selam kızlar bugün doktordaydım kızımın kilosu düşük çıktı biraz canım sıkıldı 33+6da 2400dü 35+6da 2600 sadece 200 gr almış doktorum minyon olucak genetik desede sıkıldım biraz bütün kiloyu benmi alıyorum anlamadım yaaa
canım doktorun doğru söylemiş bence abartılacak bi durum yok benim kızımda 37 de 2943 dü doğuma kadar üçü bulur inş merak etme hem normal düşünüyorsan ideal kilolar bence
canım bunda sıkılacak hiç birşey yok bende 36+1 de gitiim 2740 dedi doktor 400 gram almış 20 günde doktor banada aynısını dedi genetik dedi bir zayıf olacak dedi doğru oluyor gerçekten anne zayıf baba zayıf doğdu ise normal sıkma canını doğuma kadar 3000-3200 arası olur
teşükkür ederim kızlar benim ilk kızım 3500 kilo doğdu onu için biraz üzüldüm kızım mecburi ameliyatla alındı bu kızımda sezeryan olucak 18 hazirana 19 gün var tarihimiz belli bilmiyorum yaa 3 olsa iyi olcak
benim merak ettiğim 2 haftada kendini toparlarmı
selam kızlar bugün doktordaydım kızımın kilosu düşük çıktı biraz canım sıkıldı 33+6da 2400dü 35+6da 2600 sadece 200 gr almış doktorum minyon olucak genetik desede sıkıldım biraz bütün kiloyu benmi alıyorum anlamadım yaaa
teşükkür ederim kızlar benim ilk kızım 3500 kilo doğdu onu için biraz üzüldüm kızım mecburi ameliyatla alındı bu kızımda sezeryan olucak 18 hazirana 19 gün var tarihimiz belli bilmiyorum yaa 3 olsa iyi olcak
benim merak ettiğim 2 haftada kendini toparlarmı
benim aynı tarihlerde 2500 dü canım ezginin 37. haftasında 2500 dü birceninde bu tarihlerde 2600 dü yani seninki iyi yine daha düşükleride varinsan üzülüyo tabi ben en az 2800-2900 filan gelir diyodum hep ilerde çıkıyodu kilosu bi gittim 2500 çıktı aç bıraktım diye üzüldüm baya daha alırlar ama bi kaç hafta daha kalacaklar içerde doğuma kadar 3 ü geçer seninki benimkide 3 ü bulur heralde :26: napalım zayıf olurlarsada yapacak bişy yok doğunca zırt pırt emzirir tombik yaparız bizde bebişleri
benim aynı tarihlerde 2500 dü canım ezginin 37. haftasında 2500 dü birceninde bu tarihlerde 2600 dü yani seninki iyi yine daha düşükleride varinsan üzülüyo tabi ben en az 2800-2900 filan gelir diyodum hep ilerde çıkıyodu kilosu bi gittim 2500 çıktı aç bıraktım diye üzüldüm baya daha alırlar ama bi kaç hafta daha kalacaklar içerde doğuma kadar 3 ü geçer seninki benimkide 3 ü bulur heralde :26: napalım zayıf olurlarsada yapacak bişy yok doğunca zırt pırt emzirir tombik yaparız bizde bebişleri
canım göreceksin rahatlıkla olacak zaten son ayda bebiş kilo alıyor sıkma canını sen bebğin 3 kilo ve üzeri doğacak inan :))
sende ıyıce taktın haaaaaaaabıse olmaz kuzumaaa yakamozz delısı ben 2 kg dogmusum dıom beeeeee sınır etme benı haaa bıse yok kızcemde tosun olur o dogduktan sonra durmadan memıs daya bak nasıl fıstık gıbı oluyor
iyi akşamlar kızlar.. iyice ağırlaştım, artık yürümek bile zulümneyseki az kaldı.. alt taraftan acayip baskı ve ağrı var sizde de oluyor mu?
slm kızlarrrrrr nevar ne yok
selam valla doğuranlara imreniyoruz sevide kavuştu bebişine siz kaldınız
öyle yapıcam zaten memeden ayırmıycam tosuncuk olsun bayılırım ben tombik bebeklere yanakları tam ısırmalık olur inşallah he bu arada annem ve ablamın ısrarları sonucu bende normale karar verdim bakalım doğumda ne halt yiycem amann zorda olsa yapıcam koydum kafaya kaçarı yok bu çocuk öylede olsa böylede olsa doğacak bari doğum anında çekeyim sonrasında rahat olayım dimi ama
bence doğru bi karar vermişsin canım inş kolay bi doğum olur
Merhaba kızlar, ben cumartesi günü doğurdum
en son sanırım cuma günü görüşmüştük sizinle :)))) birce örtmenim senden önce doğurmayacağıma söz vermiştim ama özür dilerim..:)))) benim kızda ben gibi aceleci çıktı
volveron canım sen hala bekliyosun sanırım, hadi inşallah darısı başına...
esra doğurdumu kızlar, oda çok sancı çekti artık sonlardaydı oda...
mervede doğurmadı sanırım...
başka doğum yapan annemiz varmı???
doğumdan facede biraz bahsettim, resimler orda...
sormak istediğiniz bir şey olursa ben burdayım
hepinizi seviyorum
:54
kız bu sevi nerde yaa c.tesi çatı kont. vardı onun acaba fırlattı mı bebişi
doğurup gelirim diyip diyip duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?