2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

düşmesinden pek korkmuyo doktorlar yükselmesi tehlikeliymş canm benmde yükseliyo işte sen su olayını bi görüş dokotrunla nolur nolmaz damla damlada gelebilrmş ama öylede olsa sorun olmaz galiba ama durrr idrar yapıyorm zannederkende gelebiiyomş bence gitde kontrol etsin doktorn zaten sezeryan olucaksn ihmal etme derim

önemli değil canım. mantıklı düşünmüşsünüz aslında. ama korkarmışım gibi geliyor bana. gerçi anne olunca farklı olur herhalde yani inşallah:))

tamam canım du herıfı arayayımda gelebılrse gıdelım yoksada yarın gıdıcem zaten

önemli değil canım. mantıklı düşünmüşsünüz aslında. ama korkarmışım gibi geliyor bana. gerçi anne olunca farklı olur herhalde yani inşallah:))

bende yıkayamam gıbı gelıyo bırce hele gobek bagı duruyoken hıc yapamam galıba zaten korkagımm

köfte dudaklı kızını yerim:))

ooyyy oyyy oyyy yerım ben bunuuu masallahh masallahhh benım kızımaa
senın agzını yerım ben bu zaman kadar nerelerdeydın sen

hoşgeldiiiinnn hadi gözün aydın olsun canım
bizim de 38 bitiyoo az kaldıı

Allah esirgesin bacım ben sendende doğum hikayesi duyarız diyorm ya öyle hissediyorm nedense beklentim var maşallah 37 bitti 38 e girdinz
doğsada öpsekkkkk...evet kızımız köfte dudaklı olcak teyzeleri, aynı babasıııııııııı
volveron canım, bebeğim dönmedi benim ve malesef biraz küçük kalmış, c. tesi günü 2500 gr çıktı, biraz moralim bozuldu ama sonradan toparladım neyse.. aman dur erken doğurmak istemiyorum, biraz daha büyüsün. tam 39 da alınacak zaten. sancım falan da yok çok şükür...

iyi canm bencede büyüsün annesi öyle gelsn ya dün seviden sonra herkesden bekler oldum hiiiiç beklemiydm kısmet işte

bozma moralını canım 2500 az degıl tatlım ıyı masallah canım

iyi canm bencede büyüsün annesi öyle gelsn ya dün seviden sonra herkesden bekler oldum hiiiiç beklemiydm kısmet işte

ay cidden yaa, 36. haftada doğurdu değil mi sevi... ama bebeğin maşallahı var,,, gününü beklese 4 ü geçecekmiş demekki. sende yokmu sancı?

bozma moralını canım 2500 az degıl tatlım ıyı masallah canım

moralimin bozulmasının nedeni, 15 gün önce 2350 ydi, 15 günde sadece 150 gr almış sıpa... hep 1 hafta geriden geliyodu, fark 10 güne çıkmış... neyse dr um doğsa da küvöz e ihtiyacı yok şuan dedi, baya bi konuştu benimle sağolsun.3000 doğmaz da 2800 doğar bişey olmaz dedi...

benım Arkadas 30 gun once dogum yaptı 2900 dogurdu suan cok hızlı kılo alıyo dıyo dogunca daha hızlı kılo alıyo canım hıc merak etme sen kızının bal dudakları herseye deger

kızlar bana musade birazdan girerim yine az biraz işim var ortalığı topliyim ne olur ne olmaz biri gelir falan kaynanamlar gelir belki belli olmaz onlara görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…