2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

izledim bacım

valla normal doğum yapanlara özenir oldum yaa sevi normal yaptı hasret de öyle bis napcazzzzzzz

valla ben karar verdim bu defa normal yapacam sancıyı çekebilirmiyim acaba dayanabilirmiyim diye düşünüyodum hep ağlasamda bağırsamda çekecem ablam sezeryanı öyle bi anlattı ki tövbe dedim hiç gerek yok çekerim ben sancıyı isterse 24 saat olsun napim

ooooooooo senden bu lafları duymakkkkkkkk

hadi inşallah bacımm

ooooooooo senden bu lafları duymakkkkkkkk

hadi inşallah bacımm

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim verdim kararımı ya aslında normal doğum yapan bi kaç kişiyle konuştum karar vermemde onlar etkili oldu dayımın kızı normal yaptı ki çok korkaktır kendisi benden daha çok tırsıyodu doğumdan anlattı eğer öyle ise korkulacak bi tarafı yokmuş epiduralsiz yaptı o bide sancı mutlaka çekilecek de ben filmlerdeki gibi saç baş yoldurdugunu saatlerce avazın çıktıgı kadar bağıracagımı filan düşünüyodum o yüzden direk sezeryan diyodum o da 4 cm e kadar adet sancısı gibi sancın oluyor epidural düşünüyosan zaten 4 cm den sonra iğne vururlar ondan sonra belirgin şekilde azalıyor sancı çok bişy hissetmezsin dedi, 7-8 cmden sonra biraz daha artıyomuş ama zaten 8 cmden sonra son yarım saate girmiş oluyosun oda epiduralle yaparsan ağrıyı değil baskıyı hissedersin diye anlattı ...Düşününce daha olumlu geldi hayırlısı artık Aman öylede acı çekecem böylede daha az acıyla doğurimde başka bişy istemiyorum ...

Sevimi dogurmusmuuuuuuuuuuuuu
Ulan merveeeeeeee ulan merveeeeeeeee kalbın ne kadar temızmıs kuzum yaaaaaaa Sıra bana gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sevide dogurdu benımde sancılarım var ama bır turlu doguramadım sanırım en son ben doguracam bu gıdısleeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyy cok sevındım yaaa

yok kız son samuray benim muhtemel doğum 23 haziran daha çok var 24 gün var gününü beklerse tabi ama bende sancı mancı kasılma hiç bişy yok geçmi gelecek ne

yok kız son samuray benim muhtemel doğum 23 haziran daha çok var 24 gün var gününü beklerse tabi ama bende sancı mancı kasılma hiç bişy yok geçmi gelecek ne

sonuncu ikimiziz heralde yakamoz bakalım ne zaman gelicek bizim sıpacıklar :))) benimde muhtemel d.tarihi 23 haziran

günaydın....

ne guzel herkes sırayla bebeklerıne kavusuyor bızede hayırlısıyla sıra gelse artık o heyecanı korkuyu bı atsam o gunu bı gecırseydım...

benım sat gore 25 hazıran ama sevi arkadasımız 36. haftası bıtınce dogurmus yanı bebeklerımız sabırsız olabılır ben tam tarıhımde dogurcakmısım gıbı gelmıyo sankı 38 veya 39 olurmus gıbı gelıyo kızım annesıne cektıyse sabırsızsa...

masallah sevıye ve bebegınee...
ya bı sorun felan yoktu dımı oelsınemı erken gelmıs sevının bebegı???

kızlar benım sata gore dogum 10 hazıran 10 gun kaldı belımde hafıf adet sancısı gıbı bı sancı var sadece ama baska hıcbıse yok gelmeye nıyetı yok galıba benımkının solesemmıkı doktora belımde sancı oldugunu acaba

ya mobılya alan varmı su mobılya kokusu ne zaman cıkıyor odadannn yada nasıl cıkcakkkkkkkkk

canım bız mayısın basında aldık daha yenı yenı cıkıyo hala bıle bıraz koku var ama ben gıysılerı yerlestırdım her gun kapakları pencereyı acık tuttum ıclerıne sabun koydum ancak cıkabıldı.

off kaldı esyalar ortalarda ole 15 gunden berı kapıları acık camlar acık ama hala koku varrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…