti benden küçük küçük miktarda akıntılar geliyo gün içinde ama önemsemiyorum akıntıdır diye sulu ve kıvamlı
bu akıntı kahverengi ve pembe renkli, kıvamlı bir akıntı canım.hani nişanda diyorlar ya o akıntıdan. şimdi sancıların başlamasını bekliyorum
anladım benim daha gelmemiş o zamanher an sancı beklemek te kötüdür inşallah bir an önce sancın gelir normal miydi senin doğum:26:
evet. ilk doğumumda normaldi ondan bekliyorum şimdi
selam kızlar bugün doktordaydım kızımın kilosu düşük çıktı biraz canım sıkıldı 33+6da 2400dü 35+6da 2600 sadece 200 gr almış doktorum minyon olucak genetik desede sıkıldım biraz bütün kiloyu benmi alıyorum anlamadım yaaa
bu akıntı kahverengi ve pembe renkli, kıvamlı bir akıntı canım.hani nişanda diyorlar ya o akıntıdan. şimdi sancıların başlamasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?