kızlar şunu bi izleyin doğumdan aşırı korkmak şiddeetli ağrıları beraberinde getirir diyor demekki napmak lazım 'ne korkusu canımmm doğumda neymiş ' ...
Doğum sancısı ne kadar şiddetlidir? - UZMANTV
izledim bacım
valla normal doğum yapanlara özenir oldum yaa sevi normal yaptı hasret de öyle bis napcazzzzzzz
valla ben karar verdim bu defa normal yapacam sancıyı çekebilirmiyim acaba dayanabilirmiyim diye düşünüyodum hep ağlasamda bağırsamda çekecemablam sezeryanı öyle bi anlattı ki tövbe dedim hiç gerek yok çekerim ben sancıyı isterse 24 saat olsun napim
ooooooooo senden bu lafları duymakkkkkkkk
hadi inşallah bacımm
Sevimi dogurmusmuuuuuuuuuuuuu
Ulan merveeeeeeee ulan merveeeeeeeee kalbın ne kadar temızmıs kuzum yaaaaaaaSıra bana gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet ya sevide doğurdu, girsede anlatsa bizede
sevide dogurdu benımde sancılarım var ama bır turlu doguramadım sanırım en son ben doguracam bu gıdısleeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyy cok sevındım yaaa
yok kız son samuray benimmuhtemel doğum 23 haziran daha çok var 24 gün var gününü beklerse tabi ama bende sancı mancı kasılma hiç bişy yok geçmi gelecek ne
sonuncu ikimiziz heralde yakamoz bakalım ne zaman gelicek bizim sıpacıklar :))) benimde muhtemel d.tarihi 23 haziran
gunaydınnnnnnn bnmde 23 hazırannnnnnnnnnnnnn:)
gunaydiiiinnnnnnnnn
channellll cilekten haber vRmi dun doktora gidecektii bisiyi yoktur umarimmmm
günaydın....
ne guzel herkes sırayla bebeklerıne kavusuyor bızede hayırlısıyla sıra gelse artık o heyecanı korkuyu bı atsam o gunu bı gecırseydım...
benım sat gore 25 hazıran ama sevi arkadasımız 36. haftası bıtınce dogurmus yanı bebeklerımız sabırsız olabılır ben tam tarıhımde dogurcakmısım gıbı gelmıyo sankı 38 veya 39 olurmus gıbı gelıyo kızım annesıne cektıyse sabırsızsa...
ya mobılya alan varmı su mobılya kokusu ne zaman cıkıyor odadannn yada nasıl cıkcakkkkkkkkk
canım bız mayısın basında aldık daha yenı yenı cıkıyo hala bıle bıraz koku var ama ben gıysılerı yerlestırdım her gun kapakları pencereyı acık tuttum ıclerıne sabun koydum ancak cıkabıldı.
ya mobılya alan varmı su mobılya kokusu ne zaman cıkıyor odadannn yada nasıl cıkcakkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?