2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey sorcam pazar günü

adet günümdü olmdım ama iki gün önce kanamam oldu pazar günü bitti bugünde şimdi baktım biraz gelmiş...göğüslerimin etrafındaki noktalar şiş bana neler oluyor anlamadım..bebek istiyoruz ama ben hastalndım sandım öbüraya dedim artık böyle olunca sevineyimmi napıyım anlamadım..çarşamba günü kan testi yaptırayım mı

Merhaba kızlar, ben cumartesi günü doğurdum

en son sanırım cuma günü görüşmüştük sizinle :)))) birce örtmenim senden önce doğurmayacağıma söz vermiştim ama özür dilerim..:)))) benim kızda ben gibi aceleci çıktı

volveron canım sen hala bekliyosun sanırım, hadi inşallah darısı başına...

esra doğurdumu kızlar, oda çok sancı çekti artık sonlardaydı oda...

mervede doğurmadı sanırım...

başka doğum yapan annemiz varmı???

doğumdan facede biraz bahsettim, resimler orda...

sormak istediğiniz bir şey olursa ben burdayım

hepinizi seviyorum
:54

ayy canm çok sevindim valla artık sıra bizde galiba ama sezeryanmı merak ettim ya esra doğurmadı diye biliyorm fmg doğurdu hasret doğurmuş emnm benm hatırlamadıım vardır

seviiii inanamıyorum sana şaka deği de mi?? nasıl oldu birden ayrıntıları anlatsana. şok oldum valla. bağlantım da berbat, face.e bakmaya çalışayım. foto görmeden inanmam

aaaaa sevi inanmıyoruuuuuuummmmmm ay gerçekmi çok sevindim ya gözün aydın canm şaka gbi geldi birden erken davranmış seninki, esra doğurmadı mervede volveron ve escoolda kimse doğurmadı senin kontrolün yokmuydu en son ne olduda geldi bebiş

ayy kızlar şoooooooooooook oldummm sevi doğurmuş ya 3250gr 49 cm doğmuş cumartesi doğmuş ay inanamadım küveze de girmemiş darısı başımızaaaaaaa
ciddi mi ay inanmam

ay gerçektenmi doğurdunmu şimdi sevi kız benden geç doğurcaktın önce doğurdun he haziranı bile beklemedin ay çabuk anlat seviiii çok merak ettim doğum nasıl oldu suyun filanmı geldi sancımı tuttu kaç saat sürdü sancın kolay bi doğummuydu soracak çok şey var gözün aydın canımcım resmini koymayı unutma fıstıgın şoktayım en son ben doğurcam heralde

kızlar sevi de doğurmuş darısı bize haftası benden küçüktü maşallah bebeği kilolu doğmuş ben ne zaman doğurcam acaba hiçbi belirti yok

cumartesi günü işaretim geldi. zaten doktor kontrolüm vardı , gittik.doktor bekliyceksin sancın gelince gel dedi. bende bekliyorum ama hala sancım yok

cumartesi günü işaretim geldi. zaten doktor kontrolüm vardı , gittik.doktor bekliyceksin sancın gelince gel dedi. bende bekliyorum ama hala sancım yok

sen 39 haftandasın her an olabilir nasıl bi işaretti benden küçük küçük miktarda akıntılar geliyo gün içinde ama önemsemiyorum akıntıdır diye sulu ve kıvamlı

sen 39 haftandasın her an olabilir nasıl bi işaretti benden küçük küçük miktarda akıntılar geliyo gün içinde ama önemsemiyorum akıntıdır diye sulu ve kıvamlı

bu akıntı kahverengi ve pembe renkli, kıvamlı bir akıntı canım.hani nişanda diyorlar ya o akıntıdan. şimdi sancıların başlamasını bekliyorum

selam kızlar bugün doktordaydım kızımın kilosu düşük çıktı biraz canım sıkıldı 33+6da 2400dü 35+6da 2600 sadece 200 gr almış doktorum minyon olucak genetik desede sıkıldım biraz bütün kiloyu benmi alıyorum anlamadım yaaa

canım doktorun doğru söylemiş bence abartılacak bi durum yok benim kızımda 37 de 2943 dü doğuma kadar üçü bulur inş merak etme hem normal düşünüyorsan ideal kilolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…