ben iyiyim standart oram buram agriyor soyleniyorum falan :)))
ay gecen gun starbucksta birkizwc sirasinda onumue gecti ayol surada dogurdum dogurucam sirami kapti aklima geldi cok kizdim yine:)))
Trt1de gulbende ustun dokmen var Ma konu sinavmis
secenekleriniz nelerrr
beren de cok guzel
belki dogup yuzuni gorunce karar verirsiniz :))
bu gıdısle dogumdan sonra karar vercez heralde buızdemı bı problem vaR dıyorum karar veremıyoruz..
ecem,ecenaz.azra,beren,zeynep,gökçe,belkı beril de olabılır.
bu gıdısle dogumdan sonra karar vercez heralde buızdemı bı problem vaR dıyorum karar veremıyoruz..
ecem,ecenaz.azra,beren,zeynep,gökçe,belkı beril de olabılır.
günaydııınn herkeze
sevi doğurmuş dün arkasından da söylemiştik muaneye gitti bide doğurup geliyomuş diye merveyle söylenmiştik içimize doğmuş başka doğuran yok demi
ya -teyzelerı benım bebegımın ısmıne daha karar veremedık dusunuyoruz dusunuyoruz tamam bu olsun dıyemıyoruz butun ısımler havada kalıyor aksamda beren mı olsakı dıye dusunduk ama yıne karar veremedık.
beren ısmı guzel ama cok var donemın moda ısımlerınden bence berıl ısmı cok guzel hem fazla yok:))
sımdılık yok:))soyledınız soyledınız kadını dogurttunuz
esıme kalsa hemen zeynep koycakta ben pek ıstemıyorum.ne guzel sız karar vermısınız.bak biz zeynep gökçe koycaz kızımızın adını:)
bizde epey kararsız kaldık ama sonunda karar verdik. bak ecem de güzelmiş.seçenekleri azaltarak karar verin.bizde de 4 seçenek vardı.2 ye indirdik.sora da baktık hep zeynep gökçe diye seviyoruz kızımızı öyle de kaldı..
beren ısmı guzel ama cok var donemın moda ısımlerınden bence berıl ısmı cok guzel hem fazla yok:))
yenı buldum kulagıma hos geldı beril ama ıste tamam olsun deyıp karar vermıyorum nedense.
sımdılık yok:))soyledınız soyledınız kadını dogurttunuz
bi ben deilmişim isim bulamayan:) isimsiz cocuk kaldı walla ismi ole dıolar :)
esıme kalsa hemen zeynep koycakta ben pek ıstemıyorum.ne guzel sız karar vermısınız.
esıme kalsa hemen zeynep koycakta ben pek ıstemıyorum.ne guzel sız karar vermısınız.
bence beril güzel
ahhh cok zormus ya ısım koymak sızın seceneklerınız varmı neler?
merve sevide dogurmusss :))))))))))) kızz valla kımse kalmadı sankı herkes dogurdu
war cnm bikac tane ama tam anlamıyla işte bu diemiorum..belis,ruya,nisa,tanem,ışıl(eşim dio ama ben istemıorum fanatik gs li olunca ) mira yı da begenıorum ama anlamını cok ii bilmıorum yani ole kayda deger bi anlamı yok sanırım kent ismi mi neydi o yuzden wazgectım ondan..eger dogruysa tabi bu anlamı..eşime kalsa o ayse fatma koyalım dıo zaten :)dAHA COK Wardı da hatrlamıorum bile :)
he valla bacım bi biz doğuramadık
kız bılmıyorum ama ıcımde bı hıs var bu hafta sonuna kadar volveron merve sen bıde ben :))) doguracaz oyle hıssedıyorum
sızın sceenek daha fazlaymıs oyle olunca ınsanın kafası daha cok karısıyor.ınsallah bır an once karar verırız.
war cnm bikac tane ama tam anlamıyla işte bu diemiorum..belis,ruya,nisa,tanem,ışıl(eşim dio ama ben istemıorum fanatik gs li olunca ) mira yı da begenıorum ama anlamını cok ii bilmıorum yani ole kayda deger bi anlamı yok sanırım kent ismi mi neydi o yuzden wazgectım ondan..eger dogruysa tabi bu anlamı..eşime kalsa o ayse fatma koyalım dıo zaten :)dAHA COK Wardı da hatrlamıorum bile :)
inşallah bacım inşallah nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?