kız bılmıyorum ama ıcımde bı hıs var bu hafta sonuna kadar volveron merve sen bıde ben :))) doguracaz oyle hıssedıyorum
mira ismi moda olmuş. mira bizim ölçüm yaptığımız aletlerden birinin adı.ama başka anlamı varsa bilmiyorum valla.
merve ıkı gundur hıc dogru duzgun hareket etmıyo korkuyorum bı sabahları cok az bı oynuyo o kadar gun boyu tas gıbı korkuyorum yarın doktora nstye gıdıcem sendede mı aynı
merve ıkı gundur hıc dogru duzgun hareket etmıyo korkuyorum bı sabahları cok az bı oynuyo o kadar gun boyu tas gıbı korkuyorum yarın doktora nstye gıdıcem sendede mı aynı
inş bacım ya ne güzel demişsin seviye tutturduunuz gibi bizde tutar inş da benm artık hiç ümidim yok kız hiçmi sancı olmaz ya güya 2 cm açıklık varmş doğum hikayelerne bakıyorm 1 2 cm le doğum başlamış deyp millet yatıyo doğuruyo valla sevinin de 3cmle başlamış inanın dünden beri yemediim halt kalmadı çömelerek yermi silme yürüyuüşmü yapma merdiveni çıkıp inme daha neler neler yaptm tık yoooook uyus oldum yaaaaaa:84::84::84:
inş bacım ya ne güzel demişsin seviye tutturduunuz gibi bizde tutar inş da benm artık hiç ümidim yok kız hiçmi sancı olmaz ya güya 2 cm açıklık varmş doğum hikayelerne bakıyorm 1 2 cm le doğum başlamış deyp millet yatıyo doğuruyo valla sevinin de 3cmle başlamış inanın dünden beri yemediim halt kalmadı çömelerek yermi silme yürüyuüşmü yapma merdiveni çıkıp inme daha neler neler yaptm tık yoooook uyus oldum yaaaaaa:84::84::84:
oy bacımm yaa kız bı bakıcaksın pat dıye suyun gelmıss bagıracaksın kocana yetıs suyum geldı dıye bak gorursun bu hafta sonuna kadar patır patır dokulecez tatlım otur oyle merdıvenlerde gezme az kaldı zaten benımde sancım sancıyla cokta alakalı degıl belkı kan yada suyun gelır kasılmalar oluyosa gelecek demektır
az bişey kıpırdaması bile önemliymş canm muhtemelen kasılmaların başlamıştır dünde bende öyleydi çok üzülmştm az daha doktora gidecektm bi baktım yer yernden oynuyo düşün bebişde sığmadııı için nasıl canımı yakıyo anlatamam hatta söylendm çocuuum dokunma oraya falan diye genede çok gzldi merak etme oynar seninkide bak benmkinde dünden beri yine tık yok taş gibiyz
pazar günü oldu bende ama sonra hastane lafını duyunca düzeldi hareketleri.
kızlar dün hastaneden çıkışta bi tanıdıkla karşılaştım onuhn bi yakını hamileymiş son zamanları diye hastaneye gitmemiş doğum zamanı diye meğersem çocuk karnında ölmüş de haberi yokmuş hareket ediyo diyomuş meğersem bebek için de çalkanıyomuş kadın hareketlendikçe bebek de içerde kıpırdıyo zannetmiş ayyy allah göstermesin yaaa en çok şu sıra dikkat etmek lazım
inş canm zaten kendimi artık 9 hazirana odakladım bugün yarın dersem dahada çok ümitleniyorm songünü düşününce rahatlamaya çalışıyorm işte ama senin son 2 gününmü
kızlar dün hastaneden çıkışta bi tanıdıkla karşılaştım onuhn bi yakını hamileymiş son zamanları diye hastaneye gitmemiş doğum zamanı diye meğersem çocuk karnında ölmüş de haberi yokmuş hareket ediyo diyomuş meğersem bebek için de çalkanıyomuş kadın hareketlendikçe bebek de içerde kıpırdıyo zannetmiş ayyy allah göstermesin yaaa en çok şu sıra dikkat etmek lazım
Allah korusun canım ya tırstım şimdi:26:ama biz kontrollere gidiyorz hep genede ne kadarda dikkat etsek Allah esirgesin
evetttttttttttttttttttttttttt abla korkuyorummmmmmmm yaa amelıyattan korkuyorummm normal dogumu düşünmedim bile tansıyon sorunum var dıye ne yapıcam bılmıyorummmm
amin canım, zaten doğum yapanlar yazdıkça iyice sabırsızlanıyorum. Allah size bağışlasın Mira Naz'ınızı. yanınızda kalan kimse yok mu, iyi cesaret yıkayabilecekiniz. ben ilk aylar yıkayamam herhalde, annem yıkar ben su dökerim sadece:))) neden erken doğmuştu senin bebiş???
hos geldın tatlımselammmmmmmmm biz de geldikkkkk37 bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız ne ablaaa sı ya ben ablamyımsendedemi tansiyon sorunu var bendede var ya bende korkuyorm tansiyon dan bisorun olmaz inşşş
bu hikayeyi doğuma gün sayan bir anneye anlatan kadın hasta ruhlu olmalı. kızma ama hakkaten seni korkutmak istemiş resmen. allah korusun. böle şeyler düşünmeyin anlatan olursa dinlemeyin bile. benm kayınwaldede böle hikayeler anlatıp duruyor. anlatma diyorum anlamıyo. sırf beni korkutmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?