2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bunda sıkılacak hiç birşey yok bende 36+1 de gitiim 2740 dedi doktor 400 gram almış 20 günde doktor banada aynısını dedi genetik dedi bir zayıf olacak dedi doğru oluyor gerçekten anne zayıf baba zayıf doğdu ise normal sıkma canını doğuma kadar 3000-3200 arası olur

canım doktorun doğru söylemiş bence abartılacak bi durum yok benim kızımda 37 de 2943 dü doğuma kadar üçü bulur inş merak etme hem normal düşünüyorsan ideal kilolar bence

teşükkür ederim kızlar benim ilk kızım 3500 kilo doğdu onu için biraz üzüldüm kızım mecburi ameliyatla alındı bu kızımda sezeryan olucak 18 hazirana 19 gün var tarihimiz belli bilmiyorum yaa 3 olsa iyi olcak
benim merak ettiğim 2 haftada kendini toparlarmı

sıkma canını kilo önemli değil bu haftaya kadar gelmişsin allahın izniyle 2500 den sonra problem yok zaten her bebek bir olmuyo demekki

benim aynı tarihlerde 2500 dü canım ezginin 37. haftasında 2500 dü birceninde bu tarihlerde 2600 dü yani seninki iyi yine daha düşükleride var insan üzülüyo tabi ben en az 2800-2900 filan gelir diyodum hep ilerde çıkıyodu kilosu bi gittim 2500 çıktı aç bıraktım diye üzüldüm baya daha alırlar ama bi kaç hafta daha kalacaklar içerde doğuma kadar 3 ü geçer seninki benimkide 3 ü bulur heralde :26: napalım zayıf olurlarsada yapacak bişy yok doğunca zırt pırt emzirir tombik yaparız bizde bebişleri

canım göreceksin rahatlıkla olacak zaten son ayda bebiş kilo alıyor sıkma canını sen bebğin 3 kilo ve üzeri doğacak inan :))

sende ıyıce taktın haaaaaaaa bıse olmaz kuzumaaa yakamozz delısı ben 2 kg dogmusum dıom beeeeee sınır etme benı haaa bıse yok kızcemde tosun olur o dogduktan sonra durmadan memıs daya bak nasıl fıstık gıbı oluyor

canım göreceksin rahatlıkla olacak zaten son ayda bebiş kilo alıyor sıkma canını sen bebğin 3 kilo ve üzeri doğacak inan :))

inş. kızlar napalım sağlıklı olsunlarda bişi istenmiyo... sanki besleyemiyomuşum diye tribe girdim hamilelik psikolojisi işte...benim eşim ikiz ve doğumda 1,5 kilo doğmuşlar

öyle yapıcam zaten memeden ayırmıycam tosuncuk olsun bayılırım ben tombik bebeklere yanakları tam ısırmalık olur inşallah he bu arada annem ve ablamın ısrarları sonucu bende normale karar verdim bakalım doğumda ne halt yiycem amann zorda olsa yapıcam koydum kafaya kaçarı yok bu çocuk öylede olsa böylede olsa doğacak bari doğum anında çekeyim sonrasında rahat olayım dimi ama

iyi akşamlar kızlar.. iyice ağırlaştım, artık yürümek bile zulüm neyseki az kaldı.. alt taraftan acayip baskı ve ağrı var sizde de oluyor mu?

iyi akşamlar kızlar.. iyice ağırlaştım, artık yürümek bile zulüm neyseki az kaldı.. alt taraftan acayip baskı ve ağrı var sizde de oluyor mu?

aynı beni tarif etmişsin ... birde ara sıra sancılanmalar yokmu işte hepsi birlikte olunca epey zorluyor :)

bence doğru bi karar vermişsin canım inş kolay bi doğum olur

kız sevi daha bugun seni andım dedim doğurmuş olmasın bu karı
aha da kanıtı bu

kız bu sevi nerde yaa c.tesi çatı kont. vardı onun acaba fırlattı mı bebişi

doğurup gelirim diyip diyip duruyodu

çoooooooooooooooooooook sevindim ve imrendimm normal doğum olduğu için darısı bize inşallah bacım vallahi, bizde bir avazda kurtulurz inşallah...

gördüm kızını nasıl tatlı bi kızdır o öyle kurban olurum yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…