2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bılmıyorum ama ıcımde bı hıs var bu hafta sonuna kadar volveron merve sen bıde ben :))) doguracaz oyle hıssedıyorum

inş bacım ya ne güzel demişsin seviye tutturduunuz gibi bizde tutar inş da benm artık hiç ümidim yok kız hiçmi sancı olmaz ya güya 2 cm açıklık varmş doğum hikayelerne bakıyorm 1 2 cm le doğum başlamış deyp millet yatıyo doğuruyo valla sevinin de 3cmle başlamış inanın dünden beri yemediim halt kalmadı çömelerek yermi silme yürüyuüşmü yapma merdiveni çıkıp inme daha neler neler yaptm tık yoooook uyus oldum yaaaaaa:84::84::84:

mira ismi moda olmuş. mira bizim ölçüm yaptığımız aletlerden birinin adı.ama başka anlamı varsa bilmiyorum valla.

hmm.. walla cnm nette yazıo bir suru seylerde ne kadar dogru b,lemıorum ole anlamını b,lmedigm bişi de koymak istemıorum ama kulaga hos gelıo mira koyanlar için..

merve ıkı gundur hıc dogru duzgun hareket etmıyo korkuyorum bı sabahları cok az bı oynuyo o kadar gun boyu tas gıbı korkuyorum yarın doktora nstye gıdıcem sendede mı aynı

az bişey kıpırdaması bile önemliymş canm muhtemelen kasılmaların başlamıştır dünde bende öyleydi çok üzülmştm az daha doktora gidecektm bi baktım yer yernden oynuyo düşün bebişde sığmadııı için nasıl canımı yakıyo anlatamam hatta söylendm çocuuum dokunma oraya falan diye genede çok gzldi merak etme oynar seninkide bak benmkinde dünden beri yine tık yok taş gibiyz

merve ıkı gundur hıc dogru duzgun hareket etmıyo korkuyorum bı sabahları cok az bı oynuyo o kadar gun boyu tas gıbı korkuyorum yarın doktora nstye gıdıcem sendede mı aynı

pazar günü oldu bende ama sonra hastane lafını duyunca düzeldi hareketleri.

oy bacımm yaa kız bı bakıcaksın pat dıye suyun gelmıss bagıracaksın kocana yetıs suyum geldı dıye bak gorursun bu hafta sonuna kadar patır patır dokulecez tatlım otur oyle merdıvenlerde gezme az kaldı zaten benımde sancım sancıyla cokta alakalı degıl belkı kan yada suyun gelır kasılmalar oluyosa gelecek demektır

kızlar dün hastaneden çıkışta bi tanıdıkla karşılaştım onuhn bi yakını hamileymiş son zamanları diye hastaneye gitmemiş doğum zamanı diye meğersem çocuk karnında ölmüş de haberi yokmuş hareket ediyo diyomuş meğersem bebek için de çalkanıyomuş kadın hareketlendikçe bebek de içerde kıpırdıyo zannetmiş ayyy allah göstermesin yaaa en çok şu sıra dikkat etmek lazım

inş canm zaten kendimi artık 9 hazirana odakladım bugün yarın dersem dahada çok ümitleniyorm songünü düşününce rahatlamaya çalışıyorm işte ama senin son 2 gününmü

kız gelıcekler valla anacım persembe evı temızleteyımde oyle gelsın dursun orda

pazar günü oldu bende ama sonra hastane lafını duyunca düzeldi hareketleri.

ınsallah beklıyorum vall a

Allah korusun canım ya tırstım şimdi:26:ama biz kontrollere gidiyorz hep genede ne kadarda dikkat etsek Allah esirgesin

inş canm zaten kendimi artık 9 hazirana odakladım bugün yarın dersem dahada çok ümitleniyorm songünü düşününce rahatlamaya çalışıyorm işte ama senin son 2 gününmü

evetttttttttttttttttttttttttt abla korkuyorummmmmmmm yaa amelıyattan korkuyorummm normal dogumu düşünmedim bile tansıyon sorunum var dıye ne yapıcam bılmıyorummmm

amannn allah korusun bacımm allah kımsenın basına vermesın yarın gıdıcem doktoraa zatenn

•Bu günlerde her an doğum başlayabilir.Doğumun başladığını anlamak çok kolay değil,aşağıdaki belirtlerden bir veya bir kaçını fark ettiğinizde doğum için hazırladığınız çantanızı alıp panik yapmadan hastaneye gitmenizi öneririm.;
•Hafif kanlı mukuslu bir akıntı doğumun ilk belirtilerinden biridir.Halk arasında nişan adı verilen bu mukus tıkacı gebelik boyunca rahim ağzını tıkayarak bebeği dış etkenlerden , enfeksiyondan korur, rahim kasılmaları ile beraber bu mukus tıkacı atılır ve bir miktar rahim ağzı yumuşaması ve genişlemesi sonucu kanlı sümüksü bir akıntı şeklinde hissedersiniz "nişan gelmesi" Nişan doğumdan birkaç hafta önce gelebileceği gibi sadece bir kaç saat önce de gelebilir.
•Su kesesini açılmasına bağlı çamaşırınızda hafif ıslanma veya bacaklarınızdan aşağı ani bir sıvı boşalması olabilir.
•Dışkı kaçırma, İştahın artması ,kilo kaybı doğuma yaklaştığınızı gösterebilir.

evetttttttttttttttttttttttttt abla korkuyorummmmmmmm yaa amelıyattan korkuyorummm normal dogumu düşünmedim bile tansıyon sorunum var dıye ne yapıcam bılmıyorummmm

kız ne ablaaa sı ya ben ablamyım sendedemi tansiyon sorunu var bendede var ya bende korkuyorm tansiyon dan bisorun olmaz inşşş

Mira yı emzirdim alt değişti ondan yeni görüyorum:) annemin evi ıkı sokak ötede ama biz eşimle biraz bu dönemleri birlikte yaşamak istedik annem biraz darıldı ama sonuçta bu deneyimi biz kazanmak istiyorum nasılsa 4 ay sonra annem bakacak. hem çok zevkli:) benim plesantamda kireçlenme yoğundu birde rahmin çift rahimde doğumda doktorum düzeltti bebişim iyice sıkışmıştı artık .

bu hikayeyi doğuma gün sayan bir anneye anlatan kadın hasta ruhlu olmalı. kızma ama hakkaten seni korkutmak istemiş resmen. allah korusun. böle şeyler düşünmeyin anlatan olursa dinlemeyin bile. benm kayınwaldede böle hikayeler anlatıp duruyor. anlatma diyorum anlamıyo. sırf beni korkutmak için.

selammmmmmmmm biz de geldikkkkk37 bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hos geldın tatlım

kız ne ablaaa sı ya ben ablamyım sendedemi tansiyon sorunu var bendede var ya bende korkuyorm tansiyon dan bisorun olmaz inşşş

sevdıgımden sekerım olmaz ınsallah canım benımkıanınde dusuyo o yuzden bende sureklı kontrol edıyorum evde bu arada 2 gundur sureklı su kacırıyorum oyle kovayla gelmedı ama az az ıslatıyo benı doktoru arasammı normalmıı canım

birde normal doğum bekleyenler magnesium u bırakmalı die biliyorum. 1 doktorunuza sorun. o kasılmaları önlüyormuş ya.

yok ben onun korkutmak amaçlı söylediğini zannetmiyorum anlattığı kişiyide tanıyorum zaten benden 1 ay önce evlenmişti aile dostumuzun geliniydi sadece dikkat etmem açısından söylediğini düşünüyorum ben.
hem zaten pek kimsenin lafına bakmam ben kendi bildiğimi yaparım isteyen istediğini anlatsın ben kendimi bildikten sonra gerisi vız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…