off kaldı esyalar ortalarda ole 15 gunden berı kapıları acık camlar acık ama hala koku varrrr.
günaydın kızlaar, sevi mi doğurmuş? ben bi geçmişi okiyimmm
doktor da dün kontrolde benim moralimi bozdu, bebek iri şeker istiyorum dedi, bu saatten sonra şekerim çıksa napıcak anlamadım ... sinir etti kadın beni
bu arada hala ters duruyor, sancı başlarsa, su gelirse sakın oyalanma hemen hastaneye gel dedi
akşam da böyle nokta nokta çok minik minik kahverengi bişeyler geldi benden, çok minikler diye kaile almadım, şimdi baktım yine vardı. Nedir acaba? böyle sanki içerde yara varmış da minik pıhtılaşmış noktalar geliyormuş gibi.. nişan denen şey pembe pembe olur di mi?
acaba dun canın sıkıldıda ondan mı lekelenmen oldu??ıstersen ara bı doktoru cılek
seker konusunada taklıma bana da suyum cok fazla dıye habıre seker yaptılar ettıler ama bısey cıkmadı dedıgın gıbı cıksada bu saatten sonra ne yapabılırsın 15 gun sonra bebek gelecek...
melekzuzum nasıl gidiyor bebişli hayat??? kızın olmuştu değil mi??
arıycam şimdi.. belki de ondan oldu.. bana da üst sınırda suyun dedi, senin de mi fazlaymış? neden olur tatlım şekerden başka hiç bilgin var mı? bi de bu haftaya kadar hiç böyle bişey yoktu, suyun gayet normal diyorlardı anlamadım
Birce selam geçmişi okuyordum:) evet Mira Naz adında kızım oldu:) bugün 9. günümüz uyuyor şimdi babsı çıkmadan altını değiştirdi bende besledim. bugün yıkayacağız onu aslında 3. gun once yıkanması lazımdı ama ben bır turlu cesaret edemedım:) insan kıyamıyor ki ya o kadar narinler ki. darısı sizlerin başına sağlıkla gelsin bebişleriniz. inanılmaz tarifsiz bir duygu
ne guzel..
allah bızede hayırlısıyla o gunlerı gostersın ınsallah.
allah bebegınede saglıklı omurler nasıp etsın ınsallah.
gunaydın kızlarr
dun gece sok oldum sevı dogurmus yaa suprıze bak
patır patır dokulmeye basladık:)))
dun kına vardı kuzenımın azcık oynadım herkes doktor kesıldı basıma cocuga yazık otur bılmem ne yaa bı agız tadıyla oyanayamadım:)))
çilekçim, sıkma canını, bir sürü kişinin bebeği iri burda kimseden istemiyorlar şeker, senden niye istemiş ki. bu doktorlar da bebek küçük olsa laf ediyor, büyük olsa laf ediyor, herkes ortalamayı nasıl tutturacaksa:)) lekelenme için bence doktoru ara, için rahatlamış olur.
hosgeldiiinnn
doktorunu arasana hemen nisan mi acaba o gelen sey
kahcerengi sumuksu yapida bisimis galiba nisan
bende bilmiyorum ki
dogurup bir sonraki asamaya gecseydik hayirlisi ile :))))
sekerle ilgili bisi cikmaz ya sanmitorum sikma canini
arıycam şimdi.. belki de ondan oldu.. bana da üst sınırda suyun dedi, senin de mi fazlaymış? neden olur tatlım şekerden başka hiç bilgin var mı? bi de bu haftaya kadar hiç böyle bişey yoktu, suyun gayet normal diyorlardı anlamadım
Birce selam geçmişi okuyordum:) evet Mira Naz adında kızım oldu:) bugün 9. günümüz uyuyor şimdi babsı çıkmadan altını değiştirdi bende besledim. bugün yıkayacağız onu aslında 3. gun once yıkanması lazımdı ama ben bır turlu cesaret edemedım:) insan kıyamıyor ki ya o kadar narinler ki. darısı sizlerin başına sağlıkla gelsin bebişleriniz. inanılmaz tarifsiz bir duygu
Sağolun kızlar içimi rahatlattınızz
Aradım doktoru, müsait olunca hemen dönecek size dediler, ameliyattaymış
Artık doğsa da paniklemem zaten, nerdeyse 37 bitecek
Anlamadım şeker çıksa ne yapacak zaten bu saatten sonra
sizler nasılsınız napıyorsunuz?
ya -teyzelerı benım bebegımın ısmıne daha karar veremedık dusunuyoruz dusunuyoruz tamam bu olsun dıyemıyoruz butun ısımler havada kalıyor aksamda beren mı olsakı dıye dusunduk ama yıne karar veremedık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?