hoşbulduk canım, nasılsın? kızımı gördün mü sen teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihos geldın tatlım
hos geldın tatlım
sevdıgımden sekerımolmaz ınsallah canım benımkıanınde dusuyo o yuzden bende sureklı kontrol edıyorum evde bu arada 2 gundur sureklı su kacırıyorum oyle kovayla gelmedı ama az az ıslatıyo benı doktoru arasammı normalmıı canım
hoşbulduk canım, nasılsın? kızımı gördün mü sen teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selammmmmmmmm biz de geldikkkkk37 bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii
önemli değil canım. mantıklı düşünmüşsünüz aslında. ama korkarmışım gibi geliyor bana. gerçi anne olunca farklı olur herhalde yani inşallah:))Mira yı emzirdim alt değişti ondan yeni görüyorum:) annemin evi ıkı sokak ötede ama biz eşimle biraz bu dönemleri birlikte yaşamak istedik annem biraz darıldı ama sonuçta bu deneyimi biz kazanmak istiyorum nasılsa 4 ay sonra annem bakacak. hem çok zevkli:) benim plesantamda kireçlenme yoğundu birde rahmin çift rahimde doğumda doktorum düzeltti bebişim iyice sıkışmıştı artık .
düşmesinden pek korkmuyo doktorlar yükselmesi tehlikeliymş canm benmde yükseliyo işte sen su olayını bi görüş dokotrunla nolur nolmaz damla damlada gelebilrmş ama öylede olsa sorun olmaz galiba ama durrr idrar yapıyorm zannederkende gelebiiyomş bence gitde kontrol etsin doktorn zaten sezeryan olucaksn ihmal etme derim
önemli değil canım. mantıklı düşünmüşsünüz aslında. ama korkarmışım gibi geliyor bana. gerçi anne olunca farklı olur herhalde yani inşallah:))
köfte dudaklı kızını yerim:))
ooyyy oyyy oyyy yerım ben bunuuu masallahh masallahhh benım kızımaa
senın agzını yerım ben bu zaman kadar nerelerdeydın sen
hoşgeldiiiinnn hadi gözün aydın olsun canım
bizim de 38 bitiyoo az kaldıı
doğsada öpsekkkkk...Allah esirgesin bacım ben sendende doğum hikayesi duyarız diyorm ya öyle hissediyorm nedense beklentim var maşallah 37 bitti 38 e girdinz
doğsada öpsekkkkk...evet kızımız köfte dudaklı olcak teyzeleri , aynı babasıııııııııı
volveron canım, bebeğim dönmedi benim ve malesef biraz küçük kalmış, c. tesi günü 2500 gr çıktı, biraz moralim bozuldu ama sonradan toparladım neyse.. aman dur erken doğurmak istemiyorum, biraz daha büyüsün. tam 39 da alınacak zaten. sancım falan da yok çok şükür...
doğsada öpsekkkkk...evet kızımız köfte dudaklı olcak teyzeleri , aynı babasıııııııııı
volveron canım, bebeğim dönmedi benim ve malesef biraz küçük kalmış, c. tesi günü 2500 gr çıktı, biraz moralim bozuldu ama sonradan toparladım neyse.. aman dur erken doğurmak istemiyorum, biraz daha büyüsün. tam 39 da alınacak zaten. sancım falan da yok çok şükür...
iyi canm bencede büyüsün annesi öyle gelsn ya dün seviden sonra herkesden bekler oldum hiiiiç beklemiydm kısmet işte
bozma moralını canım 2500 az degıl tatlım ıyı masallah canım
ay cidden yaa, 36. haftada doğurdu değil mi sevi... ama bebeğin maşallahı var,,, gününü beklese 4 ü geçecekmiş demekki. sende yokmu sancı?
moralimin bozulmasının nedeni, 15 gün önce 2350 ydi, 15 günde sadece 150 gr almış sıpa... hep 1 hafta geriden geliyodu, fark 10 güne çıkmış... neyse dr um doğsa da küvöz e ihtiyacı yok şuan dedi, baya bi konuştu benimle sağolsun.3000 doğmaz da 2800 doğar bişey olmaz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?