2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben iyiyim standart oram buram agriyor soyleniyorum falan :)))
ay gecen gun starbucksta birkizwc sirasinda onumue gecti ayol surada dogurdum dogurucam sirami kapti aklima geldi cok kizdim yine:)))
Trt1de gulbende ustun dokmen var Ma konu sinavmis

benımde cevahırde basıma geldı 18-19 yasında cubuk kraker gıbı kız tuvalet sırası beklıyorum hoop ben gıremeden gırdı hıc bısey yapamadım salak gıbı bakınıp sınırlendım kocaman olmusum mesanem patladı patlayacak elalemın seyı saclarını savura savura gectı nasıl sınır oldumm..
ama ben allaha havale ettım hakkımı helal etmıyorum o basıt kıza:)))

günaydııınn herkeze
sevi doğurmuş dün arkasından da söylemiştik muaneye gitti bide doğurup geliyomuş diye merveyle söylenmiştik içimize doğmuş başka doğuran yok demi

bu gıdısle dogumdan sonra karar vercez heralde buızdemı bı problem vaR dıyorum karar veremıyoruz..

ecem,ecenaz.azra,beren,zeynep,gökçe,belkı beril de olabılır.

bak biz zeynep gökçe koycaz kızımızın adını:)

bizde epey kararsız kaldık ama sonunda karar verdik. bak ecem de güzelmiş.seçenekleri azaltarak karar verin.bizde de 4 seçenek vardı.2 ye indirdik.sora da baktık hep zeynep gökçe diye seviyoruz kızımızı öyle de kaldı..

bu gıdısle dogumdan sonra karar vercez heralde buızdemı bı problem vaR dıyorum karar veremıyoruz..

ecem,ecenaz.azra,beren,zeynep,gökçe,belkı beril de olabılır.

beren ısmı guzel ama cok var donemın moda ısımlerınden bence berıl ısmı cok guzel hem fazla yok:))

günaydııınn herkeze
sevi doğurmuş dün arkasından da söylemiştik muaneye gitti bide doğurup geliyomuş diye merveyle söylenmiştik içimize doğmuş başka doğuran yok demi

sımdılık yok:))soyledınız soyledınız kadını dogurttunuz

bi ben deilmişim isim bulamayan:) isimsiz cocuk kaldı walla ismi ole dıolar :)

esıme kalsa hemen zeynep koycakta ben pek ıstemıyorum.ne guzel sız karar vermısınız.

esıme kalsa hemen zeynep koycakta ben pek ıstemıyorum.ne guzel sız karar vermısınız.

benim eşimde zeynep istedi.ben de o zaman bende benim beğendiğim bi isim koyayım dedim.gökçeyi de ben koydum:)

inşallah kızınız için en güzel kararı verirsiniz..

ahhh cok zormus ya ısım koymak sızın seceneklerınız varmı neler?

war cnm bikac tane ama tam anlamıyla işte bu diemiorum..belis,ruya,nisa,tanem,ışıl(eşim dio ama ben istemıorum fanatik gs li olunca ) mira yı da begenıorum ama anlamını cok ii bilmıorum yani ole kayda deger bi anlamı yok sanırım kent ismi mi neydi o yuzden wazgectım ondan..eger dogruysa tabi bu anlamı..eşime kalsa o ayse fatma koyalım dıo zaten :)dAHA COK Wardı da hatrlamıorum bile :)

Son düzenleme:

sızın sceenek daha fazlaymıs oyle olunca ınsanın kafası daha cok karısıyor.ınsallah bır an once karar verırız.

sızın sceenek daha fazlaymıs oyle olunca ınsanın kafası daha cok karısıyor.ınsallah bır an once karar verırız.

oo cnm daha bu azalmıs haliaslında kayra ismini cok istiodum baska hiç bi isim dusunmuodum ama bi tanıdık koymus o yusden wazgectım takıntılıyım biraz bole oluncada insan isme karr weremıo olmadı melek koyarım bende ismi gibi olsun die :)

mira ismi moda olmuş. mira bizim ölçüm yaptığımız aletlerden birinin adı.ama başka anlamı varsa bilmiyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…