2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarama dokunma bacımmmm ahhh hiiç bişey yokk demirbaş olucam burda bu gidişle
tatlım senin gününde bende hala doğurmamış olcam :)) vardır Rabbim in bi bildiği... sıkma canını, herşeyin bi vakti zamanı yok mudur??? bende tam 39 da gircem doğuma...
benım Arkadas 30 gun once dogum yaptı 2900 dogurdu suan cok hızlı kılo alıyo dıyo dogunca daha hızlı kılo alıyo canım hıc merak etme sen kızının bal dudakları herseye deger
inş. öyle olur canım. cuk cuk cuk emsinlerrrrrrrrrrrkız ben kocişi bal dudaklım diye severim bazen, inş. burnu dudakları sana benzer, kız olsan çok güzel olurmuşsun derim hep. sarışın dalgalı saçlı bi de kociş kızım aynı babasına benziyo,

mervecikkkkkk gelmisssssss misssss missssssss:92::92::92::92:

Aşk yeniden
İlk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenmeye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve “Yaşasın benim de artık bir babam olacak” diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum…" diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar..."

ayy tüylerim diken diken oldu kızz, helal olsun adama...
son bomba sevi heralde henüz şekerim

seviyi biliyorum ayrıca o köfte dudaklı kızının o köfte dudaklarını ısırırım yerimmmm o ne öyle yaaaaaaaaaa

kızlarmerhaba bende ağustos annesi olucam inş. arada sizide takip ediyorum malum doğumlarınız çok yaklaştı hatta bazılarınız doğurdu heyecanınızı takip ediyorum malum bizde yaşıcaz kısa zaman sonra allah hepinizi sağsalim kurtarsın

kızlarr doktoru aradım azar azar suyum gelıyo dedım oturdugum yerde dedım hemen gel nstye alalım dedı bırazdan ben cıkarım opt sızlerı gelınce konusuruz

inşallah canım bizde öyleydik hangi ay doğum olacaksa o ay doğum yapanların topiğine gider onların heyecanlarını takip ederdik bizden çoğu doğurdu yaa , diyorum da kızlara Mayıs Ayında Doğum Yapan Haziran Anneleri topiği açılsa full dolar heralde bakalım Mayısın son günü bugun kim sürpriz yapacak ne zaman topiğe girsem ya sancısı tutan oluyor ya sürpriz şekilde doğum yaptığını yazan... hadi darısı önce bize sonra size :)))
sevıı dogurduuu sekerımmm

ay dün gece gördüm bacım şok oldum ya girdim bizim faceye dedim aa biri resim eklemiş oykum eklemiştir heralde anam bi baktım sevi karısı böyle oldummm elim ayağım titredi kız sanki ben doğum yaptım maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahhh...

darısı bizeeeeeeeeeeeeee

kızlarr doktoru aradım azar azar suyum gelıyo dedım oturdugum yerde dedım hemen gel nstye alalım dedı bırazdan ben cıkarım opt sızlerı gelınce konusuruz

sen hissediyomusun azar azar geldiğiniiii benim korkuğumda bu acaba gelioda ben mi anlamıyorum diyeee

mervee sevii de doğurdu sen bekle daha

amin cnm inş. dimi ya insan merak ediyo en yakın sizsiniz doğurcak bu son günlerinizinde tadını çıkarın malum ilgi doruktadır şimdi

selam kızlarrr escool kız doğurup gelmeyesin sevi gibi
selam bacım hoşgeldin
sen hissediyomusun azar azar geldiğiniiii benim korkuğumda bu acaba gelioda ben mi anlamıyorum diyeee

mervee sevii de doğurdu sen bekle daha

kızım sevi fırtlatmaya alışmış 3 yü de çatır çatır doğurdu valla, görmedin mi facede doğum yapmışa benziyor mu hiçç cin gibi cin biz daha dur yeni siftah edicez naz yapıyo benim oğlum ayrıca sen daha bekle şikayet eden ben değilim sizsiniz

ayy tüylerim diken diken oldu kızz, helal olsun adama...

seviyi biliyorum ayrıca o köfte dudaklı kızının o köfte dudaklarını ısırırım yerimmmm o ne öyle yaaaaaaaaaa
ay bunu itiraf.com da okudum, çok etkilendim yaa
kızım doğsun dao köfte dudaklarını ne yaparım bilmiyorum, o duduşları büze büze yüzüme bakarsa bi de

selam kızlarrr escool kız doğurup gelmeyesin sevi gibi
selamm hoşgeldin, suyu geldiyse ne kadar bekletir ki dr acep:26:

amin cnm inş. dimi ya insan merak ediyo en yakın sizsiniz doğurcak bu son günlerinizinde tadını çıkarın malum ilgi doruktadır şimdi

ilgi miii eh işte bacım çok değil eşim arasa iyi misin bişey yok dimi pat kapatıyo geldiği zamanda iki karnımı seviyo tamam ama korkuttuğum zamanlar bi panik bi panik hemen doktora gidelim dio işte o zaman kendimi iyi hissediyorum

valla herşeyi geçtik bacım sağ salim kurtulmanın peşindeyiz tetikteyiz heran herşey olabilir bizler için artık

hee alışmışş anam oo 3. de doğurdu hatu maşallah rabbim nazardan saklasın

walla ben sabaha kadar uyumadım yine çok sıkıştırıyor beniii bide 3 sefer kustumm sende böle sıkıntılar yok demiii çok şükürrrr

valla çok fazla bekletmez heralde gerçi dün meltemmeryemle konuştuk onun nişanı gelmiş doktor git sancı bekle demiş bekliyodu bakalım belli olmuyo valla duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…